belim benim eğilip kalkıncada aprıyo, ayakta 5 dk dursamda ağrıyor. sağolsun ekstra bişi yapmam gerek yok onu sakatlamaya :)b
beli sakatlıyon yaİç iç kendin çekiyosun acıyı sonra.
Benim dr için pazartesi 14,30 da randevum.Tahminim reglnin 3.günü çağırır bir daha .Ben bi ihtimal yumurtlama dönemim diye aldım randevuyu.Belki beğenir hemen baslar tedaviye diye
ben de öylee vallaaaKız bizde yemiyorz gecen senelerde en fazla erişte istedi.Bu sene daha başlamadan menü verdi adam elimeİlkgün karnıyarık,pilav cacık istiyoms Bir sey itiraf edeyim 4.sene ye gircez bu sen ve ben 1 kez falan yaprak sardım Annem kv kendine sararken bana da sararlar ben atarım difrize Pisirmesini yaparım bitek
Aynen kuzum güzel düsünüyruz mümkünse düşünmemeye calısıyoruzaynen kuşum 2günü çağırabilir ilaçlar için inşallah rabbim yolunuzu açık etsin olacak inşallah
güzel düşünüyoruz dimi ?
Yapcaz artık biber dolması istiyr zaten o kolayben de öylee vallaaaben sararken yiyoum çünkü z.yağlıları benimki sevmez zaten. kv sarar gönderir sağolsun benim zaafım yaprak sarma valla kendimden geçiyorum yerken
olsun kız adamcık istemiş yap afiyetler olsunnn.
haha ben de öyle vallaAynen kuzum güzel düsünüyruz mümkünse düşünmemeye calısıyoruzYumyum zamanım calısma yok o derece kafadan attık
Aynn onlar var daha bakalım ne dicekbelim benim eğilip kalkıncada aprıyo, ayakta 5 dk dursamda ağrıyor. sağolsun ekstra bişi yapmam gerek yok onu sakatlamaya :)
hayırlı inş. bakalım en son kist falan demiştin bi baksın güzelce, bu kadar bekledik aceleye gelmesin. yavaştan yavaştan emin adımlarla, sonu güzel olsun inş.
Aynen ya adam artık sen beni damızlık mı yetistiriyrdun demeye basladıhaha ben de öyle vallabenimki de d iyor ihtiycaın kalmadı artık bana tabii diyo
rabbim inşallah yüzümüze gülsün canım yaa inşallah
yaklaşık sabahtan akşama kadar duruyorum :)Aynn onlar var daha bakalım ne dicekİnsAllah kuzmm Kendine dikkat et sende az yerinde dur,eğilip kalkma habire
ben enginar 1kez yedim biliyo musunYapcaz artık biber dolması istiyr zaten o kolayBen buara enginara taktım.Lokum enginar diye bi tarif var unlu limonlu suda pişiriyorsun gerçekten lokum gibi oluyo.Haftada 3 enginar yemişliğim var buay
yapcak bişey yokAynen ya adam artık sen beni damızlık mı yetistiriyrdun demeye basladı
Sagol canm amın ıns.darısı sızlere olsun su mubarek gunlerde ınsF Fatimasevket Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım.
laves35 geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine..
Günaydın tatlım.. Hayırlı ramazanlar....günaydın kızlaaar
hayırlı ramazanlar olsun inşallahhhh
sana da cnm benimm rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin inşallahhGünaydın tatlım.. Hayırlı ramazanlar....
AHAHA ay dalga geçiyorlar bacım bir de sormayapcak bişey yok
iyi gün kötü gün demişiz
ben kendimi geçen ay folluk gibi hissettim ya
koci diyor timsah gibisin yemedin içmedin koca ay yumurta yapmışsın dedit
annem zorla yedirirdi bize ic baklayla yapar o.Bu cok kolay soğanla 1 kasık unu kavur at içine enginarı,üzerine çıkacak kadar suda pişir.Bikac dilim de limon atıyorum ben.Garnitür istersen üzerine at biraz enginarların.Miss missben enginar 1kez yedim biliyo musunyeni tattım .. denerim bak onu da...
artık kendimizle dalga geçmeyi öğrendik canım yaa sormaAHAHA ay dalga geçiyorlar bacım bir de sorma
Allah kolaylık versin bacım.yaklaşık sabahtan akşama kadar duruyorum :)
arkadaşım adet kanamanla gitmiştir onlar, gönlünce olsun herşey.
ay deneyeyim bakalım kuzum çok sağolannem zorla yedirirdi bize ic baklayla yapar o.Bu cok kolay soğanla 1 kasık unu kavur at içine enginarı,üzerine çıkacak kadar suda pişir.Bikac dilim de limon atıyorum ben.Garnitür istersen üzerine at biraz enginarların.Miss miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?