Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ayyyyyyy çok güzel olmuş datlum ya yüreğine sağlıkkkkkkk

iyiym tatlım regl bitmesini bekliyorum senden ne haberler bu ay çalışmaya devammı yoksa ameliyat reglden sonra mı

Valla canım bu ay çok çalışamadık..kayın valide ve kayınpeder bizdeydi. açıkçası çok bir beklentim yok.Önümüzdeki ay ameliyat düşünüyorum ama korkuyorum net karar veremedim yaaa....kısmet bakalım zaman ne gösterecek

benim koci öyle söylüyor sen böyle olumsuz olduğun için olmuyo etkiliyosun diyo
mantıklı düşünüyor aslında ama biz de o adet olduğumuz andaki yıkımı yaşamamak için biraz temkinli davranıyoruz.ben ağustosta 1 hafta gecikince ohooooo ne hayaller.sonra kırmızılar gelince yıkıldım...boğazına bir şey düğümlenmek ne dmek o zman iliklerime kadar hissettim.

Benide ekler misin listeye sat 28 eylül bat 28 ekim yaş 26 2.deneme istanbul :)

ben de..
kalakalıyosun zaten bi an için adapte olamıyosun
ben de şöyle düşünüyorum,
geçen ayların aynısı yaşandı değişen bişey olmayacak.. o yüzden bekliyorum diye.
ama bu ++++ rahatım yan gelip yattık resmen

ya benim adetim normalde 25-26 güne bir oluyor 02 ekimde oldum en son adetimi.16 ekimdede aşılamam yapıldı benim nezaman test yapmam gerekiyo doktor 14 gün sonra dedi ama aşılamadan 14 gün sonra 29 u dedi.ama benm adet tarihim en geç 27 si nezaman yapmalıyım sizce meraktan ölücem.aşılamadan kaç gün sonra rahme yerleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…