bak ben yaşamışım sana anlatıyorummm boş teselli vermiyorum ki. alttan muayenede için daha rahat oluyor.
inşallah canım benim ,allah razı olsun içimi ferahlattın gerçekten..bak ben yaşamışım sana anlatıyorummm boş teselli vermiyorum ki. alttan muayenede için daha rahat oluyor.
inşallah canım benim ,allah razı olsun içimi ferahlattın gerçekten..
ahahahahiçin hep ferahlatıyor kız cagız ertesi gün aynı korkuyla geliyosun aaaaa :) herkeş güzel olcak kasma kendini yorma stres yapma şimdi napıyoruz sayıklıyoruz ben dönyanın ne gösell garisiyemmmm
ben ferahlatıyorum akşam oluyor eve gidiyorsun ertesi gün yine aynı moddddinşallah canım benim ,allah razı olsun içimi ferahlattın gerçekten..
ah ahhh şu beynimin içinde dolanıp duran şüphe kurtları yok mu ahhh hep onların yüzünden oluyo böyleee benim suçum yokben ferahlatıyorum akşam oluyor eve gidiyorsun ertesi gün yine aynı modddd
hehehehhh
en takıldığın şey neah ahhh şu beynimin içinde dolanıp duran şüphe kurtları yok mu ahhh hep onların yüzünden oluyo böyleee benim suçum yok
dr.miyomun var kistin büyük ,operasyon gerekiyo ya da imkansız çocuk sahibi olman falan filan dicek diye aklım çıkıyo .en takıldığın şey ne
slm millet...işten başımı alamadım öğleden sonra....ya adetim sökmedi bi türlü kaldım öle bugün sinirden faks makimasını kıracaktım nerdeyse.....çatlayacam....
slm millet...işten başımı alamadım öğleden sonra....ya adetim sökmedi bi türlü kaldım öle bugün sinirden faks makimasını kıracaktım nerdeyse.....çatlayacam....
yooo psikopat ruhlu değilsin ...dr.miyomun var kistin büyük ,operasyon gerekiyo ya da imkansız çocuk sahibi olman falan filan dicek diye aklım çıkıyo .
psikopat ruhlu demek serbest !
Kız ne istiyosun cihazdan sakin ol canım bak bana yapıyomuyum öyle şeyler elimden gelse saçını başını yolcam burdaki kızların
Davet edenRabbimdir inş..ahahah uygulama bile anladı sıkıntımı
doğru diyosun canım ..çok doğru..allah dermansız dert vermesin inşallah..yooo psikopat ruhlu değilsin ...
her sağlıklı düşünen insanın aklına gelebilecek şeyler bunlarrr.
ayrıca (inşallah birşeyin yoktur) olduki diyelim ki küçük bi kist var ddi. senin bu kist gerçeğini öğrenip bir ay kadın doğum hapı kullanıpda sağlıklı bir şekilde gebelik için çalışamalr yapman mı iyi? yoksa bilmeden her ay gebemiyim acaba diye stres yapman mı iyi?
hani sınav dünyasıydı, hani imtihan oluyordu, hani Allah c.c dan geliyordu yaaa. geliyorsa dermanıda oluyor şükürrrr.
aminnnn canımm inşallahhDavet edenRabbimdir inş..
güzel şeylerle karşılaştırırrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?