18 ekimdi ama son aylar düzenim bozuldu bir erken bir geç derken teldeki uygulama ortalamasını alıyorbat ne zamandı
olan yok ama olma ihtimali olan varaşılama olan yok sanırım neyse ben aşılama forumlarına bakayım birde iyi sohbetler kızlar
allah allahh bence gidip kan ver canım..bugün özel hastanede ver 2saate cıkıyo sonuç nasılsa18 ekimdi ama son aylar düzenim bozuldu bir erken bir geç derken teldeki uygulama ortalamasını alıyor
ve benim döngümü 26 gün olarak hesapladı
ama normalde 29 30 günde bir olurdum.bugün 33. gün
sen nezaman yapmıştın adetine kaç gün kala
nekadar hızlısınız bu arada sayfa hızla akıyor
şüphem olsa 3 tane
tabisi şüphenmi var
hoşbuldum cnm sende olmasn selamımı kimse almıcak .. eski nickim 10 beybisi ydi millet herhal beni yabancı sanıogünaydın canım hoşgeldin :)
hey allahım yaaaaa,bence başka dr.a görünmelisinbende aradım şimdi dr.
adet oldum dedim moralini bozma dedi :)
ve o güzel muhteşem umutvari haberi verdi yarın o kahrolası ilaca başla kasım'ın 2sinde gel yine takip ve iğne
canım gözden kaçıyordur olur mu öyle şeyyyyyyhoşbuldum cnm sende olmasn selamımı kimse almıcak .. eski nickim 10 beybisi ydi millet herhal beni yabancı sanıo
canım cansuya katılıyorum başka bi doktora daha görün, çok erken başladı tedaviye.. bir sürü kimyasal sonuçta..bende aradım şimdi dr.
adet oldum dedim moralini bozma dedi :)
ve o güzel muhteşem umutvari haberi verdi yarın o kahrolası ilaca başla kasım'ın 2sinde gel yine takip ve iğne
oluo valla herkes kendi arsında konuşuocanım gözden kaçıyordur olur mu öyle şeyyyyyy
günaydınn kuzu, mutlu haberlerle uyandık güne, arada kaynamış selamınhoşbuldum cnm sende olmasn selamımı kimse almıcak .. eski nickim 10 beybisi ydi millet herhal beni yabancı sanıo
gidicem canımda şimdi öyle bi zaman geldiki başka dr bugüne randevu verse bile bakamaz adetliyim.hey allahım yaaaaa,bence başka dr.a görünmelisin
kıyamammmmm , bazen sessizlik oluyo sonra bazen bi anda herkes yazıyo karışıyo bi anda ondandır inanoluo valla herkes kendi arsında konuşuo
hayrdır kimin haberini aldık yine bizde sevinelim okumadım hepsini çünkigünaydınn kuzu, mutlu haberlerle uyandık güne, arada kaynamış selamın
hızlı ilerliyor sayfa ben kendi yazıklarıma bile cvp verenleri zor takip ediyorummm senle alakalı bi durum değil bi tek yaniioluo valla herkes kendi arsında konuşuo
günaydınnn...ALTINIM şükürler olsunn, 2 katı beklerken tam 7 kat olmuşş!!! hayırlı uğurlu olsun canımm mektupta süper olmuş bu arada, bence hiiçç değiştirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?