Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

o hissettiğin ağrılar bende de oluyor. ben adet bitiminde onun için dr aradığımda yumurtaların gelişiyordur diyor...benimde kahverengi akıntım var ama satın üzerinden 11 gün geçti
11 gün mü

hiç test yaptın mı canım ??

kızzzzzzzzzzzz
napıon sennn böyle, sinirli olmak yakışır mı ki sana. bak yumurtalıklarını etkilersin
koy ver gitsin
koymayacam valla bu kezz bebeği haketmiyo o hemde hiçççççççç çok dehşet sinirliyim onaaa eve almıcam bu akşam görür o gtsin bitanecik dükkanında yatsın

herkesin başına geliyor genelde. ama insan böyle birden sinirle karşılaştımı hemen öfkeyle görürsün sen gibisinden düşünüyor ama belli bi süre oda. bende 4-5 gün öncesinde başka bi sebepten sinirlendim hala onu sürdürüyorum bende olan ov tarihlerine oluyorrrr

o hissettiğin ağrılar bende de oluyor. ben adet bitiminde onun için dr aradığımda yumurtaların gelişiyordur diyor...benimde kahverengi akıntım var ama satın üzerinden 11 gün geçti
benim ilk kez böyle oluyo bu nedenle korkuyorum ondan doktora gidecem bakalım neler oluyo bana

valla bu ay bendede ovulasyon olmayacak gibi zaten doktorda kasımda tedaviye ara verecez demişti bende ek olarak çaışmalarada mola veriyorum

benim ilk kez böyle oluyo bu nedenle korkuyorum ondan doktora gidecem bakalım neler oluyo bana
canım bebek işine kalkışmadan önce bu kadar yoğun hissetmiyordum bende 2 ay öncesinde böyle bi ağrıyla karşılaştım zannımca daha devam edicektir bu defada çatlıcak çünkü. iyi bişi inş. aklına kötü getirmee

Olsun çok uzatma yinede

valla bu ay bendede ovulasyon olmayacak gibi zaten doktorda kasımda tedaviye ara verecez demişti bende ek olarak çaışmalarada mola veriyorum
iyi bakalım gönlünden geçen gibi yapp kızdırmış seni ....
ama sen kızmıyorsan oda kızmamalı...
gönülsüz olacak iş değil ki yaw

bilmiyorum ama ben 3yıldır tedavi görüyorum ve hiçbir zaman ne adet öncesi neden adet sonrasısancı çekmedim ama bu ayki sancılarım baya yoğundu bu nedenle korkuyorum biran önce gidip içimi rahatlatmam lazım

sen daha iyi biliyorsun kendini. benimde ağrılarım var ama ben bu ay çatlatma iğnesinden kaçtım o ağrılarımı daha tetikliyordu geçen aya göre daha iyiyim

iyi bakalım gönlünden geçen gibi yapp kızdırmış seni ....
ama sen kızmıyorsan oda kızmamalı...
gönülsüz olacak iş değil ki yaw
aynen öyle yanii sırf o istiyo diye birlikte olamamki iki tarafında istemesi lazım.ama bundan sonra kesinlikle ben gitmeyecem o yalvaracakbana görür ooooo

sen daha iyi biliyorsun kendini. benimde ağrılarım var ama ben bu ay çatlatma iğnesinden kaçtım o ağrılarımı daha tetikliyordu geçen aya göre daha iyiyim
yarın sabahtan bi aryayım bakalım gel derse bi gideyim ne diyecek doktorcuğumm

ayy kuzum yaa çok sevindim.. kimyasalmı değilmi derken geldi mucizennn Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh
saol kuzum evet öle oldu artık yarın kimyasal haberini kesin alırım dedim an geldi miniğm allaha bin şükür . darısı isteyen herkesin başına cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…