Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

belim benim eğilip kalkıncada aprıyo, ayakta 5 dk dursamda ağrıyor. sağolsun ekstra bişi yapmam gerek yok onu sakatlamaya :)
hayırlı inş. bakalım en son kist falan demiştin bi baksın güzelce, bu kadar bekledik aceleye gelmesin. yavaştan yavaştan emin adımlarla, sonu güzel olsun inş.

ben de öylee vallaaa ben sararken yiyoum çünkü z.yağlıları benimki sevmez zaten. kv sarar gönderir sağolsun benim zaafım yaprak sarma valla kendimden geçiyorum yerken
olsun kız adamcık istemiş yap afiyetler olsunnn.

aynen kuşum 2günü çağırabilir ilaçlar için inşallah rabbim yolunuzu açık etsin olacak inşallah
güzel düşünüyoruz dimi ?
Aynen kuzum güzel düsünüyruz mümkünse düşünmemeye calısıyoruzYumyum zamanım calısma yok o derece kafadan attık

Yapcaz artık biber dolması istiyr zaten o kolayBen buara enginara taktım.Lokum enginar diye bi tarif var unlu limonlu suda pişiriyorsun gerçekten lokum gibi oluyo.Haftada 3 enginar yemişliğim var buay

Aynn onlar var daha bakalım ne dicekİnsAllah kuzmmKendine dikkat et sende az yerinde dur,eğilip kalkma habire

Yapcaz artık biber dolması istiyr zaten o kolayBen buara enginara taktım.Lokum enginar diye bi tarif var unlu limonlu suda pişiriyorsun gerçekten lokum gibi oluyo.Haftada 3 enginar yemişliğim var buay
ben enginar 1kez yedim biliyo musun yeni tattım .. denerim bak onu da...

ben enginar 1kez yedim biliyo musun yeni tattım .. denerim bak onu da...
annem zorla yedirirdi bize ic baklayla yapar o.Bu cok kolay soğanla 1 kasık unu kavur at içine enginarı,üzerine çıkacak kadar suda pişir.Bikac dilim de limon atıyorum ben.Garnitür istersen üzerine at biraz enginarların.Miss miss

ay deneyeyim bakalım kuzum çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…