ahahahaha allah sağlıklı evlat versin bizlere canikolar yaa hep birlik burası çocuk bahçesi gibi olsun .._Turk-loqumu_ canım tebrik ederim. Allah tamanına da erdirsin sağlıkla inşallahhhh.....dua et kız bizim için ayyyy bu akdar hamişin duasıyla bizde 3 üz 5 iz felan dıgururz herhalde hepsinin duası kabul olsa hahaha
saol cnm ederim sizdende bu ay haberler gelicek inşallahhh_Turk-loqumu_ canım tebrik ederim. Allah tamanına da erdirsin sağlıkla inşallahhhh.....dua et kız bizim için ayyyy bu akdar hamişin duasıyla bizde 3 üz 5 iz felan dıgururz herhalde hepsinin duası kabul olsa hahaha
inşallah canım inşallahsaol cnm ederim sizdende bu ay haberler gelicek inşallahhh
hehehe maşallah kuşumaaa nazarlardan uzak olsun inşallahh daim olsuuuunnnbebişlerim canikolarım oyyy sarıp sarmadıklarım....kız ben bir sevgi kelebği oldum bugün sorma gitsin :) ahhahaha :) başıma vurdu artık
amin diyelim ulaştığı an duam kabul olsun inş...inşallah canım inşallah
ben de yapcam ben deeeeeeadete 1 hafta kala mı başlimmm
bende folic trio kullanıyorum bide progeston mudur nedir öyle bi hap düşük engeli için. keseyi bende görmedm henüz bu hafta gitsemmi acaba doktor kasımın 2 haftası gel dedi ama dayanamıyorum. :)
canım aman ha stres yok iyi düşün ki iyi olsun :))Insallah kizlar yaa simdiden nasil heyecanliyum anlatamam. Cumartesi olmaz bana simdi. Insallah yukselir simdi bunu gordummya duserse uzulurumiyiki varsiniz
bi de bunu yapalım bakalımyap tabi test yapmaktan iyi1 hafta kala yapıyorum bende eğer değer düşmezse test yaparım ama genelde düşüyor 2 aydır öyle oluyor çünkü yanına ateş ölçeri al , baş ucuna koy. Sabah yataktan kalkmadan hemen dil altına koy :) ben not almıyorum çünkü biliyorum hangi gün ne oldugunu ama sen not alabilirsin istersen. bu ay regli bitiminden sonra başlıcam not alıcam belki yumurtalamayı yakalarım ısıyla benimki merak yani
yok canım yarın gidecem doktora. montaj sorumlusuyum canım(yönetim şefsin diyo ama hiçşef gibi davranamıyom benim bildiğim şefler elleri cebinde gezer) aynen valla operatörlük kırallık resmen yaaa birde fabrikada yönetimden en eski benim kimse bişi bilmiyo her işe ben koşturuyorum bıktım valla
Ay keske ben de trio icebilsem, gunde 3 tane icim almiyo valla, bir tek folbiol kullaniyorum ben.
Bence sabret arkadasim, bak ne guzel dr.onlem olarak progestan da vermis, cok erken gidip icine kusku dusurme. Ama birkac gun once gitmende zarar yok
canım aman ha stres yok iyi düşün ki iyi olsun :))
kızlarr selamm baya oldu giremiyorum iş yeri biraz yoğun bu aralar eve gidince de halim kalmıyor neler oldu ben yokken kimler hamileeee :)))
beennnnnkızlarr selamm baya oldu giremiyorum iş yeri biraz yoğun bu aralar eve gidince de halim kalmıyor neler oldu ben yokken kimler hamileeee :)))
Haklısın bir taraftan öyle dıyorum diğer taraftan önceki seferlere de 8. Gün negatif çıkınca genelde negatif oluyor da ayy ne bilim ya üzülüyor insaniyide çok erken çatlama iğnesinden sonra 12 gün geçmesi gerek. kanda bile çıkmaz
İnşallah canım ahh ahhcanım umutsuzluk için çok erken daha , 1hafta sonra tekrarla testi sen :) inşallah gönlüne göre olur sonuç
hoş geldin kuzum nerelerdrsin senkızlarr selamm baya oldu giremiyorum iş yeri biraz yoğun bu aralar eve gidince de halim kalmıyor neler oldu ben yokken kimler hamileeee :)))
bak turk lokumunun 26. günü anca öğrendi bebeğiniİnşallah canım ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?