Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

İdrar canım hatta eve gelince tekrar ysptim yine negatif

canım benım kanda gebelik 10 çıkınca idrarda yapmıştım çıkmamıştı idrarda hemen belli olmuyo. kanda 74 çıkınca idrarda silik çıkmıştı erken sanki bence. biraz daha bekle hayırlısı olsun inşallah. stres yapma

saol kuzum evet öle oldu artık yarın kimyasal haberini kesin alırım dedim an geldi miniğm allaha bin şükür . darısı isteyen herkesin başına cnm

kimyasal ne zaman belli oluyomuşki bende korkuyorum ya inşallah öyle bişe olmaz.

annem korktum senden valla!! ay yazık kız kıyma adamcağızaa, yapmıştır bi eşeklik.. hepsi biraz öyle değilmi zatenn
ya aslında üzülyorum adama çünkü eşimdeki öküzlük tamamen genetik babadan gelme bişi hiç suçu yok aslında ama benmde yapabildiğim tek şey bu. korkun anacım bendennnn

sadece kulağımdan olsaaa her tarafım yanı sinirden. aslında ev baya sıcak ondanda olabilir sırf faturayı fazla ödesin diye doğal gazı son seviyesine getirdim içerisi fırın gibi oldu

hahahahaha deliii

şimdi benım adet günüm geçti o zaman kimyasal degilmi. dış gebelik nasıl oluyo o ne zaman belli oluyo
dış bebeğin bacağa yakın yerleşmesi demektir ultrasonda belli olur...ayrıca kimyasal değerlerin giderek düşmesiyle anlaşılır.

şimdi benım adet günüm geçti o zaman kimyasal degilmi. dış gebelik nasıl oluyo o ne zaman belli oluyo
kuzum şu kötü düşünceleri atarmısın lütfen aklından.. sen gayet sağlıklı bir gebelik geçiren sağlıklı bir kadınsın!! şimdi bu son cümleyi sürekli aklından geçir

sadece kulağımdan olsaaa her tarafım yanı sinirden. aslında ev baya sıcak ondanda olabilir sırf faturayı fazla ödesin diye doğal gazı son seviyesine getirdim içerisi fırın gibi oldu
Allah iyiliğini versin senin yalnız iyi taktikmiş hee.. benimkide hiç hoşlanmaz sıcaktan kızdırırsa bende yapayımm

biziö evde kaloriferli valla sıcak olduğu halde üşüyorum doğalgaz olaydı benim herifte yanmıştı :)

_Turk-loqumu_ tebrikleeeeeeer listeye yeni girmiştin girdiğinnnn gibi güzel haberi aldk senden .sağlıkla al kucağına.oooo bide 8 haftalık olmuş bile maaşallah bebişee kalp atşı bile oluşmuştur

dış bebeğin bacağa yakın yerleşmesi demektir ultrasonda belli olur...ayrıca kimyasal değerlerin giderek düşmesiyle anlaşılır.
ben 74,9 u gördükten sonra daha hiç yapmadım kantesti keseyide cuma gdicem inşallah görürüz o zaman. sol kasıgım daha çok ağrıyo sanki sağda çok çok nadir

sen kimden ney duyduysan kendinde onu aramayı bırakırmısınnn artık.
birisi kuruluk var beyaz akıntım var manratmıyım diyor sen hemen bendede diyorsun.
birisi kimyasal diyor sen ayyy benimdemi öyle diyorsun
birisi dış gebelik diyor sen o nasıl oluyor benimde öyle olmasın diyorsunnn.
sen bildiğimiz ele dümdük hamilesinnn
kurcalayıp durma artıkk..

takip ediyorum yazdıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…