Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

inşallah canım benim ,allah razı olsun içimi ferahlattın gerçekten..

için hep ferahlatıyor kız cagız ertesi gün aynı korkuyla geliyosun aaaaa :) herkeş güzel olcak kasma kendini yorma stres yapma şimdi napıyoruz sayıklıyoruz ben dönyanın ne gösell garisiyemmmm

için hep ferahlatıyor kız cagız ertesi gün aynı korkuyla geliyosun aaaaa :) herkeş güzel olcak kasma kendini yorma stres yapma şimdi napıyoruz sayıklıyoruz ben dönyanın ne gösell garisiyemmmm
ahahahah hatırlıyorum bu repliği hatırlıyorummm
canım benim çok sağol gerçekten iyi ki varsın-ız

slm millet...işten başımı alamadım öğleden sonra....ya adetim sökmedi bi türlü kaldım öle bugün sinirden faks makimasını kıracaktım nerdeyse.....çatlayacam....

slm millet...işten başımı alamadım öğleden sonra....ya adetim sökmedi bi türlü kaldım öle bugün sinirden faks makimasını kıracaktım nerdeyse.....çatlayacam....
canım benim yaa sakin ol .ah şu çektiklerimiz adet olsa dert olmasa daha dert söküldü sökülmedi tuttu tutmadı ayyy çıldırdım

Kız ne istiyosun cihazdan sakin ol canım bak bana yapıyomuyum öyle şeyler elimden gelse saçını başını yolcam burdaki kızların

dr.miyomun var kistin büyük ,operasyon gerekiyo ya da imkansız çocuk sahibi olman falan filan dicek diye aklım çıkıyo .
psikopat ruhlu demek serbest !
yooo psikopat ruhlu değilsin ...
her sağlıklı düşünen insanın aklına gelebilecek şeyler bunlarrr.
ayrıca (inşallah birşeyin yoktur) olduki diyelim ki küçük bi kist var ddi. senin bu kist gerçeğini öğrenip bir ay kadın doğum hapı kullanıpda sağlıklı bir şekilde gebelik için çalışamalr yapman mı iyi? yoksa bilmeden her ay gebemiyim acaba diye stres yapman mı iyi?
hani sınav dünyasıydı, hani imtihan oluyordu, hani Allah c.c dan geliyordu yaaa. geliyorsa dermanıda oluyor şükürrrr.

ahahah uygulama bile anladı sıkıntımı

Eklentiler

• IMG_0378.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 31
doğru diyosun canım ..çok doğru..allah dermansız dert vermesin inşallah.. öyle rahatlatıyorum kendimi çoğu zaman ama işte bazen de kapılıyorum düşüncelere kur babam kur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…