Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

O zaman sendeki planımız arka arkaya gelsn bebısler ıns.38 40 a kadar Allah ne verdıyse.saka bı yana da rabbımın takdırı onemlı bız ne kadar plan yapsak bos yarına yasıycamız bıle bellı degıl rabbım herseyın hayırlısını versn bebııss

yapma be canım
test günün bugün müydü? offfff üzüldüm vallahi ya
Evet canım bugündü bende yıkıldım bu defa ümitliydim ama nasip olmadı eşimle ara verelim dedik ama durumu dr anlattım bi gel muayene edelim konuşalım dedi çünkü benim 11 tane yumurta olmuştu bakalım bi gitcez bundan sonraki sürecimiz ne olacak.
İnşallah senden ve kızlardan güzel haberler alırız canım

Ahahah kız bitaneyi yapayım da Allahın izniyleValla zaten korunmam herhalde bidaha ömrümün sonuna kadar nasılsa kendiliğinden olmuyo
Aynen yavvrumm hayırlısıı artık

aminn cnm sağlıkla hayırla inşallahh nasip etsin rabbim en tez zamanda hepimize tüm isteyenlere
benim durumumda aşılama şartı olmaksızın devlet rapor cıkarıyor ama bursada rapor işi eziyet ve fakültede yapılanı karşılıyor .o yüzden tercih etmemiştim. bekleme süresi cok uzun cünkü.
inşallah rast getirsin rabbim cnm

bi görüş bakalım dr.la cnm .belki de gerek bile kalmıcak rabbim büyük vardır bunda da bi hayır inşallah yüzümüzü güldürsün rabbim en tez zamanda

bi görüş bakalım dr.la cnm .belki de gerek bile kalmıcak rabbim büyük vardır bunda da bi hayır inşallah yüzümüzü güldürsün rabbim en tez zamanda

aminn cnm sağlıkla hayırla inşallahh nasip etsin rabbim en tez zamanda hepimize tüm isteyenlere
benim durumumda aşılama şartı olmaksızın devlet rapor cıkarıyor ama bursada rapor işi eziyet ve fakültede yapılanı karşılıyor .o yüzden tercih etmemiştim. bekleme süresi cok uzun cünkü.
inşallah rast getirsin rabbim cnm

Gunaydın sekerr.kontrolden geldık bebısımız cok ıyı dedı doktor her yerıne ayrıntılı baktı bı sıkıntı yok sukur veee hıssettıgım gıbı kızımııızz gelıyo ıns canm.
maaşallah subhanallah ...hayırlısı olsun, sağ sağlim kucağına aldığı günlerede ulaştırsın rabbim.
darısı bekleyen bizlerin başına ...

maaşallah subhanallah ...hayırlısı olsun, sağ sağlim kucağına aldığı günlerede ulaştırsın rabbim.
darısı bekleyen bizlerin başına ...
Amın canm cok tesekkur ederm ıns rabbım sızede bu duyguyu yasatsın kalbı nasıl atıyo pıt pıt ıcımde bı kalp daha var nasıl bı mucıze hala aklım almıyo darısı sıze olsn su guzel gunlet hurmetıne ıns.ısmını bılmıyorm ama nıckınle sanada dua edıyorm olacak ıns hayırlısıyla

başlı başına bir mucize, ne biyik bir nimet...Çok şükür...
Sağol Allah c.c. razı olsun.
Sıramız gelmiştir inş bizlerinde.

29.05 de bacım
Napim ya gel git ise,aksam kv deye çıktık.Bekliyoruz dr gununu iste.Sen napıosn bacım
benim de kontrol 29unda gün vercek transfer için bakalımm.hadi hayırlı haberler inşallah güzel kuzum.
napim valla cnm ya bi yandan evdeki çamaşırı temizliği transfere kdr bitireyim diye uğraşıyorum iş ona keza yoğun git gel zaman geçiyor valla.
kv nasıl oldu iyi mi

Gunaydın sekerr.kontrolden geldık bebısımız cok ıyı dedı doktor her yerıne ayrıntılı baktı bı sıkıntı yok sukur veee hıssettıgım gıbı kızımııızz gelıyo ıns canm.
gözün aydın cnmmmmm çok sevindimmm rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin sağlıkla al kucağına inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…