- 21 Ağustos 2015
- 32.050
- 97.305
- 598
- 38
İnsallah mübarek günlerde alırsın canım bayram hediyenitransfere kdr tutcam canım nasip olursa ilacım 3tane ama dr sahur ve iftar 1,5 içebilirsin dedi.transfer sonrası yasak zaten. 5gün fln tutabilcem gibi duruyor
aminnn canım benim aminnnn inşallah sıra sıra dizilelim inşallahhh rabbim yüzümüze gülsünn.sen ne zaman gidiyosun dr.a nasipseİnsallah mübarek günlerde alırsın canım bayram hediyeniSen al bizde gelelim arkandan artık patır patır
belki gebelik vardır canım,yaptın mı test ?32.günüm canım. Normalde 30-31.günde gelir
Daha geçen hafta değil ondan önceki hafta kan testi verdim negatifti. Geçen hafta da dr a gittim şişlik için karından baktı bir şey demedi.belki gebelik vardır canım,yaptın mı test ?
2hafta olmuş ama cnm zaten cıkmaz ki .dra da karından baktğında zaten7 haftadan önce göremiyor bebeği.Daha geçen hafta değil ondan önceki hafta kan testi verdim negatifti. Geçen hafta da dr a gittim şişlik için karından baktı bir şey demedi.
Evet canım öyle yaparım. Bekleyeyim2hafta olmuş ama cnm zaten cıkmaz ki .dra da karından baktğında zaten7 haftadan önce göremiyor bebeği.
sen bi kaç dün daha gelen olmazsa testi tekrarla derim ben.
çok da bekleme :) bi sürpriz olabilirEvet canım öyle yaparım. Bekleyeyim
çok da bekleme :) bi sürpriz olabilirEvet canım öyle yaparım. Bekleyeyim
İnşallahçok da bekleme :) bi sürpriz olabilir
Senınde gunun aydın olsn bebıısssgünaydın kızlaaarrr
Sat son adet tarıhı bat ıse beklenen adet tarıhı demek canmGünaydın ya ben bisey sormak istiyorum Sat ve bat nedir
nasılsın canımm cinsiyetiniz belli oldu mu bulantıların azaldı mıSenınde gunun aydın olsn bebıısss
napıyosun bebişşş iyi misinnGünaydın kızceleer
İyiyim kuzum napimmm geldik yine,sen naPıosunnapıyosun bebişşş iyi misinn
Cok sukur bulantm kalmadı canm 8.hafta basladı 13.hafta nın sonuna bıttı bulantm.cınsıyet ıcın yarın gıdıcem ıns gosterırde ogrenırz.ogrensemde bısey almayı dusunmuyorm cunku hazıranda tayın acılırsa tercıh yapıcaz ıns artık burası her yonden zorluyo bızı dogru duzgun doktor yok gezılecek yer yok faalıyet yok.hep duamdasınız elımı her karnıma koydugumda sızede dua edıyorm ıns olacak rabbımın ıznıyle.takıpteym guzel haberlerınızı beklıyorm ıns canmnasılsın canımm cinsiyetiniz belli oldu mu bulantıların azaldı mı
Daha yenısın canm stres yapma rabbım hayırlı zamanda verır ıns hemen olmazsa da telas yapma bız ıstedıgımızın 9.ayında hamıle kaldm.bı 6 ay deneyın olmadı rutın bı kontrol ıcın doktora gozukursun ama ıns gerek kalmazAaaa :)) cok tesekkür ederim burada yeniyim de ondan bilemedim. Bende bebiş istiyorum göbüslü gezmek tozmak. Ama korunma hapını Yen'i bıraktım çok heyecanlıyım endişelerim ve korkularım da var fakat yazacak yer bulamadım buraya denk geldi sanırım burası da yeri degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?