çatlama canımmmm ıkınnnnslm millet...işten başımı alamadım öğleden sonra....ya adetim sökmedi bi türlü kaldım öle bugün sinirden faks makimasını kıracaktım nerdeyse.....çatlayacam....
ömrümüzü tüketiyoruz. bende daha ben bunlaı düşünemeden acaba dr giderken bineceğim otobüs dolumu olur boşmu olur onun derdine bile düşüyorummmm daaa nereyee kadar yawww.:Sdoğru diyosun canım ..çok doğru..allah dermansız dert vermesin inşallah..öyle rahatlatıyorum kendimi çoğu zaman ama işte bazen de kapılıyorum düşüncelere kur babam kur...
aminnn....aminnnn canımm inşallahhhepimizin gönlüne göre versin rabbim. isteyen herkese nasip etsin,kimseyi mahrum bırakmasın inşallahh
oyy kuzum benim yaaa valla arada ben de düşünüyorum yalan değil gidip gelmeleri bileömrümüzü tüketiyoruz. bende daha ben bunlaı düşünemeden acaba dr giderken bineceğim otobüs dolumu olur boşmu olur onun derdine bile düşüyorummmm daaa nereyee kadar yawww.:S
ne kadar hesap kitap yaparsak hesapta olan değil nasipte olan oluyorrrr.oyy kuzum benim yaaa valla arada ben de düşünüyorum yalan değil gidip gelmeleri bile
insan kendine yapıyor işte ,ne kadar düşünürsek düşünelim sonuçta herşey olacağına var mıyor mu ? takdir-i ilahi... rabbim en hayırlısını ,en güzelini versin inşallah
evet canım böyle düşününce insan huzur buluyor ,rahatlama geliyo insanane kadar hesap kitap yaparsak hesapta olan değil nasipte olan oluyorrrr.
tedbir bizden takdir Allah c.c den
mesela ne kadar bi rahatlamaevet canım böyle düşününce insan huzur buluyor ,rahatlama geliyo insana
canım dualarımız seninle inşallah hayırlı haberlerle dön.kuzular ben kaçar nolur bu akşam dua edin bana sabah buralardamısınız sonucu yazarım çok heyecanlıyım
evet çift çizgi çıkarsa hemen resmimi koyacağım profilee :)kuzular ben kaçar nolur bu akşam dua edin bana sabah buralardamısınız sonucu yazarım çok heyecanlıyım
mesela ne kadar bi rahatlama
bu akşamlık mı ? yoksa yarın da idare edermi
ayoool bizim hiç birimiz iyi değil bugünnn
sanırım yatana kadar giderim böylemesela ne kadar bi rahatlama
bu akşamlık mı ? yoksa yarın da idare edermi
ayoool bizim hiç birimiz iyi değil bugünnn
evet çift çizgi çıkarsa hemen resmimi koyacağım profilee :)
bekliyoruz dua ile....
ahahahaha kabus gibi çökcem üstünüzeeAyy idare etmez yarına gelir aynı depresif ruhlu bu kız
resmim yok ki benim pcde falan sen hele bi güzel sonucu al nasıl yapılıyorsa bakarız artıkk.ayy bak unutma sözü kan testi resmini atıcam hemennnn
kim birbirinden kurtulmak istiyorki burdaaa....ahahahaha kabus gibi çökcem üstünüzeebenden kurtulamazsınız ayın 4üne kadar böyleyim
bakarızzzz :)telden gir yükle bende öyle yapayrumm
oleyyyyyyyy canımsınnnnnnkim birbirinden kurtulmak istiyorki burdaaa....
hehehehe bizi biz idare etmedikten sonra kim ne yapsınnn yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?