Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Bu arada kızlar benim yenidoğan için 1 tane hastane çıkış seti,3 tane üst alt takım,1 kısa 4 uzun kollu zıbınım varmış.
3-6 ay içinse 6 uzun 1 kısa zıbın,3 tane alt üst takım,2 tane alt,1 tane de tulumum varmış.
Bunlara birkaç kısa kollu zıbın ve alt eklesem yenidoğan için yeterli olur sanırım değil mi? Sonraki aylara da ona göre eklerim
Ve bir çift bile çorap almadığımı fark ettim…
Eldiven ve şapka da… gideyim de biraz çorap alayım :D

Ve bir çift bile çorap almadığımı fark ettim…
Eldiven ve şapka da… gideyim de biraz çorap alayım :D
Hahha şapka ve çorap aldım h&mden uyguna denk gelmişti indirimden bir de kupon vs çıkmıştı onu da kullanarak iyi fiyata denk getirmiştim.

Merhaba ben24 haftalık hamileyim ama rahimde hunileşme ve kısalma var amacım Eylül'e kadar yetişmek. Benim durumumda olan var mı acaba
Merhaba evet ben varım servikal yetmezlik var bende ve üç haftadır hunileşme ile ilerlemeye çalışıyorum

Merhaba evet ben varım servikal yetmezlik var bende ve üç haftadır hunileşme ile ilerlemeye çalışıyorum
Bendede yetmezlik var. Daha 24. Haftadayım hunileşme şimdiden başladı. Geçen hafta 30mm ölçtü doktor bu hafta biraz yoruldum mecbur kaldım şimdi çok kasılmam sertleşmem bide vajinal ağrım var çok korkuyorum

Bendede yetmezlik var. Daha 24. Haftadayım hunileşme şimdiden başladı. Geçen hafta 30mm ölçtü doktor bu hafta biraz yoruldum mecbur kaldım şimdi çok kasılmam sertleşmem bide vajinal ağrım var çok korkuyorum
Canım 30mm ye sana kısa mı dedi doktor

Canım 30mm ye sana kısa mı dedi doktor
Benim 2 defa erken doğum öyküm var bunda dikiş atacaktı kanamam hiç durmadı 18. Haftaya kadar atamadı sonrada risk var dedi kese delinebilir dedi bende korktum attırmadım. Yani 30mm ama bir anda kısalıo hunileşme de başladı

S Sultan2323 dinlenmeye çalış, karnındaki sertlik için soluna yat bol su iç, dinlenince büyük ihtimalle sertlik geçer ama vajinal ağrın konusunda bir şey diyemem benim ennn başından beri ağrıyor şu an senin için normaldir bilemiyorum, geçmezse bence doktora git, bu arada stres yapma bak benim 14.haftadan beri 20-22mm serviksleyim geçen hafta 16mm idi, sakin olmaya çalış stres yaparsan daha çok kasılırsın

Benim 2 defa erken doğum öyküm var bunda dikiş atacaktı kanamam hiç durmadı 18. Haftaya kadar atamadı sonrada risk var dedi kese delinebilir dedi bende korktum attırmadım. Yani 30mm ama bir anda kısalıo hunileşme de başladı
Benim de öyle erken doğumda kızımı kaybettim 26+4 te geçen sene. Hiçbir sorun yoktu bunda serklaj yapılacaktı ama uzayıp kısaldığı için keseye zarar vermemek adına yapılmadı. Şu an da zaten çok geç dikiş için

S Sultan2323 dinlenmeye çalış, karnındaki sertlik için soluna yat bol su iç, dinlenince büyük ihtimalle sertlik geçer ama vajinal ağrın konusunda bir şey diyemem benim ennn başından beri ağrıyor şu an senin için normaldir bilemiyorum, geçmezse bence doktora git, bu arada stres yapma bak benim 14.haftadan beri 20-22mm serviksleyim geçen hafta 16mm idi, sakin olmaya çalış stres yaparsan daha çok kasılırsın
Aynen çok korkuyorum yarın sabah gidecem doktora. Sana endol adalat filan verdiler mi

Aynen çok korkuyorum yarın sabah gidecem doktora. Sana endol adalat filan verdiler mi
Hayır benim için şu an erken olduğunu söyledi çünkü tansiyon ile ilgili sıkıntım var, ben her hafta gidiyorum, hatta bazen haftada üç kez, ufak ağrı ve sancıda da gittiğim için kontrol altında tutmaya çalışıyoruz sen kullanıyor musun?

Hayır benim için şu an erken olduğunu söyledi çünkü tansiyon ile ilgili sıkıntım var, ben her hafta gidiyorum, hatta bazen haftada üç kez, ufak ağrı ve sancıda da gittiğim için kontrol altında tutmaya çalışıyoruz sen kullanıyor musun?
şimdiye kadar Progestan kullandım gece 2 fitil sabah 1 şeklinde.

Eşim diyor ki gördüğünde,buna sarılıp mı yatıcak 😂
ama çok haklı bir soru çünkü cocikimin anası hala winnie the pooh’ya sarılarak uyuyor…..
Winnie miiiii hahahahhaha benim de hâlâ winnie en sevdiğim desem? Hediyeliklerini, kapı süsünü, kıyafet, kitap, nevresim takımı, müslin örtüsünü bile winnie aldım 🥹😂😂😂

Benim de öyle erken doğumda kızımı kaybettim 26+4 te geçen sene. Hiçbir sorun yoktu bunda serklaj yapılacaktı ama uzayıp kısaldığı için keseye zarar vermemek adına yapılmadı. Şu an da zaten çok geç dikiş için
Bende 32. Haftada doğum yaptım bebek enfeksiyondan vefat etti ay öyle çok çektim ki bu hamilelik olaylarında artık sağlıkla bu bebeği doğurursam spiral taktıracam yaşlandım resmen çok zor ya selviks yetmezliği allah kimsenin başına vermesin. Her gün bugün doğacakmıyım acaba korkusuyla geçiyor

şimdiye kadar Progestan kullandım gece 2 fitil sabah 1 şeklinde.
Ben de progestan ile devam ediyorum sancım yok çok şükür ki inşallah olmaz
Bende 32. Haftada doğum yaptım bebek enfeksiyondan vefat etti ay öyle çok çektim ki bu hamilelik olaylarında artık sağlıkla bu bebeği doğurursam spiral taktıracam yaşlandım resmen çok zor ya selviks yetmezliği allah kimsenin başına vermesin. Her gün bugün doğacakmıyım acaba korkusuyla geçiyor
Her gün bugün bir şey olmasın diye dua ediyorum. Ama ben sadece yatıyorum yemek yiyorum ve tuvalete gidiyorum, affedersin duş bile şu sıcak günlerde haftada 1 çok zorlanırsam 2 kez alıyorum, oturarak duş alıyorum. Sen de bundan sonrası için yatmaya çalış serviksini korumaya çalış benim de aniden açılıyo ve hissetmiyorum onun için ne demek istediğini anlıyorum 30mm aniden kısalıyor. Ama benim öğrendiğim tek şey gerçekten stres yapmamak

Back
X