Aaaaa cok ilginc inan bilmiyordum doktor da tip tip bakti hamileysem zarar verirmi dedim ondan demekkiYok canim ne rezilligi, ask olsun, bilmiyor olman anormal birsey degil.Mr'da radyasyon, isin olmadigi icin sorun yok ama rontgen, tomografi ve panaromik dis röntgeni zararli tabii
günaaaaaayyydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr.hala regl olamayanlardan merakla güzel haberi bekliyoooruummm.koşa koşa açyorum bilgisayarı topiğimizin ilk bebişi nerdesiin yavrum hadi acele et
Benim de felaket agrilarim var usutmusum çünkü bişey lerde yiyemiyorum yatıyorum öyle hayırlı sonuçlar alırız insCanimmm benimm mesajini gormemissin eski bildirimlere bakınca gordum kusura bakma( bende İstanbul bahcelievlerdeyimm bat yaklaşıyor sancilarim da var kırmızı kart geliyor galiba (
bende 6 sında gidicem yumurta takibine inan bkaç gün sonra tekrar gel der diye korkuyorumgünaydın kızçeler....bayramdan beri yazamadım....sayfaları okudum hep....
@nlnmtl ve @IRMAK10 tebrik ederim ikinizide Allah kucağınıza almayı nasip etsin...topik uğurlu geldi hadi bakalım...Allah hepimize nasip etsin hayırlısı ile...
ya bu ay bole bi yorgunluk çöktü üzerime psikolojim de pek yerinde değildi...geçen hafta kocişim şehirdışındaydı benimde adetim yeni bitti ama bu ay doktora gidecektim ondanda vazgeçtim yumurta takibi felan çok üşengecim bu ay....
Allah hayırlısını nasip etsin....
mukocan nerelerdesin yyaaa yoksun listeye ekleyelim hemengünaydın kızçeler....bayramdan beri yazamadım....sayfaları okudum hep....
@nlnmtl ve @IRMAK10 tebrik ederim ikinizide Allah kucağınıza almayı nasip etsin...topik uğurlu geldi hadi bakalım...Allah hepimize nasip etsin hayırlısı ile...
ya bu ay bole bi yorgunluk çöktü üzerime psikolojim de pek yerinde değildi...geçen hafta kocişim şehirdışındaydı benimde adetim yeni bitti ama bu ay doktora gidecektim ondanda vazgeçtim yumurta takibi felan çok üşengecim bu ay....
Allah hayırlısını nasip etsin....
Umitsizde yasanmiyor . bata 13 gun kala eşim şehir dışına gitti yeni geldi bu yüzden yumurtlama zamani kkaçmış olabilirBenim de felaket agrilarim var usutmusum çünkü bişey lerde yiyemiyorum yatıyorum öyle hayırlı sonuçlar alırız ins
canm ben seni listede sanıyordum hadi inşallah en kısa sürede bat.lan ağlama üzülme tabi olcaksın adet,hatta bebişinde olcak olumlu düşün,önce kendi psikolojimizi sağlam tutucaz sonra anne olucazBen de ilac kullanıyorum yakın zamanda gelir batlanırım ben de adet olunca da yumurta takıbıne baslıycam. Dun bunca aydan sonra ilk defa cok kotu oldum. Okuldan eve gelince hıçkıra hıçkıra ağladım adet olamıyorum dengem şaştı benim cocugum olamayacak diye hic boyle olmamıştım
kıııııızzzzzzzzzzzllaaaaar nerdesiniz kimse yok muuuu
neden ağlıyorsun kendin demedin mi stresten olamıyorum diye . Ağlamak yok gülmek varBen de ilac kullanıyorum yakın zamanda gelir batlanırım ben de adet olunca da yumurta takıbıne baslıycam. Dun bunca aydan sonra ilk defa cok kotu oldum. Okuldan eve gelince hıçkıra hıçkıra ağladım adet olamıyorum dengem şaştı benim cocugum olamayacak diye hic boyle olmamıştım
canim senin sat ney valla ben de cok uzun suredir adet olmayi bekliyorum ogretmensin sanirim branş neBen de ilac kullanıyorum yakın zamanda gelir batlanırım ben de adet olunca da yumurta takıbıne baslıycam. Dun bunca aydan sonra ilk defa cok kotu oldum. Okuldan eve gelince hıçkıra hıçkıra ağladım adet olamıyorum dengem şaştı benim cocugum olamayacak diye hic boyle olmamıştım
18 agustos satım. İlaçla oldum o zaman da. Hazirandan beri ilaçla oluyorum. Evet öğretmenim branşım türkçe.canim senin sat ney valla ben de cok uzun suredir adet olmayi bekliyorum ogretmensin sanirim branş ne
benim sat baya once bende ilac kullandim tarlusal progestan olmadim adet olsam hersey duzelecek ben de ogretmenim18 agustos satım. İlaçla oldum o zaman da. Hazirandan beri ilaçla oluyorum. Evet öğretmenim branşım türkçe.
ee sana doktor ne diyo canım bekle mi diyo yoksa bişey kullanıyo musunbenim sat baya once bende ilac kullandim tarlusal progestan olmadim adet olsam hersey duzelecek ben de ogretmenim
Bu ay baslıycaz canım. Önce adet ol dedi sonra yumurta takibi ve gerekirse duruma göre aşılama olucak. 4 aydır kist oluşuyor. Kistin yönü değişiyor. Büyük ihtimalle yumurta büyüyor çatlamıyor. Bu durumu da çocuk istediğimden beri yaşıyorumee sana doktor ne diyo canım bekle mi diyo yoksa bişey kullanıyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?