Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Canim haklısın ama durduramıyorum kendimi kaç çıktı sonucun bende ağustos da kürtaj oldum onun öncesinde 4 kez falan klomen çatlatma iğnesi kullandım sonunda sevindim derken de bu sefer de kalp atışını alamadik

Yap canım beaa bende neden yok diyordum ki

aminnnnnn bende bi duyaydım kalp atışını rahatlıcam biraz daha
duyarsın inş bnde duymadım daha
Kün fe yekün dedimten sonra oluuuur kuzum olu rabbim istedikten sonra olur Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim
saol cnm bnm amin
üzüldüm snn için bnm
7680 çıktı arkdaşım gebelik çoğulda olabilir dedi yarın görücez ne olup bittiğini

amin cnm hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş.

canım benimm o nasıl güzel nasıl naif düşüncedir,kalptir.öyle şey olur mu yap tabii ki yap ki görünce biz de sevinelim meleğinin teyzeleri olarak

benimde hoşuma gidiyor ama ne zaman öyle yapsam kendi hevesim olmuyor eşim işten geldiğindeee .
uykum geldi diyorum falan filan öylece bakakalıyorrr
evet ama bu kez öyle olmadı akşam o uyudu yorgunmuş sabahta ben istemedim uyuyorum diye sonrada sinirlendi. amaa bu kez bende sinirlendim bu yüzdenn bizde bu ay hiçbirşey olmayacakk görür o sinir nasıl oluyormuşşş yaşasınn kötülükkk

Hayirli haberler alirsin inşaallah....sorumluluğun verdigi streste kötü yumutraya zarar veriyor...
aslında çok kafaya takmam işi ama illaki stres oluyo ve etkiliyoo. saol canım ama iyi haber alacağımı düşünmüyorum çünkü adetim bitti ama kahverengi akıntı devam ediyo hala bitmedi birde arada kasıklarımda ve yumurtalıklarda felaket ağrı oluyo bu nedenle iyi şeyler olmuyo gibi hissediyorum

duydum canım çoğu ürünümüz delphi ye gönderiyoruz. operatörlerin yaptığı zevkli canım ama benm iş için aynı şeyi söyleyemicem

canım benimhayırlı olsun çookkk sevindimm sağlıkla alırsın inşallah kuağına. ee nasıl öğrendin tesmi yaptın?
değern kaç çıktıı?

duydum canım çoğu ürünümüz delphi ye gönderiyoruz. operatörlerin yaptığı zevkli canım ama benm iş için aynı şeyi söyleyemicem

sen tahmn,me göre nerde eksik orda sen orta elemanı gibi kullanıyolar dimi zor allah yardımcın olsun

tatlım 8 gün erken değilmi ? idrarmı kanmı yaptın

[Cansin"cansu1109, post: 43338450, member: 699056"]canım benimm o nasıl güzel nasıl naif düşüncedir,kalptir.öyle şey olur mu yap tabii ki yap ki görünce biz de sevinelim meleğinin teyzeleri olarak[/QUOTE]

Cansin kuzummm cann . yapmak istemedim ama diğer grupta birşey yazınca surekli kaç haftalık olduğunu ssoruyorlar anlamıyorlar yazamiyorum ama burada ne yasadigimjzi nasil istediğimizi ben bilirim . hep beraberdik aylarca sizler de mutlu olmadan bu haberi duymadan ben mutlu olamiyorum. Sizi yarı yolda birakmisim gibi hissediyorum böyle düşüneceğinize de emindim yuregi temiz dostlarımmm

Yaa ben de hic takip etmeyi beceremedim onu:/ en garantisi gun asiri iliski iliski sonrasien az yarim saat yatmak hadi hakkinda hayirlisi olsun canim, olacak o olacak!

napim yaa hoşuma gidiyooo ilkevlendiğimiz zamanlar geliyo aklıma

ben küstüm dün kocişe bıraktı benı kardeşimle kahveye gitti bende ge
aynen öyle canımm hatta üretim yaptığım bile oldu ama artık akıllandm işim neyse onu yapacam gerisi beni ililendirmez

öyle dersin sonra iş aksamasında yine dayanamzsın hep öyle oluyo canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…