günaydın canım ,nasıl gidiyo ,bebiş üzüyomuş galiba seni :) kıyamam başladı mı bulantılarGünaydın kizlarrrr
hadi hayırlı haberler inşallah canımmm yaz bizeGünaydın kızlar sabah kalktım hastaneye gittim. Kan testi yaptırdım. Bugun cıkacak. Allah hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah
hayırlısı canım kırmızıyı görmedikçe ümit kesilmez...kızlar siz sormadan diyeyim ben :) karın ağrım iyice coştu misafimii bekliyorum :)
Ay inşallah canım ya hayırlısı olsun inşallah dün test yaptım. Silik çıktı o yuzden gittim hastaneye kan testi için. Bi baksa A dün yaptıgım testegünaydınnn kızlarrrmavikara hadi bakalım güzel haber gelecek inanıyorum listeye bi bebiş daha geliyooooooo
evet canım yaaaa ,dr randevusuna az kaldı gecikmesin de benim iş sarpasarmasınhayırlısı canım kırmızıyı görmedikçe ümit kesilmez...
gelecekse de bekletmesin çok...
tabiki gönlümüz gelmemesinden yanaa
evet silik çizgi var hamilesin ama çok yeni değerin şimdilerde az çkacaktır kanda hayırl olsuuunnnAy inşallah canım ya hayırlısı olsun inşallah dün test yaptım. Silik çıktı o yuzden gittim hastaneye kan testi için. Bi baksa A dün yaptıgım teste
Ay inşallah canım ya hayırlısı olsun inşallah dün test yaptım. Silik çıktı o yuzden gittim hastaneye kan testi için. Bi baksa A dün yaptıgım teste
hayırlısı canım kırmızıyı görmedikçe ümit kesilmez...
gelecekse de bekletmesin çok...
tabiki gönlümüz gelmemesinden yanaa
banuş yaakızlar arkadaşım yeni hamilee ve belirtilerini canlı canlı gördümm.sizinle paylaşıyım yüzü sivilce dolu.karnının alt bitim yerinden sağ ve sol batmalar sancı gibi giriyo saatte bir,çok uyuyo hemde çok,karn çok gergin adet olcak hissi hiç bitmiyo,bugün bide göğüs uçlarına bakcam yazarm
umut kesilmez umut kesilmez diye diye hamile yapcanız benihello kozlar evet kırmızı görmedikçe ümit kesilmez
banuş yaason cümle kopardı beni
Ayyyy gercekten öyle midir acaba.... Bu hayatta en cok istediğim şey bu. Az çıksa bile en azından bilicem hamile oldugumu kesin sonuc yanı. Bir de hasta kabuldeki kız e laboratuvar da negatif pozitif yazmaz dedi. kendiniz değerlerden anlarsınız bakın anlamazsanıx doktora gösterin dedi anlarız dmi canım ne dersin kaç çıkar ki acabaevet silik çizgi var hamilesin ama çok yeni değerin şimdilerde az çkacaktır kanda hayırl olsuuunnn
anlarz tabi 50-100 arası çıkar gibi geliyo banaAyyyy gercekten öyle midir acaba.... Bu hayatta en cok istediğim şey bu. Az çıksa bile en azından bilicem hamile oldugumu kesin sonuc yanı. Bir de hasta kabuldeki kız e laboratuvar da negatif pozitif yazmaz dedi. kendiniz değerlerden anlarsınız bakın anlamazsanıx doktora gösterin dedi anlarız dmi canım ne dersin kaç çıkar ki acaba
İnşallah ya inşallah dua et benm için hamilelerin duası kabul olurmuş :)Ay silik çizgi var inşallah tatlım yaaaaa sevindir bizi :)
Tamam canım sonuc cıkınca yazıcam dua edin banaanlarz tabi 50-100 arası çıkar gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?