Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Daha geçen hafta değil ondan önceki hafta kan testi verdim negatifti. Geçen hafta da dr a gittim şişlik için karından baktı bir şey demedi.
2hafta olmuş ama cnm zaten cıkmaz ki .dra da karından baktğında zaten7 haftadan önce göremiyor bebeği.
sen bi kaç dün daha gelen olmazsa testi tekrarla derim ben.

Aaaa :)) cok tesekkür ederim burada yeniyim de ondan bilemedim. Bende bebiş istiyorum göbüslü gezmek tozmak. Ama korunma hapını Yen'i bıraktım çok heyecanlıyım endişelerim ve korkularım da var fakat yazacak yer bulamadım buraya denk geldi sanırım burası da yeri degil

nasılsın canımm cinsiyetiniz belli oldu mu bulantıların azaldı mı
Cok sukur bulantm kalmadı canm 8.hafta basladı 13.hafta nın sonuna bıttı bulantm.cınsıyet ıcın yarın gıdıcem ıns gosterırde ogrenırz.ogrensemde bısey almayı dusunmuyorm cunku hazıranda tayın acılırsa tercıh yapıcaz ıns artık burası her yonden zorluyo bızı dogru duzgun doktor yok gezılecek yer yok faalıyet yok.hep duamdasınız elımı her karnıma koydugumda sızede dua edıyorm ıns olacak rabbımın ıznıyle.takıpteym guzel haberlerınızı beklıyorm ıns canm

Daha yenısın canm stres yapma rabbım hayırlı zamanda verır ıns hemen olmazsa da telas yapma bız ıstedıgımızın 9.ayında hamıle kaldm.bı 6 ay deneyın olmadı rutın bı kontrol ıcın doktora gozukursun ama ıns gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…