canım sen hiç dr a gidip tahlil yaptırmış mıydın?bende düzensizlik de var ya bu ay adetin 3 günü gidip kan vereyim diyorumben de..
kalakalıyosun zaten bi an için adapte olamıyosun
ben de şöyle düşünüyorum,
geçen ayların aynısı yaşandı değişen bişey olmayacak.. o yüzden bekliyorum diye.
ama bu ++++ rahatım yan gelip yattık resmen
teşekkür ederiminşallah rabbim çok bekletmeden nasip eder sana da anneliği canım
nette adetten 4-5gün önce yuvalama işlemi tamamlanır diye okumuştum sanki.eğer adetin 27siyse bugün yarın yapabilirsin aslındaya benim adetim normalde 25-26 güne bir oluyor 02 ekimde oldum en son adetimi.16 ekimdede aşılamam yapıldı benim nezaman test yapmam gerekiyo doktor 14 gün sonra dedi ama aşılamadan 14 gün sonra 29 u dedi.ama benm adet tarihim en geç 27 si nezaman yapmalıyım sizce meraktan ölücem.aşılamadan kaç gün sonra rahme yerleşir.
Hoşbuldumm :)hoşgeldin canım :)
yok canım gitmedim.evlenndiğimin ilk yılı bi hormon bakıldı o kadar.onun harici gitmedim.adetlerim düzensiz değil ama yumurtlama ağrısı haricinde bi ağrı şikayetim de yok.canım sen hiç dr a gidip tahlil yaptırmış mıydın?bende düzensizlik de var ya bu ay adetin 3 günü gidip kan vereyim diyorum
kan teniz çıkarsa adet düzenleyici kullanayım
charmant adet düzenleyici kullanıp hamile kalanlar var diyor.
sağol canım beniiimmmmmaşallah esmer güzelii
teşekkür ederiiimmmevveeeet gördük seni tatlım esmer güzeliiiiiii
kan testimi yapmalıyım idrarda bilinirmi
teşekkür ederiiimmmALTINIM istemişti. bende moral olur diye düşündümmm
sen nezaman yapmıştın adetine kaç gün kalakan yaptır bence canım benım kanda 10,1 ken bile idrar testinde çıkmamıştı
ayyy ayyy ayyyyy nerden tanıyorsunnn acabaaaaayyyyy sanki tanıyorum ama sen çok şekersin güler yüzlüsünnnnnnnnn balım yaaa teşekkür ederimmmmmmm
idrarda erken görenler de oluyor ama görmeyedebilirsin..kan testimi yapmalıyım idrarda bilinirmi
sevdiğindendir ooooolmazmı canım benım çok sağol hem insan yüzüünüde görünce daha içten samimi biliyor inanırmısın hiç yabancı gibi gelmedin kuzum :)
günaydın canım hoşgeldin :)günaydın hayırlı hafta sonları
gelecek hafta ben gidip bi kandan baktırayım diyorum.en azından içim rahatlaryok canım gitmedim.evlenndiğimin ilk yılı bi hormon bakıldı o kadar.onun harici gitmedim.adetlerim düzensiz değil ama yumurtlama ağrısı haricinde bi ağrı şikayetim de yok.
bazı sorunlar belirtisiz,kendini göstermeden de olabiliyormuşkorkum o benim işte..
bat ne zamandıgelecek hafta ben gidip bi kandan baktırayım diyorum.en azından içim rahatlar
ya da olumsuz bi durum varsa tedaviye başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?