tmm cnmkıyamammmmm , bazen sessizlik oluyo sonra bazen bi anda herkes yazıyo karışıyo bi anda ondandır inan
hayrdır kimin haberini aldık yine bizde sevinelim okumadım hepsini çünki
anamm ne oldu kız anlatayyy benım benım
bence ilaca başlama canımgidicem canımda şimdi öyle bi zaman geldiki başka dr bugüne randevu verse bile bakamaz adetliyim.
bu dr banada yarın başla dedi ilaca.
ben başlamayıp bir başka dr gittiğimde oda aynı şeyi tavsiye derse bir ay boşuna gitmiş olacak.
kaldıki acaba tutmadığında ilkinde 2.ay için bu iğne ve hapa ara verildiğinde tadevi etkisini yitirir mi?
ayyy bi sürü soruu.
eşim dün akşam bu ay o ilaçları falan içme dedi bir ay içmeyip başka dr danışırken bu ayıda ov testleriyle falan mı iadere etsem .
dönüp dolaşıp yine şimdiki dr tamah olurum diye korkuyorumm ouuffffff Allah'ım pardon AFFF Allahımmm
evet . bide ilacım çok ağır geliyor bana yan etkileride fazla letroks bi bak istersen daha önce duymadıysanncanım cansuya katılıyorum başka bi doktora daha görün, çok erken başladı tedaviye.. bir sürü kimyasal sonuçta..
canım adetliykende bakabiliyolar, bende 3.gün gitmiştim baktı valla alttangidicem canımda şimdi öyle bi zaman geldiki başka dr bugüne randevu verse bile bakamaz adetliyim.
bu dr banada yarın başla dedi ilaca.
ben başlamayıp bir başka dr gittiğimde oda aynı şeyi tavsiye derse bir ay boşuna gitmiş olacak.
kaldıki acaba tutmadığında ilkinde 2.ay için bu iğne ve hapa ara verildiğinde tadevi etkisini yitirir mi?
ayyy bi sürü soruu.
eşim dün akşam bu ay o ilaçları falan içme dedi bir ay içmeyip başka dr danışırken bu ayıda ov testleriyle falan mı iadere etsem .
dönüp dolaşıp yine şimdiki dr tamah olurum diye korkuyorumm ouuffffff Allah'ım pardon AFFF Allahımmm
hoşbuldum cnm sende olmasn selamımı kimse almıcak .. eski nickim 10 beybisi ydi millet herhal beni yabancı sanıo
hey allahım yaaaaa,bence başka dr.a görünmelisin
tamam kuzumbebişim olurmu hiç ya ypgunluktan falanmı kaçıyor aradan aşk olsun bebitom kalbimizdesinnnn hiç öyle düşünme
ayyyy vallamııı çok sevindimm anammmm
nazar deymesin hayırlısıyla inş. kucağına alırsın bebişiniALTINIM
değeren kaç çıktı canım anlat nasıl öğrendin. ben kaçırmışım oralarıamin canım ya darısı isteyen herkesin başına suan heyecan gitti bi garibim bı durgunlaştım ay mallaştım sanırım ya
bende böyle düşünüyorum. o ilacı içince ben inanki iş yerini bırak normal işlerimi bile zor yapıyorum beynim devamlı uyuşuk geç algılıyorum sürekli uykuluyumm falan bunlar en hafifleri.bence ilaca başlama canımbu ay dr.a git adet bitimi hemen ... bütün sağlık dosyanı da götür.açıkca söyle bu hap ve iğneden başka bi yolu yok mu kullanmak istemiyorum diye.eğer başka bi yol yoksa ki ben durumun bu kadar sona geldiğini düşünmüyorum.. 1ay ara vermiş bünyeni ,kafanı dinlendirmiş olursun bunda kötü birşey yok.dediğin gibi ovulasyon testleriyle destekler 1ay da böyle denersin.birşey kaybetmiş değilsin bence.hem ilacın yan etkilerinden de bir ay olsun arınmış olur vücudun.
baktım şimdi, şaştım kaldımevet . bide ilacım çok ağır geliyor bana yan etkileride fazla letroks bi bak istersen daha önce duymadıysann
/
baktım şimdi, şaştım kaldımnasıl bi ilaçmış o öyle ne alakası varmışki yumurtayla, gebelikle??! çok ilginç gerçekten..
evet bende kotrol oldum da bende genelde adet sonrası kistin olup olmadığı belli oluyor o anlamda dedim yoksa alttan muayene ediyorlarrcanım adetliykende bakabiliyolar, bende 3.gün gitmiştim baktı valla alttanhem daha 3.ayın boşuna gidecek 1 ay diye düşünme.. ayrıca tedavi etkili olsaydı zaten şu an hamiş olurdun dimi?? yani tedavinin etkisini yitirmeside söz konusu değil.. yaşın geçiyo desem o da yok.. 2.bir görüşten kimseye zarar gelmez tatlım
ne bileyim?testte negatifi görmeden 1 gün önceden beri garip bir şekilde hamile olmadığımı düşünüyorum. normalde düzenli olsam belki umut bağlardım ama ağustosta da böyle olmuştu.allah allahh bence gidip kan ver canım..bugün özel hastanede ver 2saate cıkıyo sonuç nasılsa
deme bende ilk okuduğumda öyle dedim hormonları harekete geçirecek sen orda yazılanlara takılma sana o ilaç iyi gelecek dedii eşimde sağlıkçı ona demiş daha doğrusu/
baktım şimdi, şaştım kaldımnasıl bi ilaçmış o öyle ne alakası varmışki yumurtayla, gebelikle??! çok ilginç gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?