Cok sukur suan iyi Maasallah
Hosgeldin sohbet ne olsunnörüyonuz bakem kızlarrrrrr
Inşallah canım yaa hakkımızda hayırlısıBirkac gun daha bekle canim ya benim ark. 6. Gunde gördü ve saglikli bi kizi oldu oyuzden biraz daha bekle kirmizilar gelmeden ümitsizlige kapilmak yook
hoşbuldum canımmm valla burada sohbet hiççç bitmiyooooooHosgeldin sohbet ne olsun
Senin nasıl gidiyo bitti mi adetin...hoşbuldum canımmm valla burada sohbet hiççç bitmiyoooooo
canım daha senin ovi.başlamamştr çok erken senle aynıyız bugün 11.gündü 13-14.günlerde olur endişelenme yani daha tren kaçmadıNe olsun be canim calismalara calisamiyoruz hic misafirimiz bitmiyo yatili dun badladi ovi bir akinti aldı bugün son buldu ve dun gece misafir vardi biz hic degerlendiremedik yani sinirim tepemde artik tutarsa supriz olcak valla
evettttt bitti sayılırrr yarın son gibi geliyo :) bu ay tedavi yok zevkini çıkaracam sürekli görev gibi olyodu bu kez öyle olmıcakkSenin nasıl gidiyo bitti mi adetin...
ben yatıyorum şimdii yarın sabah tofaş hattı durdurmasın diye aksiyon planı hazırlamk için işe gidecemmmmKimse uyumam bugün
İyi geceler canımben yatıyorum şimdii yarın sabah tofaş hattı durdurmasın diye aksiyon planı hazırlamk için işe gidecemmmmiyi gecelerrrr
günaydın canım ben varım şimdilik. Oy kullandık ailecek zeytin toplamaya gidiyoruzgünaydın kızlarrrrrrr kim var kim yok bakemmmmm
tüm ülkemiz için hayırlısı olur inşallahh. ne güzel yaaaa bende gelecem toplamayaaaa toprağı özledimmmgünaydın canım ben varım şimdilik. Oy kullandık ailecek zeytin toplamaya gidiyoruz
Bizde hep beton yığını içindeyiz iyi oluyor toprakla uğraşması seviyorum çok gel sende ama iş çokk akşamları çalışacak halin kalmaz baştan söyliyim :)tüm ülkemiz için hayırlısı olur inşallahh. ne güzel yaaaa bende gelecem toplamayaaaa toprağı özledimmmbende burada beton yığınları arasında 4kişinin başını beklemeye geldim
bende çok seviyorummm ama solucan çıkmasınnnnnBizde hep beton yığını içindeyiz iyi oluyor toprakla uğraşması seviyorum çok gel sende ama iş çokk akşamları çalışacak halin kalmaz baştan söyliyim :)
Çıkmaz çıkmaz yılanda yok havalar malum soğudu :) benimde kaç gündür lekelenme halinde kesilmedi bi türlü abdest alamadımbende çok seviyorummm ama solucan çıkmasınnnnnamaaannn bişi olmaazzz zaten tam bitmemiş sanırım daha yarına bıraktımm dünde adamı heveslendirdiydim ama yattı napak yani
aynen yaaa 3gündür öyle benimde dün bitti gibiydi banyo yaptım bu sabah bi baktım selpağa geldi kafayı yicemmmm. ama ben yandımmmm eşimi bu kadar gaza getirdim bu akşam yok dersem canıma okur benimÇıkmaz çıkmaz yılanda yok havalar malum soğudu :) benimde kaç gündür lekelenme halinde kesilmedi bi türlü abdest alamadımHevesi kursağında kalmışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?