Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ay ben gözlüğümü evde unutmuşum
ekrana bakıyorm ya gözüm karardı .Basıma ağrı saplandı valla bitmez bugün

hu huuuu bu yıl sein yılın olsun inşallah kuşummmm ne zamandı d.günü ..
bu yıl sana inşallah bebişini getirsin sağlıklaa
Yarın kusumİnsallah ya
sabah Tülin sahinin haberini okudum.Bosandı ya 2 kez tüp bebek tedavisi görmüş olmamısOf dedim inşallah bizimde sonumuz böyle olmaz kociye

Yarın kusumİnsallah ya
sabah Tülin sahinin haberini okudum.Bosandı ya 2 kez tüp bebek tedavisi görmüş olmamısOf dedim inşallah bizimde sonumuz böyle olmaz kociye
aaaaa tülin çocuk istemiyo diye bitti sanıyordum bennnn hatta güzelim adam bırakılır mı mankenlik nereye kdr demiştim

aklına getirme böyle şeyleri bakim allah'ın izniyle her şey güzel olacak
yeni yaşın bebişko getirsin sana inşallah cnm benimmmm. yaptınız mı plan surprizlerden sürpriz mi beğeneceksin yoksa

Bende öyle sanıodum kız,sabah nette gördüm.
PLan yok cnm yemek falan yeriz herhalde,bi cicek bi pasta tmmAmin kuzumm insallahhTam 2 sene oldu buayGelsin artık hayırlısıyla sıpa

Bende öyle sanıodum kız,sabah nette gördüm.
PLan yok cnm yemek falan yeriz herhalde,bi cicek bi pasta tmmAmin kuzumm insallahhTam 2 sene oldu buayGelsin artık hayırlısıyla sıpa
ah ya hiçbir şey göründüğü gibi değil işte allah yardımcımız olsun inşallah
daha ne işte kız mis gibi plan
aynen benim de 2sene oldu.. rabbimin izniyle sağlkla gelsinler inşallah

sağol canım iyim sen nasılsın ? yok gidemedim yaa doluydu bu haftada kendi doktorum kongredeymiş başka doktora mı gitsem beklesemmi bilemedim. ne yapıyım sizce?
iyiyim cnm ben de cok şükür.
ne zaman döncekmiş dr.un .
eğer uzun sürecekse başka dr.a git ramazan glmeden ,ama bu hafta gelcekse gene ona git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…