doğru diyosun canımm ah ahh nolcak bu halimizevet ya hayal edince bi komik durdu.ama merak ediyorum halka mı oluyo kızarıyo mu kararıyo mu.bunlar hep öğrenme aşkından cansummmm
10dan üstü pozitif oluyor diye biliyorum canımAyyyy gercekten öyle midir acaba.... Bu hayatta en cok istediğim şey bu. Az çıksa bile en azından bilicem hamile oldugumu kesin sonuc yanı. Bir de hasta kabuldeki kız e laboratuvar da negatif pozitif yazmaz dedi. kendiniz değerlerden anlarsınız bakın anlamazsanıx doktora gösterin dedi anlarız dmi canım ne dersin kaç çıkar ki acaba
kızlar arkadaşım yeni hamilee ve belirtilerini canlı canlı gördümm.sizinle paylaşıyım yüzü sivilce dolu.karnının alt bitim yerinden sağ ve sol batmalar sancı gibi giriyo saatte bir,çok uyuyo hemde çok,karn çok gergin adet olcak hissi hiç bitmiyo,bugün bide göğüs uçlarına bakcam yazarm
banuş yaason cümle kopardı beni
umut kesilmez umut kesilmez diye diye hamile yapcanız beniseviyorum sizi ya
anlarz tabi 50-100 arası çıkar gibi geliyo bana
inşallah inşallahhhhh kasımda aşk başka olsunnnnninşallah allahım duy sesimiziiiiiiii
günaydın mukocumgünaydın kızlar....hayırlı cumalar....
İnşallah bakalım habire yeniliyorum e laboratuvar sayfasınıbencede çünkü benım 10 ken idrarda çıkmamıştı 70 e yaklaşında silik çıkmaya başladı
nolduuu neden asık yüzünKızlar çıktı sonuç
Sonuç 1,20nolduuu neden asık yüzün
allah allahh çizgi vardı oysa kiSonuç 1,20
28ekimdi 2gün gectiallah allahh çizgi vardı oysa kigünün ne zamandı peki
normalde gecikmen olur mu peki canım,düzenlimidir ,bi hafta daha bekle olmazsa testi tekrarla sonra da dr.görün olmazsa28ekimdi 2gün gecti
evet vaktinde gelmeside önemli düzenimiz içinevet canım yaaaa ,dr randevusuna az kaldı gecikmesin de benim iş sarpasarmasın
çarşamba günü gittin mi doktora ne yaptın cnm...bencede çünkü benım 10 ken idrarda çıkmamıştı 70 e yaklaşında silik çıkmaya başladı
Yok adetim düzenli değil normalde pko hastasıyım. Ama 4aydır ilaç tedavısınde goruyorum. Ve 2 aydr düzenli adetim. Ona güvenerek iştenormalde gecikmen olur mu peki canım,düzenlimidir ,bi hafta daha bekle olmazsa testi tekrarla sonra da dr.görün olmazsa
biraz daha bekle canım..şimdi stres yaptıysan o da etkiler..Yok adetim düzenli değil normalde pko hastasıyım. Ama 4aydır ilaç tedavısınde goruyorum. Ve 2 aydr düzenli adetim. Ona güvenerek işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?