amiinnnGünaydın kızlaarrr. Bu mübarek cumanın hürmetine Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese. Ben aşılama için dün başladım iğneye. Şu mübarek günde rabbim hayırlısını verir inşallah hepimize. İçimde bir his var bir de bu topikten biri bu ay hamile kalacak sanki çok mutlu umutlu uyandım bugün
Bende tendon kopmasi yasayan bi iki biliyorum ameliyat sonrasi 1 ay raporluydular hep zor birşey sanirim baya. Umarim ilerlemeden gecer gider.bilmiyorum ki arkadaşım çarpmadaım ayağımı, burukulmadı hiç bişi olmadı. ama eğilemediğimden çömeldiğim yerden iş yaptım ayap bileği gergin uzun süre kalıncada oluyormuş, bide oturduğumuz sandalyeler varya ayaklarına ayağını yere dik bi şekilde koyunca falan onlarda sebep oluyormuş amann işte mana olmuş olacağı varmış diyelim. akşam fena ağrı yaptı geçiyor derken. rabbim beterinden saklasın. Olana kadar bende bilmiyordum. Bu tür olaylar bide ameliyatsız düzelen bişi değil falan diye söyledi, tembihledi doktorlar daha dikkatli ol diye..
amin inşallah, ağrısı bile zor. diğer türlüsü hepten zordur.Bende tendon kopmasi yasayan bi iki biliyorum ameliyat sonrasi 1 ay raporluydular hep zor birşey sanirim baya. Umarim ilerlemeden gecer gider.
amin yavrumgünaydın kuzuuummm rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhh
kızzz naptın kendine yinemaaşallah bende de ne azim var geleni bikaç günde göndermeme giib. süründürdükçe süründürüyorum.
Geçer inşallah. Devamlı batma ve zonklama oluyor, yoksa ayağım mı hamile :)
kıızzz daha önce napıyodumm kii kendime :)kızzz naptın kendine yineGecmis olsun coook bacımmm
ahahha deme öyleamin yavrum
ay sabah kendi kendime bi güldüm.Benim pazar yumyum günüm.Dünden beri akıntım var .Dedim cnm sana verilen sürenin sonuna geldik hic çatlama bosa
aminn cnaım benim aminnn rabbim inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip eder en hayırlı en tez zamnda... senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhh güzel haberler ve rbizeGünaydın kızlaarrr. Bu mübarek cumanın hürmetine Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese. Ben aşılama için dün başladım iğneye. Şu mübarek günde rabbim hayırlısını verir inşallah hepimize. İçimde bir his var bir de bu topikten biri bu ay hamile kalacak sanki çok mutlu umutlu uyandım bugün
günaydın canısıı
canikolaaar iyisiniz dimigünaydın kızlar... Nasılsınız?
günaydın canısıı
canikolaaar iyisiniz dimigünaydın kızlar... Nasılsınız?
kendi adıma iyiym kuzum bugün ne zman girsem ya biri geldi ya bişey oldu yazamadım hiç :) siz ne yapıyorsunuz?canikolaaar iyisiniz dimi
ben de yoğunummm kuzum yaaa valla saat 4 oluvermiş baksanakendi adıma iyiym kuzum bugün ne zman girsem ya biri geldi ya bişey oldu yazamadım hiç :) siz ne yapıyorsunuz?
Canısı benim bi yoğun bi yoğuncanikolaaar iyisiniz dimi
Hadi hayırlısı cnm..Günaydın kızlaarrr. Bu mübarek cumanın hürmetine Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese. Ben aşılama için dün başladım iğneye. Şu mübarek günde rabbim hayırlısını verir inşallah hepimize. İçimde bir his var bir de bu topikten biri bu ay hamile kalacak sanki çok mutlu umutlu uyandım bugün
off benim de öyle yaaCanısı benim bi yoğun bi yoğunSen naptın,Ay daha eve gitcem sahurluk hazırlıcam Adam sahura etli dolma istedi iyimi
beli sakatlıyon yakıızzz daha önce napıyodumm kii kendime :)
bende bilmiyorum arkadaşım sol ayak bileğimdeki tendomlar ödem yapmış 3 haftayı geçti belki hala ağrıyor. 2doktora gittim. ağrım ilk zamanki gibi değil ama beklemedeyim. geçen ay günde 2 kez ilaç içtim, iyiki hamilelikti, bebekti muhabbetine içmemezlik yapmamışım. belki bu kadarda azalmıcaktı ağrısı.
senin doktor için gelişmeleri beklemedeyim
aynen kuşum 2günü çağırabilir ilaçlar için inşallah rabbim yolunuzu açık etsin olacak inşallahHadi hayırlısı cnm..
Bende pazrtsi gitcem görüşmeye asılama için,muhtelemen reglnin 3.günü çağırır diye düşünüyorum
İnsallah hepimiz mübarek ayda alırız artık mutlu haberleri cnm
Kız bizde yemiyorz gecen senelerde en fazla erişte istedi.Bu sene daha başlamadan menü verdi adam elimeoff benim de öyle yaa
anammmm yavrum allah kolaylık versin yaaa ,biz sahurda yemek yemiyoruz kahvaltı hep .. biber dolması fln yapcaksan kolay ama sarma deme banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?