nasip canım be vakit saat gelmeden olmuyo bu işler ,biz istiyoruz hemen olsun, (ben de dahil) ama olmadığında da var mutlak bi hayır.8 9 aydir istiyoruz 5 6 aydir tam calisma diyebilirim
ateş ölçme yöntemine de el atalım diyoruzne yapıyosunuz kız kaçırdım .om yoğunum zor giriyorum datlum
ateş ölçme yöntemine de el atalım diyoruz
maşallah canım çok güzel :)gittim verdim kanı tekrar 7680 çıktı cnm
bende küstüm valla hatta akşama sakın eve gelme dedim bakalım ne olacak akşamaben küstüm dün kocişe bıraktı benı kardeşimle kahveye gittibende ge
öyle dersin sonra iş aksamasında yine dayanamzsın hep öyle oluyo canım ya
yarın belli olcak iyimi kötümümaşallah canım çok güzel :)
10 eylül dü cnm 26 . günüm bugun bnm karışıktı iki kere kan testi yaptırmştı ikisndede çıkmamıştı_Turk-loqumu_ canım seni takip ediyordum ama aklim karıştı iiyice :))))) SAT ne zaman yakınız gibi günün bayağı geçmişti galiba
öle gibi arkadşım işte bu yüzden çoğul gebelik sanırım tahminen dedi yarın doktorun sölücek bak görürsün dedi bilmiorum işte cnm_Turk-loqumu_ evet canım aramızda 5 gün varmis geç döllenme olasılığı vardır büyük ihtimal benimde kalp atışını duyamamisti geriden geliyormuş bebek geç duyduk değerlerin dusuktu biranda böyle yüksek olması geç sdöllenmeye işaret gibi
evet ama bu kez öyle olmadı akşam o uyudu yorgunmuş sabahta ben istemedim uyuyorum diye sonrada sinirlendi. amaa bu kez bende sinirlendim bu yüzdenn bizde bu ay hiçbirşey olmayacakk görür o sinir nasıl oluyormuşşş yaşasınn kötülükkk
bende küstüm valla hatta akşama sakın eve gelme dedim bakalım ne olacak akşamayok kız artık hiç çalışma hevesim yok çıkmayı bile düşünüyorum
yok kız bu ay o hücre bende olmayacakkk sinirlendiğim konu ben istiyorum meselaamaolmayınca kızmıyorum o istiyo olmayınca kızıyo bende patladım valla bugün işe de gitmedim felaket sinirliyim acısını fena çkaracammm yani bu ay cezalı bebiş çalışmsı yok bizde :)İlahi kiz, dert etme sen bunlari. Tek bir iliskiye, tek bir hucreye bakiyor o is. Rabbim nasip ettiyse her turlu olur, dun oldu, bugun olmadi vs takma kafana
ne bakacam işe yaaa kazansın parasnı baksın bana nasıl ben temzilik yemek yapıyorsam oda bana bakacakkk. aynen yaa benmde tersim çok fena boşanacağını bilsem dediğimden dönmem o derece yani eşimde bu inadımı bildiğinden genelde alttan alır ama bu kez felaket sinirliyim bakalım neer olacak :)İş bulma şansın varsa çık tabi am abiliyosun zor bu dönemde ben bu yüzden katlanıyorum buraya. dün kardeşimle kocaya kızdığımdan yemek vermedim zaten nohul altını yeni kapatmıştım kendileri birer tabak alıp yediler kuru kuruinadıma denke gelmesinler benım hiç acımam
merhaba hoşgeldin aramızaayarın belli olcak iyimi kötümü
kızzzzzzzzzzzzne bakacam işe yaaa kazansın parasnı baksın bana nasıl ben temzilik yemek yapıyorsam oda bana bakacakkk. aynen yaa benmde tersim çok fena boşanacağını bilsem dediğimden dönmem o derece yani eşimde bu inadımı bildiğinden genelde alttan alır ama bu kez felaket sinirliyim bakalım neer olacak :)
o hissettiğin ağrılar bende de oluyor. ben adet bitiminde onun için dr aradığımda yumurtaların gelişiyordur diyor...benimde kahverengi akıntım var ama satın üzerinden 11 gün geçtiaslında çok kafaya takmam işi ama illaki stres oluyo ve etkiliyoo. saol canım ama iyi haber alacağımı düşünmüyorum çünkü adetim bitti ama kahverengi akıntı devam ediyo hala bitmedi birde arada kasıklarımda ve yumurtalıklarda felaket ağrı oluyo bu nedenle iyi şeyler olmuyo gibi hissediyorum
[Cansin"cansu1109, post: 43338450, member: 699056"]canım benimm o nasıl güzel nasıl naif düşüncedir,kalptir.öyle şey olur mu yap tabii ki yap ki görünce biz de sevinelim meleğinin teyzeleri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?