Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ben küstüm dün kocişe bıraktı benı kardeşimle kahveye gitti bende ge

öyle dersin sonra iş aksamasında yine dayanamzsın hep öyle oluyo canım ya
bende küstüm valla hatta akşama sakın eve gelme dedim bakalım ne olacak akşama yok kız artık hiç çalışma hevesim yok çıkmayı bile düşünüyorum

_Turk-loqumu_ evet canım aramızda 5 gün varmis geç döllenme olasılığı vardır büyük ihtimal benimde kalp atışını duyamamisti geriden geliyormuş bebek geç duyduk değerlerin dusuktu biranda böyle yüksek olması geç sdöllenmeye işaret gibi

öle gibi arkadşım işte bu yüzden çoğul gebelik sanırım tahminen dedi yarın doktorun sölücek bak görürsün dedi bilmiorum işte cnm

İlahi kiz, dert etme sen bunlari. Tek bir iliskiye, tek bir hucreye bakiyor o is. Rabbim nasip ettiyse her turlu olur, dun oldu, bugun olmadi vs takma kafana

bende küstüm valla hatta akşama sakın eve gelme dedim bakalım ne olacak akşama yok kız artık hiç çalışma hevesim yok çıkmayı bile düşünüyorum

İş bulma şansın varsa çık tabi am abiliyosun zor bu dönemde ben bu yüzden katlanıyorum buraya. dün kardeşimle kocaya kızdığımdan yemek vermedim zaten nohul altını yeni kapatmıştım kendileri birer tabak alıp yediler kuru kuru inadıma denke gelmesinler benım hiç acımam

İlahi kiz, dert etme sen bunlari. Tek bir iliskiye, tek bir hucreye bakiyor o is. Rabbim nasip ettiyse her turlu olur, dun oldu, bugun olmadi vs takma kafana
yok kız bu ay o hücre bende olmayacakkk sinirlendiğim konu ben istiyorum meselaamaolmayınca kızmıyorum o istiyo olmayınca kızıyo bende patladım valla bugün işe de gitmedim felaket sinirliyim acısını fena çkaracammm yani bu ay cezalı bebiş çalışmsı yok bizde :)

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm
ne yogun bir gündür yaaaa

bu ay bende aranıza katılıyorum mola bitttiiiiiiii

ne bakacam işe yaaa kazansın parasnı baksın bana nasıl ben temzilik yemek yapıyorsam oda bana bakacakkk. aynen yaa benmde tersim çok fena boşanacağını bilsem dediğimden dönmem o derece yani eşimde bu inadımı bildiğinden genelde alttan alır ama bu kez felaket sinirliyim bakalım neer olacak :)

kızzzzzzzzzzzz
napıon sennn böyle, sinirli olmak yakışır mı ki sana. bak yumurtalıklarını etkilersin
koy ver gitsin

o hissettiğin ağrılar bende de oluyor. ben adet bitiminde onun için dr aradığımda yumurtaların gelişiyordur diyor...benimde kahverengi akıntım var ama satın üzerinden 11 gün geçti

[Cansin"cansu1109, post: 43338450, member: 699056"]canım benimm o nasıl güzel nasıl naif düşüncedir,kalptir.öyle şey olur mu yap tabii ki yap ki görünce biz de sevinelim meleğinin teyzeleri olarak

Cansin kuzummm cann . yapmak istemedim ama diğer grupta birşey yazınca surekli kaç haftalık olduğunu ssoruyorlar anlamıyorlar yazamiyorum ama burada ne yasadigimjzi nasil istediğimizi ben bilirim . hep beraberdik aylarca sizler de mutlu olmadan bu haberi duymadan ben mutlu olamiyorum. Sizi yarı yolda birakmisim gibi hissediyorum böyle düşüneceğinize de emindim yuregi temiz dostlarımmm[/QUOTE]
kuzummm benim
yeriz senin o tatlı takvimini ve bebişini
sen sağlıklıca alda kucağına inşallah, böyle şeyler bizleri sevindirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…