11 gün müo hissettiğin ağrılar bende de oluyor. ben adet bitiminde onun için dr aradığımda yumurtaların gelişiyordur diyor...benimde kahverengi akıntım var ama satın üzerinden 11 gün geçti
koymayacam valla bu kezz bebeği haketmiyo o hemde hiçççççççç çok dehşet sinirliyim onaaa eve almıcam bu akşam görür o gtsin bitanecik dükkanında yatsınkızzzzzzzzzzzz
napıon sennn böyle, sinirli olmak yakışır mı ki sana. bak yumurtalıklarını etkilersin
koy ver gitsin
herkesin başına geliyor genelde. ama insan böyle birden sinirle karşılaştımı hemen öfkeyle görürsün sen gibisinden düşünüyor ama belli bi süre oda. bende 4-5 gün öncesinde başka bi sebepten sinirlendim hala onu sürdürüyorum bende olan ov tarihlerine oluyorrrrevet ama bu kez öyle olmadı akşam o uyudu yorgunmuş sabahta ben istemedim uyuyorum diye sonrada sinirlendi. amaa bu kez bende sinirlendim bu yüzdenn bizde bu ay hiçbirşey olmayacakk görür o sinir nasıl oluyormuşşş yaşasınn kötülükkk
ne testi canım11 gün mü
hiç test yaptın mı canım ??
benim ilk kez böyle oluyo bu nedenle korkuyorum ondan doktora gidecem bakalım neler oluyo banao hissettiğin ağrılar bende de oluyor. ben adet bitiminde onun için dr aradığımda yumurtaların gelişiyordur diyor...benimde kahverengi akıntım var ama satın üzerinden 11 gün geçti
valla bu ay bendede ovulasyon olmayacak gibi zaten doktorda kasımda tedaviye ara verecez demişti bende ek olarak çaışmalarada mola veriyorumherkesin başına geliyor genelde. ama insan böyle birden sinirle karşılaştımı hemen öfkeyle görürsün sen gibisinden düşünüyor ama belli bi süre oda. bende 4-5 gün öncesinde başka bi sebepten sinirlendim hala onu sürdürüyorum bende olan ov tarihlerine oluyorrrr
hadi bakalım hayırlısıyla güzel bi başlangıç bekliyoruz sendennkızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm
ne yogun bir gündür yaaaa
bu ay bende aranıza katılıyorum mola bitttiiiiiiii
canım bebek işine kalkışmadan önce bu kadar yoğun hissetmiyordum bende 2 ay öncesinde böyle bi ağrıyla karşılaştım zannımca daha devam edicektir bu defada çatlıcak çünkü. iyi bişi inş. aklına kötü getirmeebenim ilk kez böyle oluyo bu nedenle korkuyorum ondan doktora gidecem bakalım neler oluyo bana
ne bakacam işe yaaa kazansın parasnı baksın bana nasıl ben temzilik yemek yapıyorsam oda bana bakacakkk. aynen yaa benmde tersim çok fena boşanacağını bilsem dediğimden dönmem o derece yani eşimde bu inadımı bildiğinden genelde alttan alır ama bu kez felaket sinirliyim bakalım neer olacak :)
iyi bakalım gönlünden geçen gibi yapp kızdırmış seni ....valla bu ay bendede ovulasyon olmayacak gibi zaten doktorda kasımda tedaviye ara verecez demişti bende ek olarak çaışmalarada mola veriyorum
saol cnm deilim ilçesindeyim cnmmerhaba hoşgeldin aramızaa
öncelikle hayırlı olsun
sende balıkesirliymişsin
balıkesirli arkadaşımız coğaldı, merkezdemisin??
bilmiyorum ama ben 3yıldır tedavi görüyorum ve hiçbir zaman ne adet öncesi neden adet sonrasısancı çekmedim ama bu ayki sancılarım baya yoğundu bu nedenle korkuyorumcanım bebek işine kalkışmadan önce bu kadar yoğun hissetmiyordum bende 2 ay öncesinde böyle bi ağrıyla karşılaştım zannımca daha devam edicektir bu defada çatlıcak çünkü. iyi bişi inş. aklına kötü getirmee
İdrar canım hatta eve gelince tekrar ysptim yine negatiftatlım 8 gün erken değilmi ? idrarmı kanmı yaptın
normalde uzatmam ama bu kez canımı acıtacak birşey söyledi bu nedenle baya uzatacam ben bu konuyu onu bin pişman etmeden rahat yok artık banaaaOlsun çok uzatma yinede
sen daha iyi biliyorsun kendini. benimde ağrılarım var ama ben bu ay çatlatma iğnesinden kaçtım o ağrılarımı daha tetikliyordu geçen aya göre daha iyiyimbilmiyorum ama ben 3yıldır tedavi görüyorum ve hiçbir zaman ne adet öncesi neden adet sonrasısancı çekmedim ama bu ayki sancılarım baya yoğundu bu nedenle korkuyorumbiran önce gidip içimi rahatlatmam lazım
KIZLAR BEN GELDİM İKİ KİŞİ OLARAK
aynen öyle yanii sırf o istiyo diye birlikte olamamki iki tarafında istemesi lazım.ama bundan sonra kesinlikle ben gitmeyecem o yalvaracakbana görür oooooiyi bakalım gönlünden geçen gibi yapp kızdırmış seni ....
ama sen kızmıyorsan oda kızmamalı...
gönülsüz olacak iş değil ki yaw
yarın sabahtan bi aryayım bakalım gel derse bi gideyim ne diyecek doktorcuğummsen daha iyi biliyorsun kendini. benimde ağrılarım var ama ben bu ay çatlatma iğnesinden kaçtım o ağrılarımı daha tetikliyordu geçen aya göre daha iyiyim
saol kuzum evet öle oldu artık yarın kimyasal haberini kesin alırım dedim an geldi miniğm allaha bin şükür . darısı isteyen herkesin başına cnmayy kuzum yaa çok sevindim..kimyasalmı değilmi derken geldi mucizennn Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh
annem korktum senden valla!!normalde uzatmam ama bu kez canımı acıtacak birşey söyledi bu nedenle baya uzatacam ben bu konuyu onu bin pişman etmeden rahat yok artık banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?