evet oda böyle bir açıklama yaptı zaten. ama içmek istemeyişim onu kullandığım süre boyunca yanımdan 7/24 ayrılmıcak birine ihtiyacım oluyorrrhormonları düzenleyen bir ilaç gibi görünüyor. hormanlarda biliyosun gebelliği engelleyenlerin başında geliyor...onunla alakalı
anamm ne oldu kız anlatçatlıcam şimdi meraktan
bakalım adet bitiminde tutucam dr yollarınıbence ikinci bi doktor fikrini öğren öyle karar ver
KAsımda aşk başkadır gençler bu kasım bizde yapacaz inşş bebeleriEki Görüntüle 1667076
hormonları düzenleyen bir ilaç gibi görünüyor. hormanlarda biliyosun gebelliği engelleyenlerin başında geliyor...onunla alakalı
deme bende ilk okuduğumda öyle dedim hormonları harekete geçirecek sen orda yazılanlara takılma sana o ilaç iyi gelecek dedii eşimde sağlıkçı ona demiş daha doğrusu
değeren kaç çıktı canım anlat nasıl öğrendin. ben kaçırmışım oraları
evet ben zaten çok sorgulamadım. ilaçtan önceki ay bende kanser belirtileri görmüştü testler falan çok şükür şüphelendiği şey kendiliğinden kaybolup gitti. kistle birlikte başka birşey var tanımlayamadığı. baktı bende her ay oluşuyor bi önlem bulana kadar hamileliğni hızlandıralım ozamn şimdilik bu sıkıntılar yok olur demişti. ondan yani hemen tedaviye başlamasıanladım şimdi ama yinede kanser ilacı falan insan bi tuhaf oluyo.. tabiki doktorlardan iyi bilemeyiz ama yan etkilerini tahmin edebiliyorum az çok
bebişim kulahgımın arkasından kist çıktı doktor antibiyotik verdi 2 gün önce dedim hamilelik şüphem var hemen bi kan testi 10,1 iki günüdr heyecanlar kabusşar yükselcekmi olcamı olmıcakmı bugun hooppppppp74,9
sen git kanını ver canım :)ne bileyim?testte negatifi görmeden 1 gün önceden beri garip bir şekilde hamile olmadığımı düşünüyorum. normalde düzenli olsam belki umut bağlardım ama ağustosta da böyle olmuştu.
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bu süper bir haberrrrrr çok sevindim canımmm topiğimizin bi bebişi geliyooooooooooo yuppppiii değerlerde gayet güzel artmışşş korkacak birşey yok gibi gözüküyo canımmm dualarını esirgeme bizdennnnndahada adetime var 3 4 gün beta 74,9 canımmmm
canım gerçekten bu şekilde oluyorsan ilaçtan sonra sakın kullanma,git dr.una 1ay birşey değil ne var kaybetsen sonu güzel olsun.allah korusun ilacı kullanmaya devam edeersen farklı yan etkilerde çıkabilirbende böyle düşünüyorum. o ilacı içince ben inanki iş yerini bırak normal işlerimi bile zor yapıyorum beynim devamlı uyuşuk geç algılıyorum sürekli uykuluyumm falan bunlar en hafifleri.
ov. testi alsam bu ay sancımda çok oldu kist oluşmuşmudur diye endişem de var bende rutine bağladı çünkü kist olayları....
kist varsa zaten direk doğum kontrol hapıı.
sen git kanını ver canım :)
aklın yolu bir canımevet bende kotrol oldum da bende genelde adet sonrası kistin olup olmadığı belli oluyor o anlamda dedim yoksa alttan muayene ediyorlarro haldeyken.
ben dedim ki gebelik oluşmadığına göre yumurtam mı çatlamadı yoksa döllenmedemi bi sorun olmuştur.
yumurtan çatladı fakat bu ilacıda kullansan ihtimal her kullanım dönemi için %20 dedi .
o yüzden bozma moralini dediii. bir başka dr gidicem ama neyse bu ay hiç kasmıyım ben adetim bitince önce ov. testlerini sipariş edeyim. ardından vakit kaybetmeden dr. gidiyim hem muayene derken yumurtam büyümüşmü kist varmı bilgi alırım. bu ayıda öyle geçireyimmm bakalımmm hem stres olmam hemde iğne sancısı çekmemm
eveeett ben dedim beeennnnncansu1109 demişti sanırım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop bebiş karnında diye
karar verdim canım eşimlede konuşayımm.canım gerçekten bu şekilde oluyorsan ilaçtan sonra sakın kullanma,git dr.una 1ay birşey değil ne var kaybetsen sonu güzel olsun.allah korusun ilacı kullanmaya devam edeersen farklı yan etkilerde çıkabilir
insan kendini daha iyi biliyor tabii canım biz ne dersek diyelim iç ses en önemlisi birşey kalmamış zaten pztsyi bekle :)ağustosta da gecikmiştim ya pazartesi salıyı bekleyeyim diyorum. belirtisiz de kalanlar var ama göğüslerim bildiğin balon.ağrı da yok şişkinlik de.
kasık batması desen son 10 gündür 2 kere falan oldu.
bulantı ve akıntı tam gaz devam ama.
kana devlette baktırayım da sonuç olumlu olursa özele gideyim diyorum.
ben ilk kez aldım çok da incelemeden almışımkarar verdim canım eşimlede konuşayımm.
ovülasyon testi bakıyorum şimdi yanında verdikleri gebelik testi kullanışlı oluyormu (kimi ince çubuk oluyor) onlar gibi mi demek istedim. yoksa bugün altınımın attığı test gibi mi sorayım istedim laboquick markasına baktımm
baktım bi tane 30 tane ov testi 6 ad gebelik 30 tl kaset tipi. ama kredi kartı istiyor kapıda ödeme olması lazım kart kullanmıyorum benben ilk kez aldım çok da incelemeden almışım
benim de laboquick
28tane ov + 8tane gebelik var galiba.
ovüler kaset ama gebelikler çubukmuş2tanesini ovulasyon döneminde harcadım bile can sıkıntısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?