Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ahahahaha allah sağlıklı evlat versin bizlere canikolar yaa hep birlik burası çocuk bahçesi gibi olsun ..

saol cnm ederim sizdende bu ay haberler gelicek inşallahhh

ben de yapcam ben deeeeee adete 1 hafta kala mı başlimmm

yap tabi test yapmaktan iyi 1 hafta kala yapıyorum bende eğer değer düşmezse test yaparım ama genelde düşüyor 2 aydır öyle oluyor çünkü yanına ateş ölçeri al , baş ucuna koy. Sabah yataktan kalkmadan hemen dil altına koy :) ben not almıyorum çünkü biliyorum hangi gün ne oldugunu ama sen not alabilirsin istersen. bu ay regli bitiminden sonra başlıcam not alıcam belki yumurtalamayı yakalarım ısıyla benimki merak yani

bende folic trio kullanıyorum bide progeston mudur nedir öyle bi hap düşük engeli için. keseyi bende görmedm henüz bu hafta gitsemmi acaba doktor kasımın 2 haftası gel dedi ama dayanamıyorum. :)

Ay keske ben de trio icebilsem, gunde 3 tane icim almiyo valla, bir tek folbiol kullaniyorum ben.
Bence sabret arkadasim, bak ne guzel dr.onlem olarak progestan da vermis, cok erken gidip icine kusku dusurme. Ama birkac gun once gitmende zarar yok

kızlarr selamm baya oldu giremiyorum iş yeri biraz yoğun bu aralar eve gidince de halim kalmıyor neler oldu ben yokken kimler hamileeee :)))

bi de bunu yapalım bakalım bu ayın totemi de çıktı bak gördün mü

öyle olur canım bende her işi yapıyorum dediğin gibi. montaj derken ben daha önce delphi otomativ de çalıştım duydunmu bilmiyorum araba harness üretimi montaj bantlama o tarzsa en azından zevkli zaman çabuk geçer

Ay keske ben de trio icebilsem, gunde 3 tane icim almiyo valla, bir tek folbiol kullaniyorum ben.
Bence sabret arkadasim, bak ne guzel dr.onlem olarak progestan da vermis, cok erken gidip icine kusku dusurme. Ama birkac gun once gitmende zarar yok

ben günde bi tane alıyorum. valla dayanamadım cumaya aldım sen kalp atışını ne zaman duydun canım bende duyarmıyımki cuma

iyide çok erken çatlama iğnesinden sonra 12 gün geçmesi gerek. kanda bile çıkmaz
Haklısın bir taraftan öyle dıyorum diğer taraftan önceki seferlere de 8. Gün negatif çıkınca genelde negatif oluyor da ayy ne bilim ya üzülüyor insan

Kızlar cuma günü doktora gidicem çok heyecanlıyım ya neler diyecek acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…