Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydınnn... ALTINIM şükürler olsunn, 2 katı beklerken tam 7 kat olmuşş!!! hayırlı uğurlu olsun canımm mektupta süper olmuş bu arada, bence hiiçç değiştirme

18 ekimdi ama son aylar düzenim bozuldu bir erken bir geç derken teldeki uygulama ortalamasını alıyor
ve benim döngümü 26 gün olarak hesapladı
ama normalde 29 30 günde bir olurdum.bugün 33. gün

aşılama olan yok sanırım neyse ben aşılama forumlarına bakayım birde iyi sohbetler kızlar
olan yok ama olma ihtimali olan var 16 sında yapıldıysa daha erken hem kan hem idrar için.. aşılamayı döllenme gibi düşün, 12 gün sonra netleşir değerler o yüzden doktorun 29unda yaptır demiş garanti olsun diye

18 ekimdi ama son aylar düzenim bozuldu bir erken bir geç derken teldeki uygulama ortalamasını alıyor
ve benim döngümü 26 gün olarak hesapladı
ama normalde 29 30 günde bir olurdum.bugün 33. gün
allah allahh bence gidip kan ver canım..bugün özel hastanede ver 2saate cıkıyo sonuç nasılsa

sen nezaman yapmıştın adetine kaç gün kala

canım benım adetin düzensiz genelde 28 ve 30 günde olur gecen ay 26 günde olmuştum ortalama 28 dersek daha 3 gun var adetime. hatta ilh 22 sinde yaptırdım 10,1 çıktı yani 6 gün falan varken

bende aradım şimdi dr.
adet oldum dedim moralini bozma dedi :)
ve o güzel muhteşem umutvari haberi verdi yarın o kahrolası ilaca başla kasım'ın 2sinde gel yine takip ve iğne

bende aradım şimdi dr.
adet oldum dedim moralini bozma dedi :)
ve o güzel muhteşem umutvari haberi verdi yarın o kahrolası ilaca başla kasım'ın 2sinde gel yine takip ve iğne
canım cansuya katılıyorum başka bi doktora daha görün, çok erken başladı tedaviye.. bir sürü kimyasal sonuçta..

hey allahım yaaaaa,bence başka dr.a görünmelisin
gidicem canımda şimdi öyle bi zaman geldiki başka dr bugüne randevu verse bile bakamaz adetliyim.
bu dr banada yarın başla dedi ilaca.
ben başlamayıp bir başka dr gittiğimde oda aynı şeyi tavsiye derse bir ay boşuna gitmiş olacak.
kaldıki acaba tutmadığında ilkinde 2.ay için bu iğne ve hapa ara verildiğinde tadevi etkisini yitirir mi?
ayyy bi sürü soruu.
eşim dün akşam bu ay o ilaçları falan içme dedi bir ay içmeyip başka dr danışırken bu ayıda ov testleriyle falan mı iadere etsem .
dönüp dolaşıp yine şimdiki dr tamah olurum diye korkuyorumm ouuffffff Allah'ım pardon AFFF Allahımmm

günaydınnn... ALTINIM şükürler olsunn, 2 katı beklerken tam 7 kat olmuşş!!! hayırlı uğurlu olsun canımm mektupta süper olmuş bu arada, bence hiiçç değiştirme

sağol canım maymunum kelimesi ilerde karizmasını sarsmasın diye değiştirmeyi düşündüm o kelimeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…