Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ne olsun be canim calismalara calisamiyoruz hic misafirimiz bitmiyo yatili dun badladi ovi bir akinti aldı bugün son buldu ve dun gece misafir vardi biz hic degerlendiremedik yani sinirim tepemde artik tutarsa supriz olcak valla
canım daha senin ovi.başlamamştr çok erken senle aynıyız bugün 11.gündü 13-14.günlerde olur endişelenme yani daha tren kaçmadı

Bmt2008 canım aynısı bende oldu tam ovu zamanları eşimin 15 ve 10 yaşındaki yegenleri geldi 2 hafta kaldılar değerlendirmek çok zor oldu bide tüm İstanbulu gezdirdgimiz için vücudum da tutunamadı . diğer ay da yine ovu ggününde kurbana şehir dışına gitti hiiixcc umudum yokken geldi bebis . ve o ay istediğimm zamanlar dedeğerlendirdikleri 3 günde bazen 2 günde bir ama kasmadim yorulmamak için istirahat ettim ve hamdolsun oldu . demem o ki gelmez dediğin zaman geliyor halbuki yegenleri geldiğinde ben tuttu diyordum ovulasyonlar regl zMani koyulaşmıştı ama kısmet işte

günaydın canım ben varım şimdilik. Oy kullandık ailecek zeytin toplamaya gidiyoruz
tüm ülkemiz için hayırlısı olur inşallahh. ne güzel yaaaa bende gelecem toplamayaaaa toprağı özledimmm bende burada beton yığınları arasında 4kişinin başını beklemeye geldim

tüm ülkemiz için hayırlısı olur inşallahh. ne güzel yaaaa bende gelecem toplamayaaaa toprağı özledimmm bende burada beton yığınları arasında 4kişinin başını beklemeye geldim
Bizde hep beton yığını içindeyiz iyi oluyor toprakla uğraşması seviyorum çok gel sende ama iş çokk akşamları çalışacak halin kalmaz baştan söyliyim :)

Bizde hep beton yığını içindeyiz iyi oluyor toprakla uğraşması seviyorum çok gel sende ama iş çokk akşamları çalışacak halin kalmaz baştan söyliyim :)
bende çok seviyorummm ama solucan çıkmasınnnnn amaaannn bişi olmaazzz zaten tam bitmemiş sanırım daha yarına bıraktımm dünde adamı heveslendirdiydim ama yattı napak yani

bende çok seviyorummm ama solucan çıkmasınnnnn amaaannn bişi olmaazzz zaten tam bitmemiş sanırım daha yarına bıraktımm dünde adamı heveslendirdiydim ama yattı napak yani
Çıkmaz çıkmaz yılanda yok havalar malum soğudu :) benimde kaç gündür lekelenme halinde kesilmedi bi türlü abdest alamadım Hevesi kursağında kalmışşşş

Çıkmaz çıkmaz yılanda yok havalar malum soğudu :) benimde kaç gündür lekelenme halinde kesilmedi bi türlü abdest alamadım Hevesi kursağında kalmışşşş
aynen yaaa 3gündür öyle benimde dün bitti gibiydi banyo yaptım bu sabah bi baktım selpağa geldi kafayı yicemmmm. ama ben yandımmmm eşimi bu kadar gaza getirdim bu akşam yok dersem canıma okur benim misafirmi çağırsam acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…