Evet kizlar yogunluk yogunluk fenardayiz iste calismalar devam kocis calismalarina ara verdik veee regli bitisini bekliyoruzşükür canımmm, grip yoğunluk yorgunluk idare ediyoruz,sen nasılsın
Birkac gun daha bekle gec dollenmeede olsa stresten de olsa etkilerYa kızlar gunum gectı ılk defa test negatıfGec dollenme olmus olabılırmı acaba testte cıkmadıgına gore yada stresten mı gecıktı
ben bu ara ihmal ediyorum ya folicibitirdim kutumu bi fırsat yaratıp da alamadım tekrar ..kızmak serbest
bu ay beklentim yok diye de biraz saldım kendimi açıkcasıYa cok etkiliyormus ama bebegim dikkat et
ne kadar geçti canım günün ,adetin düzenli mi normalde pekiYa kızlar gunum gectı ılk defa test negatıfGec dollenme olmus olabılırmı acaba testte cıkmadıgına gore yada stresten mı gecıktı
hayrett çok sakin gördüm seni .D
ooooo senin daha çok varmışşşş yahuuuuu o zamana kadar insanda ne korku ne tedirginlik kalırrrriyi olur canımm merakla bekliyorum :) ben de gittiğimde sorucam dr.a 4ünde
bu ay beklentim yok diye de biraz saldım kendimi açıkcasıbakalım dr.a gideyim de sıfırdan herşeye yeniden başlıcam
her ikiside olabilir canım. varsa testin bikaç gün sonraya tekrarla. yada bekleyemem dersen kanda baktırYa kızlar gunum gectı ılk defa test negatıfGec dollenme olmus olabılırmı acaba testte cıkmadıgına gore yada stresten mı gecıktı
Duzenli 21 de gelmesı lazımdı ama bazen cok nadır 22 sabah gelırdı ama gelmedı ılk defa oluyo ama test negatıfne kadar geçti canım günün ,adetin düzenli mi normalde peki
belki geç döllenme olabilir canım, emin olmak için pazartesi testi tekrarla olmadı kanda baktırDuzenli 21 de gelmesı lazımdı ama bazen cok nadır 22 sabah gelırdı ama gelmedı ılk defa oluyo ama test negatıf
işte 30unda günüm ,o biter öyle giderim diye taa 3hafta öncesinden o zamana aldım rand. .ooooo senin daha çok varmışşşş yahuuuuu o zamana kadar insanda ne korku ne tedirginlik kalırrrr
az stres mi senin ki normalAy işyerindeki kızlara sardımda ondan bugun herkese bağırıp duruyorum millet çok gerginsin diyor. bi taraftanda kendi kendime gülüyorum deli gbi
atmışım stresi ama yazık yaw onlarada :)Ay işyerindeki kızlara sardımda ondan bugun herkese bağırıp duruyorum millet çok gerginsin diyor. bi taraftanda kendi kendime gülüyorum deli gbi
hiççç gerilecek birşey yok...işte 30unda günüm ,o biter öyle giderim diye taa 3hafta öncesinden o zamana aldım rand. .
aksine zamanın uzunluğuyla gerginliğim doğru orantılı
atmışım stresi ama yazık yaw onlarada :)
inşallah canım inşallahhhhhhh bir de ben inanabilsemmhiççç gerilecek birşey yok...
rahat geçireceksin inş. güzel şeyler duyacaksın.
inşallah canım inşallahhhhhhh bir de ben inanabilsemm
bak ben yaşamışım sana anlatıyorummm boş teselli vermiyorum ki. alttan muayenede için daha rahat oluyor.inşallah canım inşallahhhhhhh bir de ben inanabilsemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?