Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar siz sormadan diyeyim ben :) karın ağrım iyice coştu misafimii bekliyorum :)

Günaydın kızlar sabah kalktım hastaneye gittim. Kan testi yaptırdım. Bugun cıkacak. Allah hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah

günaydınnn kızlarrr mavikara hadi bakalım güzel haber gelecek inanıyorum listeye bi bebiş daha geliyooooooo
Ay inşallah canım ya hayırlısı olsun inşallah dün test yaptım. Silik çıktı o yuzden gittim hastaneye kan testi için. Bi baksa A dün yaptıgım teste

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-30-00-51-47.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 49
kızlar arkadaşım yeni hamilee ve belirtilerini canlı canlı gördümm.sizinle paylaşıyım yüzü sivilce dolu.karnının alt bitim yerinden sağ ve sol batmalar sancı gibi giriyo saatte bir,çok uyuyo hemde çok,karn çok gergin adet olcak hissi hiç bitmiyo,bugün bide göğüs uçlarına bakcam yazarm

banuş yaa son cümle kopardı beni

evet silik çizgi var hamilesin ama çok yeni değerin şimdilerde az çkacaktır kanda hayırl olsuuunnn
Ayyyy gercekten öyle midir acaba.... Bu hayatta en cok istediğim şey bu. Az çıksa bile en azından bilicem hamile oldugumu kesin sonuc yanı. Bir de hasta kabuldeki kız e laboratuvar da negatif pozitif yazmaz dedi. kendiniz değerlerden anlarsınız bakın anlamazsanıx doktora gösterin dedi anlarız dmi canım ne dersin kaç çıkar ki acaba

anlarz tabi 50-100 arası çıkar gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…