- 21 Ağustos 2015
- 32.050
- 97.308
- 598
- 38
ah kzum yaa zorlar seni bugün oAy ben gözlüğümü evde unutmuşum
ekrana bakıyorm ya gözüm karardı .Basıma ağrı saplandı valla bitmez bugün
15.00 deah kzum yaa zorlar seni bugün okaçta cıkcaksın allahran tam gün değil
sat gitsin yaa
nasılsın kuşumgünaydın caaanlaar
hayırlı haftalar
Valla bu hafta doğum günü haftam diye midir nedir?Süper enerjik uyandım kızlaarnasılsın kuşum
sen nasılsın yavrummnasılsın kuşum
iyiyim ben de kuşummm çok şükür yoğun haftayı bitirip yoğun haftaya başladık nasıl olsun hamdolsunnnnsen nasılsın yavrumm
hu huuuu bu yıl sein yılın olsun inşallah kuşummmm ne zamandı d.günü ..Valla bu hafta doğum günü haftam diye midir nedir?Süper enerjik uyandım kızlaar
Yarın kusumhu huuuu bu yıl sein yılın olsun inşallah kuşummmm ne zamandı d.günü ..
bu yıl sana inşallah bebişini getirsin sağlıklaa
aaaaa tülin çocuk istemiyo diye bitti sanıyordum bennnn hatta güzelim adam bırakılır mı mankenlik nereye kdr demiştimYarın kusumİnsallah ya
sabah Tülin sahinin haberini okudum.Bosandı ya 2 kez tüp bebek tedavisi görmüş olmamısOf dedim inşallah bizimde sonumuz böyle olmaz kociye
sana da cnm benimmmm.nasılsınnnn durumlar nasıl dr.gidebildin miGünaydın kızlar iyi haftalar hepimize..
Bende öyle sanıodum kız,sabah nette gördüm.aaaaa tülin çocuk istemiyo diye bitti sanıyordum bennnn hatta güzelim adam bırakılır mı mankenlik nereye kdr demiştim
aklına getirme böyle şeyleri bakim allah'ın izniyle her şey güzel olacak
yeni yaşın bebişko getirsin sana inşallah cnm benimmmm. yaptınız mı plan surprizlerden sürpriz mi beğeneceksin yoksa
ah yaBende öyle sanıodum kız,sabah nette gördüm.
PLan yok cnm yemek falan yeriz herhalde,bi cicek bi pasta tmmAmin kuzumm insallahh Tam 2 sene oldu buay Gelsin artık hayırlısıyla sıpa
sağol canım iyim sen nasılsın ? yok gidemedim yaa doluydu bu haftada kendi doktorum kongredeymiş başka doktora mı gitsem beklesemmi bilemedim. ne yapıyım sizce?sana da cnm benimmmm.nasılsınnnn durumlar nasıl dr.gidebildin mi
iyiyim cnm ben de cok şükür.sağol canım iyim sen nasılsın ? yok gidemedim yaa doluydu bu haftada kendi doktorum kongredeymiş başka doktora mı gitsem beklesemmi bilemedim. ne yapıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?