Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hormonları düzenleyen bir ilaç gibi görünüyor. hormanlarda biliyosun gebelliği engelleyenlerin başında geliyor...onunla alakalı
evet oda böyle bir açıklama yaptı zaten. ama içmek istemeyişim onu kullandığım süre boyunca yanımdan 7/24 ayrılmıcak birine ihtiyacım oluyorrr

hormonları düzenleyen bir ilaç gibi görünüyor. hormanlarda biliyosun gebelliği engelleyenlerin başında geliyor...onunla alakalı

deme bende ilk okuduğumda öyle dedim hormonları harekete geçirecek sen orda yazılanlara takılma sana o ilaç iyi gelecek dedii eşimde sağlıkçı ona demiş daha doğrusu

anladım şimdi ama yinede kanser ilacı falan insan bi tuhaf oluyo.. tabiki doktorlardan iyi bilemeyiz ama yan etkilerini tahmin edebiliyorum az çok

değeren kaç çıktı canım anlat nasıl öğrendin. ben kaçırmışım oraları

bebişim kulahgımın arkasından kist çıktı doktor antibiyotik verdi 2 gün önce dedim hamilelik şüphem var hemen bi kan testi 10,1 iki günüdr heyecanlar kabusşar yükselcekmi olcamı olmıcakmı bugun hooppppppp 74,9

anladım şimdi ama yinede kanser ilacı falan insan bi tuhaf oluyo.. tabiki doktorlardan iyi bilemeyiz ama yan etkilerini tahmin edebiliyorum az çok
evet ben zaten çok sorgulamadım. ilaçtan önceki ay bende kanser belirtileri görmüştü testler falan çok şükür şüphelendiği şey kendiliğinden kaybolup gitti. kistle birlikte başka birşey var tanımlayamadığı. baktı bende her ay oluşuyor bi önlem bulana kadar hamileliğni hızlandıralım ozamn şimdilik bu sıkıntılar yok olur demişti. ondan yani hemen tedaviye başlaması

cansu1109 demişti sanırım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop bebiş karnında diye

dahada adetime var 3 4 gün beta 74,9 canımmmm
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bu süper bir haberrrrrr çok sevindim canımmm topiğimizin bi bebişi geliyooooooooooo yuppppiii değerlerde gayet güzel artmışşş korkacak birşey yok gibi gözüküyo canımmm dualarını esirgeme bizdennnnn
yslpsln canım inşallah sende güzel sonuçları alırsınnn dualarımız sizinleeeeeeeeee

canım gerçekten bu şekilde oluyorsan ilaçtan sonra sakın kullanma,git dr.una 1ay birşey değil ne var kaybetsen sonu güzel olsun.allah korusun ilacı kullanmaya devam edeersen farklı yan etkilerde çıkabilir

sen git kanını ver canım :)

ağustosta da gecikmiştim ya pazartesi salıyı bekleyeyim diyorum. belirtisiz de kalanlar var ama göğüslerim bildiğin balon.ağrı da yok şişkinlik de.
kasık batması desen son 10 gündür 2 kere falan oldu.
bulantı ve akıntı tam gaz devam ama.
kana devlette baktırayım da sonuç olumlu olursa özele gideyim diyorum.

aklın yolu bir canım

banu86 canım en 7-8 kişi gördüm bat ı geçen bi etiketlesene bakalım ne yapmışlar bat yazıp kaçmak yok arkadaşşlar
test yapıp kan verip hamişim yazın ki bizim gibilere de umut olun

canım gerçekten bu şekilde oluyorsan ilaçtan sonra sakın kullanma,git dr.una 1ay birşey değil ne var kaybetsen sonu güzel olsun.allah korusun ilacı kullanmaya devam edeersen farklı yan etkilerde çıkabilir
karar verdim canım eşimlede konuşayımm.
ovülasyon testi bakıyorum şimdi yanında verdikleri gebelik testi kullanışlı oluyormu (kimi ince çubuk oluyor) onlar gibi mi demek istedim. yoksa bugün altınımın attığı test gibi mi sorayım istedim laboquick markasına baktımm

insan kendini daha iyi biliyor tabii canım biz ne dersek diyelim iç ses en önemlisi birşey kalmamış zaten pztsyi bekle :)

ben ilk kez aldım çok da incelemeden almışım
benim de laboquick
28tane ov + 8tane gebelik var galiba.
ovüler kaset ama gebelikler çubukmuş 2tanesini ovulasyon döneminde harcadım bile can sıkıntısından

ben ilk kez aldım çok da incelemeden almışım
benim de laboquick
28tane ov + 8tane gebelik var galiba.
ovüler kaset ama gebelikler çubukmuş 2tanesini ovulasyon döneminde harcadım bile can sıkıntısından
baktım bi tane 30 tane ov testi 6 ad gebelik 30 tl kaset tipi. ama kredi kartı istiyor kapıda ödeme olması lazım kart kullanmıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…