Canim haklısın ama durduramıyorum kendimi kaç çıktı sonucun bende ağustos da kürtaj oldum onun öncesinde 4 kez falan klomen çatlatma iğnesi kullandım sonunda sevindim derken de bu sefer de kalp atışını alamadikbak ben kimyasal oldunu bile düşündüm yarın doktordan bunu duymaya hazırlanıodum ama bişi içimden git kan testi yaptr daha emin gidersin doktora dedi bi gittim 26. günümde süpriz gibi geldi kuzum bana allaha şükür sende sıkma kendiini sıktıkça olmuo
Yap canım beaa bende neden yok diyordum kiArkadaşlarımm canlar hepinize Allah ikiz ikiz versin :)) iki gogsunuzde bebislerle dolsun hamis olan arkadaşlarım Rabbim tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin kimse ümidini kesmesin beni biliyorsunuz ben kestigimde geldi yada kesin kesin hemen gelsin :)) hamile takvimi yapmadim hepinize sormak istedim musade ederseniz yapmak isterim :) her zaman bu topikteyim hepimiz bu yola beraber basladik herseyimixi paylastik burada takvimin görülmesi garip olabileceğinii fdüşündüm size de sormak istedim hepinizi seviyor veeeee muahhh diye opuyorumm :)))
duyarsın inş bnde duymadım dahaaminnnnnn bende bi duyaydım kalp atışını rahatlıcam biraz daha
saol cnm bnm aminKün fe yekün dedimten sonra oluuuur kuzum olu rabbim istedikten sonra olur Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim
üzüldüm snn için bnmCanim haklısın ama durduramıyorum kendimi kaç çıktı sonucun bende ağustos da kürtaj oldum onun öncesinde 4 kez falan klomen çatlatma iğnesi kullandım sonunda sevindim derken de bu sefer de kalp atışını alamadik
amin cnm hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş.Arkadaşlarımm canlar hepinize Allah ikiz ikiz versin :)) iki gogsunuzde bebislerle dolsun hamis olan arkadaşlarım Rabbim tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin kimse ümidini kesmesin beni biliyorsunuz ben kestigimde geldi yada kesin kesin hemen gelsin :)) hamile takvimi yapmadim hepinize sormak istedim musade ederseniz yapmak isterim :) her zaman bu topikteyim hepimiz bu yola beraber basladik herseyimixi paylastik burada takvimin görülmesi garip olabileceğinii fdüşündüm size de sormak istedim hepinizi seviyor veeeee muahhh diye opuyorumm :)))
canım benimm o nasıl güzel nasıl naif düşüncedir,kalptir.öyle şey olur mu yap tabii ki yap ki görünce biz de sevinelim meleğinin teyzeleri olarakArkadaşlarımm canlar hepinize Allah ikiz ikiz versin :)) iki gogsunuzde bebislerle dolsun hamis olan arkadaşlarım Rabbim tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin kimse ümidini kesmesin beni biliyorsunuz ben kestigimde geldi yada kesin kesin hemen gelsin :)) hamile takvimi yapmadim hepinize sormak istedim musade ederseniz yapmak isterim :) her zaman bu topikteyim hepimiz bu yola beraber basladik herseyimixi paylastik burada takvimin görülmesi garip olabileceğinii fdüşündüm size de sormak istedim hepinizi seviyor veeeee muahhh diye opuyorumm :)))
evet ama bu kez öyle olmadı akşam o uyudu yorgunmuş sabahta ben istemedim uyuyorum diye sonrada sinirlendi. amaa bu kez bende sinirlendim bu yüzdenn bizde bu ay hiçbirşey olmayacakk görür o sinir nasıl oluyormuşşş yaşasınn kötülükkkbenimde hoşuma gidiyor ama ne zaman öyle yapsam kendi hevesim olmuyor eşim işten geldiğindeee .
uykum geldi diyorum falan filan öylece bakakalıyorrr
aslında çok kafaya takmam işi ama illaki stres oluyo ve etkiliyoo. saol canım ama iyi haber alacağımı düşünmüyorum çünkü adetim bitti ama kahverengi akıntı devam ediyo hala bitmedi birde arada kasıklarımda ve yumurtalıklarda felaket ağrı oluyo bu nedenle iyi şeyler olmuyo gibi hissediyorumHayirli haberler alirsin inşaallah....sorumluluğun verdigi streste kötü yumutraya zarar veriyor...
duydum canım çoğu ürünümüz delphi ye gönderiyoruz. operatörlerin yaptığı zevkli canım ama benm iş için aynı şeyi söyleyemicemöyle olur canım bende her işi yapıyorum dediğin gibi. montaj derken ben daha önce delphi otomativ de çalıştım duydunmu bilmiyorum araba harness üretimi montaj bantlama o tarzsa en azından zevkli zaman çabuk geçer
canım benimhayırlı olsun çookkk sevindimm sağlıkla alırsın inşallah kuağına. ee nasıl öğrendin tesmi yaptın?evet kuzum ama işte o parça ve kanamadan sonra iice kimyasal oldunu düşünmüştüm şükür değilmiş rabbim umudumun bittiği an gönderdi meleğimi bana allah rağzı olsun hep destek oldun hep destek oldunuz bana
gittim verdim kanı tekrar 7680 çıktı cnmcanım benimhayırlı olsun çookkk sevindimm sağlıkla alırsın inşallah kuağına. ee nasıl öğrendin tesmi yaptın?
değern kaç çıktıı?
duydum canım çoğu ürünümüz delphi ye gönderiyoruz. operatörlerin yaptığı zevkli canım ama benm iş için aynı şeyi söyleyemicem
bu ay ben de yapim bariiiregl 1 hafta kala başlasam yeterli mi
Slm kızlar bugün çatlatma iğnesi 8. Günü test yaptım negatif çıktı o kadar üzüldüm ki ama işyerinde gereksiz bir gülme krizine girdim sürekli gülesim var
Bu arada hamilelik haberi alan ark gözünüz aydin allah tamamına erdirsin inşallah
ooooo bayaa iyii bir sonuçç eee sen adet olmamışmıydnn? ne kadarlıkmış bebişşşşş değer bayağı yüksek ikiz olmasın bunlarrrgittim verdim kanı tekrar 7680 çıktı cnm
ne kadardır deniyosunuz canım
Evet banucum ama akintim sanki 11.de basladi gibi ondan endise duyuyorum bugun 14. Gun yine bi akinti varla yok arasi ama sanirim en yogun akintim 11. Gundu gibi geldi ovi testide yapmiyorum yapmamaya niyetliyim ondan kestiremiyorum ama dünü yani 13 ve 14 ü bugünü degerlendircem bakalim sonuc guzel olcakmi çünkü ovi akintim bitti gibi geliyo bana yaniliyoda olabilirim artik kestiremiyorum @banu86
kese görünürmü göbekten daha onuda görmedim :)
aynen öyle canımm hatta üretim yaptığım bile oldu ama artık akıllandm işim neyse onu yapacam gerisi beni ililendirmezsen tahmn,me göre nerde eksik orda sen orta elemanı gibi kullanıyolar dimi zor allah yardımcın olsun
napim yaa hoşuma gidiyooo ilkevlendiğimiz zamanlar geliyo aklıma
aynen öyle canımm hatta üretim yaptığım bile oldu ama artık akıllandm işim neyse onu yapacam gerisi beni ililendirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?