Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ee sana doktor ne diyo canım bekle mi diyo yoksa bişey kullanıyo musun
adet olursam 5. Gun klomen baslayacagim dun aradim adet olmadigimi soyledim gel dedi cuma gene gidecegim doktora ama artik maddi olarak çöktüm

Ah su kistler! Bence onlarin tek sebebi stres! Biraz rahatlatabilsek kendimizi, hic olusmayacaklar, yumurtaciklarimiz pıtır pıtır çatlayacak da, nerdeeeee... oldu mu, olmadi mi, tuttu mu, tutmadi mi diye dusunmekten kendimizi alıkoyamıyoruz...

adet olursam 5. Gun klomen baslayacagim dun aradim adet olmadigimi soyledim gel dedi cuma gene gidecegim doktora ama artik maddi olarak çöktüm
cuma günü senin bat.ını yazarm artık umarım,maddi olarak tabi yorar yaa allah kurtarsın

Hadi kızlar zorla yada değil kahkaha atın evdeeee :))) mutluluk hormonu boş bir tebessümle bile tavan yapıyor :)))

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-03-22-28-51.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 68
İyi akşamlar kızlar
Valla brnde bugün oturdum ağladım cocugum olmayacak diye
Eşim test almış yine tek çizgi
Erken mi yapıyorum acaba

İyi aksamlar canım. Üzme kendini. Güçlü olmaktan başka bir çaremiz yok ki moralleri yuksek tutup denemeye devam edeceğiz. RABBİM en iyi zamanı biliyor. Kırmızıları görmedikçe tam olarak umutsuzluga düşmemeliyiz sanırım. Çok zor biliyorum. Şuan direk yasiyorum. Ama bak yalniz değiliz. Lütfen üzme kendini.

Canim uzulme bak ben de dun yaptim tek cizgi ama hala regl olmadim. Umudunu kaybetme belki de testte gorunmeyecek kadar kucuktur bebegin
Teşekkürler kızlar desteğiniz için
Ama ben bu aydan pek umutlu değilim artık, içimdeki his de kayboldu

kızlarrr bugün herkes neden bi mutsuz geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim akşam eşimin teyzesi aradı hamileymişsin gözün aydın demeye bende düştü dedim çoookk kötü bir kelime o kadar uğraş olsun sonra sahip çıkamadım ve düştü bu ay çok ümitliydim fakat yumurtam bile oluşmadı moralim yerlerde resmen

Kotu olmus ama öyle düşünme. Sahip çıkamamak falan. Sağlıksız lar tutunamazmış. Rabbim sağlıklı bebisler nasip edecek insaAllah yalnız daha zamanı gelmedi demek ki

cuma günü senin bat.ını yazarm artık umarım,maddi olarak tabi yorar yaa allah kurtarsın
cnm neye göre yazacaksinki adet olsam bile bi sonrakinin ne zaman olacağını bilmiyorum doktora her gidisim 360 lira valla biktim artik bebek olacaksa helali hos olsun da neyse...

Daha once gittim devlete istanbul anadolu yakasindaki tum hastanelere gittim nerdeyse cozum bulunmadi dogum kontrol haplarini dayiyorlar bu doktorum cok tavsiye edildi bana bi cok arkadas aile bunda dogum yapti

cnm neye göre yazacaksinki adet olsam bile bi sonrakinin ne zaman olacağını bilmiyorum doktora her gidisim 360 lira valla biktim artik bebek olacaksa helali hos olsun da neyse...
ben zaten yazabilmeyi umut ettim yani inşallah artık herşey normale döner demek istedim

Kotu olmus ama öyle düşünme. Sahip çıkamamak falan. Sağlıksız lar tutunamazmış. Rabbim sağlıklı bebisler nasip edecek insaAllah yalnız daha zamanı gelmedi demek ki

bir yandan öyle diyorum sağlıksızmış tutunamamış ama bir yandan da 3yıldır uğraşıyorum tam oldu derken kaybettim beslenmeme mi dikkat etmedim neden oldu diye içim içimi yiyior 3yıldır yoruldum artık sürekli doktor sürekli test ilaç yordu beni ama ne diyeyim artık Allah başka dert vermesin beterin beteri var demişler halime şükür diyorum. Allah isteyen herkese versin

GÜNAYDINLARRR
canlar mutlu pazarlar..
benm adetim08ekim bir çok belirtim var ama adet belirtim yok. zaten bugune kadr hiç adet belirtisi yaşamadım. bugun test yaptım yine hayali bir beyaz çizgi umutlarım tükeniyo artık eşim belirtmemeye çalışıo ama artık oda üzülüo farkındayım. ...

Bat gününe kadar suren göğüs hassasiyetim bugün son buldu. Neden ki acaba :/ kırmızı da görmedim daha. Bebiş olsaydı zaten hassasiyet devam etmez miydi. Kafamda yine deli sorular.ama yarin sabah eğer hala görmezsem inş kirmizilari test yapicam yine bklim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…