iyi bakalım hem rahatlamış olursunnnyarın sabahtan bi aryayım bakalım gel derse bi gideyim ne diyecek doktorcuğumm
İdrar canım hatta eve gelince tekrar ysptim yine negatif
normalde uzatmam ama bu kez canımı acıtacak birşey söyledi bu nedenle baya uzatacam ben bu konuyu onu bin pişman etmeden rahat yok artık banaaa
saol kuzum evet öle oldu artık yarın kimyasal haberini kesin alırım dedim an geldi miniğm allaha bin şükür . darısı isteyen herkesin başına cnm
ya aslında üzülyorum adama çünkü eşimdeki öküzlük tamamen genetik babadan gelme bişi hiç suçu yok aslında ama benmde yapabildiğim tek şey bu. korkun anacım bendennnnannem korktum senden valla!!ay yazık kız kıyma adamcağızaa, yapmıştır bi eşeklik.. hepsi biraz öyle değilmi zatenn
evet canım aynen öyle rahatlıyım azcık :)iyi bakalım hem rahatlamış olursunnn
kimyasal daha tututanamadan adet olarak sonlanan gebeliğe denilio cnmkimyasal ne zaman belli oluyomuşki bende korkuyorum ya inşallah öyle bişe olmaz.
sadece kulağımdan olsaaa her tarafım yanı sinirden. aslında ev baya sıcak ondanda olabilir sırf faturayı fazla ödesin diye doğal gazı son seviyesine getirdim içerisi fırın gibi olduallahım kulaklarından duman çıkıyo aynı ben
kimyasal daha tututanamadan adet olarak sonlanan gebeliğe denilio cnm
sadece kulağımdan olsaaa her tarafım yanı sinirden. aslında ev baya sıcak ondanda olabilir sırf faturayı fazla ödesin diye doğal gazı son seviyesine getirdim içerisi fırın gibi oldu
dış bebeğin bacağa yakın yerleşmesi demektir ultrasonda belli olur...ayrıca kimyasal değerlerin giderek düşmesiyle anlaşılır.şimdi benım adet günüm geçti o zaman kimyasal degilmi. dış gebelik nasıl oluyo o ne zaman belli oluyo
kuzum şu kötü düşünceleri atarmısın lütfen aklından..şimdi benım adet günüm geçti o zaman kimyasal degilmi. dış gebelik nasıl oluyo o ne zaman belli oluyo
Allah iyiliğini versin seninsadece kulağımdan olsaaa her tarafım yanı sinirden. aslında ev baya sıcak ondanda olabilir sırf faturayı fazla ödesin diye doğal gazı son seviyesine getirdim içerisi fırın gibi oldu
biziö evde kaloriferli valla sıcak olduğu halde üşüyorum doğalgaz olaydı benim herifte yanmıştı :)sadece kulağımdan olsaaa her tarafım yanı sinirden. aslında ev baya sıcak ondanda olabilir sırf faturayı fazla ödesin diye doğal gazı son seviyesine getirdim içerisi fırın gibi oldu
aynen cnm at kötü düşüncelerini bebeğinide üzmehahahahahadeliii
ben 74,9 u gördükten sonra daha hiç yapmadım kantesti keseyide cuma gdicem inşallah görürüz o zaman. sol kasıgım daha çok ağrıyo sanki sağda çok çok nadirdış bebeğin bacağa yakın yerleşmesi demektir ultrasonda belli olur...ayrıca kimyasal değerlerin giderek düşmesiyle anlaşılır.
kuzum şu kötü düşünceleri atarmısın lütfen aklından..sen gayet sağlıklı bir gebelik geçiren sağlıklı bir kadınsın!! şimdi bu son cümleyi sürekli aklından geçir
sen kimden ney duyduysan kendinde onu aramayı bırakırmısınnn artık.şimdi benım adet günüm geçti o zaman kimyasal degilmi. dış gebelik nasıl oluyo o ne zaman belli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?