- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
O zaman sendeki planımız arka arkaya gelsn bebısler ıns.38 40 a kadar Allah ne verdıyse.saka bı yana da rabbımın takdırı onemlı bız ne kadar plan yapsak bos yarına yasıycamız bıle bellı degıl rabbım herseyın hayırlısını versn bebııssbenim yas 30
Evet canım bugündü bende yıkıldım bu defa ümitliydim ama nasip olmadıyapma be canım
test günün bugün müydü? offfffüzüldüm vallahi ya
Ahahah kız bitaneyi yapayım da Allahın izniyleO zaman sendeki planımız arka arkaya gelsn bebısler ıns.38 40 a kadar Allah ne verdıyse.saka bı yana da rabbımın takdırı onemlı bız ne kadar plan yapsak bos yarına yasıycamız bıle bellı degıl rabbım herseyın hayırlısını versn bebııss
aminn cnm sağlıkla hayırla inşallahh nasip etsin rabbim en tez zamanda hepimize tüm isteyenlereEvet canım aşılama. Devlette tüp için rapor çıksın en azından istiyorum. Bu son aşılama olacak. Tabi doktor direk tüp de diyebilir. Bakalım hayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla bir an önce versin hepimize
bi görüş bakalım dr.la cnm .belki de gerek bile kalmıcak rabbim büyük vardır bunda da bi hayır inşallah yüzümüzü güldürsün rabbim en tez zamandaEvet canım bugündü bende yıkıldım bu defa ümitliydim ama nasip olmadıeşimle ara verelim dedik ama durumu dr anlattım bi gel muayene edelim konuşalım dedi çünkü benim 11 tane yumurta olmuştu bakalım bi gitcez bundan sonraki sürecimiz ne olacak.
İnşallah senden ve kızlardan güzel haberler alırız canım
bi görüş bakalım dr.la cnm .belki de gerek bile kalmıcak rabbim büyük vardır bunda da bi hayır inşallah yüzümüzü güldürsün rabbim en tez zamandaEvet canım bugündü bende yıkıldım bu defa ümitliydim ama nasip olmadıeşimle ara verelim dedik ama durumu dr anlattım bi gel muayene edelim konuşalım dedi çünkü benim 11 tane yumurta olmuştu bakalım bi gitcez bundan sonraki sürecimiz ne olacak.
İnşallah senden ve kızlardan güzel haberler alırız canım
aminn cnm sağlıkla hayırla inşallahh nasip etsin rabbim en tez zamanda hepimize tüm isteyenlereEvet canım aşılama. Devlette tüp için rapor çıksın en azından istiyorum. Bu son aşılama olacak. Tabi doktor direk tüp de diyebilir. Bakalım hayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla bir an önce versin hepimize
günaydın canısııgünaydın kızlaaar
iyiyiz cnm yoğun yorgunnn sen nasılsın her şey yolunda mıgünaydın kızlar... Nasılsınız?
napıyosun bebik ,ya ben geçen sana sordum da cvbı sanırım kaçırdım dr.ne zmaan gitcen kuzugünaydın canısıı
şükür canım ya bende aynı yorgunluk dışında iyiyimiyiyiz cnm yoğun yorgunnn sen nasılsın her şey yolunda mı
Gunaydın sekerr.kontrolden geldık bebısımız cok ıyı dedı doktor her yerıne ayrıntılı baktı bı sıkıntı yok sukur veee hıssettıgım gıbı kızımııızz gelıyo ıns canm.günaydın kızlaaar
maaşallah subhanallah ...hayırlısı olsun, sağ sağlim kucağına aldığı günlerede ulaştırsın rabbim.Gunaydın sekerr.kontrolden geldık bebısımız cok ıyı dedı doktor her yerıne ayrıntılı baktı bı sıkıntı yok sukur veee hıssettıgım gıbı kızımııızz gelıyo ıns canm.
Amın canm cok tesekkur ederm ıns rabbım sızede bu duyguyu yasatsın kalbı nasıl atıyo pıt pıt ıcımde bı kalp daha var nasıl bı mucıze hala aklım almıyo darısı sıze olsn su guzel gunlet hurmetıne ıns.ısmını bılmıyorm ama nıckınle sanada dua edıyorm olacak ıns hayırlısıylamaaşallah subhanallah ...hayırlısı olsun, sağ sağlim kucağına aldığı günlerede ulaştırsın rabbim.
darısı bekleyen bizlerin başına ...
başlı başına bir mucize, ne biyik bir nimet...Çok şükür...Amın canm cok tesekkur ederm ıns rabbım sızede bu duyguyu yasatsın kalbı nasıl atıyo pıt pıt ıcımde bı kalp daha var nasıl bı mucıze hala aklım almıyo darısı sıze olsn su guzel gunlet hurmetıne ıns.ısmını bılmıyorm ama nıckınle sanada dua edıyorm olacak ıns hayırlısıyla
29.05 de bacımnapıyosun bebik ,ya ben geçen sana sordum da cvbı sanırım kaçırdım dr.ne zmaan gitcen kuzu
benim de kontrol 29unda gün vercek transfer için bakalımm.hadi hayırlı haberler inşallah güzel kuzum.29.05 de bacım
Napim ya gel git ise,aksam kv deye çıktık.Bekliyoruz dr gununu iste.Sen napıosn bacım
gözün aydın cnmmmmm çok sevindimmm rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin sağlıkla al kucağına inşallahhhhGunaydın sekerr.kontrolden geldık bebısımız cok ıyı dedı doktor her yerıne ayrıntılı baktı bı sıkıntı yok sukur veee hıssettıgım gıbı kızımııızz gelıyo ıns canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?