Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kizlar ben kadınlar kulubune uye oldugumda hep banunun actigi gruplari takip ettim baska hic grubum olmadi simdi hamilelik ile ilgili grupları takip etmem gerek ama icimden hic gelmiyir kendimi bu gruba ihanet etmis gibi hissediyorum
Yaaaa sacmalama arada bizi de unutma yeter tabiki baska gruplari da takip etmen gerek bilgi sahibi olmak icin burdaki enerji tavan zaten o ayri

kızlar dişçiden geldiiiiim yoktummm.kanal yapıldı bi daha 1 ay sonra yaparız dedi içimden inşallah gebe olurum da gelemem dedim
Hahhahahah disciyede kapak olur kuzum inşaaallah disci belasindan insaallada bu ay hayrlisiyla bebislerimiz gelir

Selamlar kizlar bende saclarimi boyattim iliskiye hareket katmak adina dislerimede bu ay baktiricam umarim sorun yoktur bir yandanda ovi donemine grdim stressiz halletmek canimzin istedigi durumda yapmak derdindeyim bakalim nasil sonuclancak

Canimmm evet hic denk gelemiyoruz ben cok sk giremiyorum su an ovi donemindeyiz ama degerlendiremiyoruz sinirlerim tavan durumda sanirim bi sure ara vercez bebek fikrine

Sinir yapma kuzum bende değerlendiremiyorum 2 aydır , kısmet napalım yaa

Kızlarrrrr ben geldim
Tatilde bitti ya yarında seçim var görevliyim, ne canuk bitti valla
Hamişşerimiz varmı???

Bide benim daha 1 haftam var ama iki gündür kahverengi akıntım var, regl ye dair hiç belirtim de yok
Kaza kurşunu mu oldu acaba :kihkih:

Reglim 4ün gecikmişti şimdi test yaptım ama negatif neyse hayırlısı olsun.

Beninmde 2.ay annem hastaligi sevebinden ve gelen giden misafor yuzunden artik umudu kestim bu ay kuzum baska bahara suan akintim var ama iliski durumu sfr
Sinir yapma kuzum bende değerlendiremiyorum 2 aydır , kısmet napalım yaa

hayırlısı bakalım...bu ay yine deneyeceğim

Belkide yerlesme kanamasi falandir

Bi kaç gün daha bekliyim olmazsa kanda baktırırım ama negatifi tekrar görmeye dayanabilirmiyim bilmiyorum
Birkac gun daha bekle canim ya benim ark. 6. Gunde gördü ve saglikli bi kizi oldu oyuzden biraz daha bekle kirmizilar gelmeden ümitsizlige kapilmak yook

Napiyon cnm nasil gidiyor.
Ne olsun be canim calismalara calisamiyoruz hic misafirimiz bitmiyo yatili dun badladi ovi bir akinti aldı bugün son buldu ve dun gece misafir vardi biz hic degerlendiremedik yani sinirim tepemde artik tutarsa supriz olcak valla

Ne olsun be canim calismalara calisamiyoruz hic misafirimiz bitmiyo yatili dun badladi ovi bir akinti aldı bugün son buldu ve dun gece misafir vardi biz hic degerlendiremedik yani sinirim tepemde artik tutarsa supriz olcak valla
Zaten durur durur millet o gunleri bulur. ..bizde de esim tam ovi zamani sehir disina honderirdi sirket deli olurdum. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…