- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
ben günde bi tane alıyorum. valla dayanamadım cumaya aldım sen kalp atışını ne zaman duydun canım bende duyarmıyımki cuma
Tatlim ben de hamile kalmadan once folic trio almistim hevesle. Gebelik oncesi 1 adet yeterli olur belki; ama gebelikte yeterli degil sanirim. Cunku gebelikte gunluk alinmasi gereken folik asit miktari 400 μg. Folbiolde 500 μg var ama trioda bu orana anca 3 tane icince ulasiliyor diye aklimda kalmis. İlacin kutusuna bakarak kendin teyit et
Cuma gunu kac hafta kac gun oluyosun canim? Kisiden kisiye degisebilir, herkesin gelisimi ayni ilerlemez ama genelde 6-7 haftalıkken duyuluyor. Ben de 6.haftanin ortasinda duydum cok sukur. İnsallah sen de duyarsin, iste o zaman insan bi nebze daha cok gebelige inandiriyor kendini
Haklısınız da ne bilim kizlarbak turk lokumunun 26. günü anca öğrendi bebeğini
Evet banucum ama akintim sanki 11.de basladi gibi ondan endise duyuyorum bugun 14. Gun yine bi akinti varla yok arasi ama sanirim en yogun akintim 11. Gundu gibi geldi ovi testide yapmiyorum yapmamaya niyetliyim ondan kestiremiyorum ama dünü yani 13 ve 14 ü bugünü degerlendircem bakalim sonuc guzel olcakmi çünkü ovi akintim bitti gibi geliyo bana yaniliyoda olabilirim artik kestiremiyorumcanım daha senin ovi.başlamamştr çok erken senle aynıyız bugün 11.gündü 13-14.günlerde olur endişelenme yani daha tren kaçmadı
Haklısın bir taraftan öyle dıyorum diğer taraftan önceki seferlere de 8. Gün negatif çıkınca genelde negatif oluyor da ayy ne bilim ya üzülüyor insan
Haklısın ama işte tutamıyorum kendimiTatlim 12.gunden once cikmaz ayrica hic umidini kirma, cok hayallere kapilma ama bu kadar da umitsiz olma derim :)
AMIIIIINNNNNgünaydınnnnnnnn Kasıma girdikkk kasımda bebiş başkadır diyenlerin göbüşleri dolsun inşallah
kirmizilari gormeden ümitsizlige kapilmak yokkgünaydın kızlarrr....benim muhtemelen yarın regl gelir. Ateş ölçme yöntemi onu gösteriyor son 5 gündür değerlerim düşmeye başladıbu ay da fosss
Senin ovilasyon gününe denk geldiyse kalirsin öbür türlü her iliskide hamis kalinsaydi ohooooooo herkes hamişti bu topikte sen regli takvimine bir bak benceLütfen bi yardım edin nolur
5 aylık evliyim dugunume 1 hafta kala yanı 7 haziranda 3 aylık iğne yaptırdım ama pişman oldum neyse 7 eylülde iğnenin günü bitti ve bi daha korunmadik hiç çekilme yöntemini kullandik dün gece prezervatif patladı ve eşim içeriye boşalmış fark etmedik sizce hamile klirmiyim eşim çok heyecanlandi bi an napmam lazim sizce
doktor 1 tane al öğlen dedi. 5+2 oluyo canım duyulurmuki dersin.
Duyulmayabilir ama belli de olmaz canim, her sey yolunda olsun da, sonraki hafta duyarsin onu dert etme
Yaaaa kuzu sana 40 kere dedim hamişsin diyeeeee hayrli ugurlu olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinKIZLAR BEN GELDİM İKİ KİŞİ OLARAK
evet kuzum ama işte o parça ve kanamadan sonra iice kimyasal oldunu düşünmüştüm şükür değilmiş rabbim umudumun bittiği an gönderdi meleğimi bana allah rağzı olsun hep destek oldun hep destek oldunuz banaYaaa kizu
Yaaaa kuzu sana 40 kere dedim hamişsin diyeeeee hayrli ugurlu olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
evet kuzum ama işte o parça ve kanamadan sonra iice kimyasal oldunu düşünmüştüm şükür değilmiş rabbim umudumun bittiği an gönderdi meleğimi bana allah rağzı olsun hep destek oldun hep destek oldunuz bana
bak ben kimyasal oldunu bile düşündüm yarın doktordan bunu duymaya hazırlanıodum ama bişi içimden git kan testi yaptr daha emin gidersin doktora dedi bi gittim 26. günümde süpriz gibi geldi kuzum bana allaha şükür sende sıkma kendiini sıktıkça olmuoHaklısın ama işte tutamıyorum kendimi
inşllah cnm sen de bendd isteyen herkes alır meleğini cennet kokan bebeğini kucağınaşükürler olsun canım inşallah sağ salim alırsın kucağıma bidaha üzülme strese girme içini ferah tut
inşllah cnm sen de bendd isteyen herkes alır meleğini cennet kokan bebeğini kucağına
evet kuzum ama işte o parça ve kanamadan sonra iice kimyasal oldunu düşünmüştüm şükür değilmiş rabbim umudumun bittiği an gönderdi meleğimi bana allah rağzı olsun hep destek oldun hep destek oldunuz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?