Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Gunaydın sekerr.kontrolden geldık bebısımız cok ıyı dedı doktor her yerıne ayrıntılı baktı bı sıkıntı yok sukur veee hıssettıgım gıbı kızımııızz gelıyo ıns canm.
gözün aydın cnmmmmm çok sevindimmm rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin sağlıkla al kucağına inşallahhhh

Selamunaleykum kizlar nasılsınız ?
cansu1109 canım insaallah kontrolde hersey yolunda çıkar da senin yumurtaları kuluckaya yatirirlar artik en kısa zamanda gelsin civcivleeer
babyloading87 kv rahatsız mi kacirdim onu sanirim gecmis olsun cok sifa versin Rabbim. Sen gorusmeye gideceksin demi 29 unda tüp icin ? Umarim olumlu seyler soyler doktor
laves35 sende durumlar nasıl neler yapıyorsun hareketlere devam mi?
F Fatimasevket gozun aydin saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaallah Rabbim kızını.

arkadaşım harektleri yapmıyorum artık, nerdeyse 3 haftadır ayak bileğimde tendomlar ödem yapmış üstüne basamıyordum. elimdede tırnağımın kenarında bi deri vardı onu koparttım baya derine gitmişti oda iltihap kaptımı. ayak sarılı el sarılı bi şekildeydim. şükür 2 gündür doğru düzgün basmaya başladım. hala ağrılarım var 1aylık ilaçla tedavi ayrıca dize kadarda bandajlı çorap verdi. bende durumlar böyle.
şükür halimize, siz neler yapıyonuz.

canım biz asılama için gidiyoruz ilk etapta 29nda ,koci illa ilk önce asılama diye ttutturduHayırlsıı bakalım.Sen neler yapıorsn

aleyküm selam cnm benim iyiyiz cok şükrür sen nasılsın. bakalım cnm hayırlsıını nasip etsin rabbim inşallah.
haftaya bugün muhtemelen olacak transferim dualarını eksik etme

canım biz asılama için gidiyoruz ilk etapta 29nda ,koci illa ilk önce asılama diye ttutturduHayırlsıı bakalım.Sen neler yapıorsn
Sendekı hıssıyatım cok kuvvetlı neden bılmıyorm nasılkı benım fındıgı kız hıssettım hep ve dogru cıktı aynı hıs senın asılama da tutacak dıye fısıldıyo ıns olur hayırlısıyla

Amın canm cok sagolasın

Hey Allah üst uste gelmisler hepsi. Gecmis olsun çok. En kisa zamanda düzelir umarım. Neden oldu ki ilk kez duydum bunu ?

aleyküm selam cnm benim iyiyiz cok şükrür sen nasılsın. bakalım cnm hayırlsıını nasip etsin rabbim inşallah.
haftaya bugün muhtemelen olacak transferim dualarını eksik etme
Mübarek günlerde kabul olsun dualarımız gelsin bebisler iyi bizde ayni devam ediyoruz kızla bol emmeli bol gazlı bir sekilde.

Vardır bir hikmeti tutturmasında belki de bilemeyiz amin hayırlısıyla güzel haberler vermek nasip olsun. Benim yaptıklarım da ayni çamaşıra yetisemiyorum yaa cok kusuyor cok emdiği için gunde 3 er kez üst degistiriyoruz ailecek

Hey Allah üst uste gelmisler hepsi. Gecmis olsun çok. En kisa zamanda düzelir umarım. Neden oldu ki ilk kez duydum bunu ?
bilmiyorum ki arkadaşım çarpmadaım ayağımı, burukulmadı hiç bişi olmadı. ama eğilemediğimden çömeldiğim yerden iş yaptım ayap bileği gergin uzun süre kalıncada oluyormuş, bide oturduğumuz sandalyeler varya ayaklarına ayağını yere dik bi şekilde koyunca falan onlarda sebep oluyormuş amann işte mana olmuş olacağı varmış diyelim. akşam fena ağrı yaptı geçiyor derken. rabbim beterinden saklasın. Olana kadar bende bilmiyordum. Bu tür olaylar bide ameliyatsız düzelen bişi değil falan diye söyledi, tembihledi doktorlar daha dikkatli ol diye..

allah korusun cnm ya gerek olmasın inşallah geçiversin kendiliğinden

allah korusun cnm ya gerek olmasın inşallah geçiversin kendiliğinden
maaşallah bende de ne azim var geleni bikaç günde göndermeme giib. süründürdükçe süründürüyorum.
Geçer inşallah. Devamlı batma ve zonklama oluyor, yoksa ayağım mı hamile :)

maaşallah bende de ne azim var geleni bikaç günde göndermeme giib. süründürdükçe süründürüyorum.
Geçer inşallah. Devamlı batma ve zonklama oluyor, yoksa ayağım mı hamile :)
bence ayağını başka bi dr.a gössterme zamanı geldi de geçiyor bile!!!!!!
ihmal etme bence kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…