allah allah üzme cnını bnm su dokunsa acıodu akşam dokundum fazla acıma kalmamılş yine bi acıma varda eskisi kadr acımıo stress yapma göğüs belirtisi 6.cı haftadan sonra devam edicektir ztnBat gününe kadar suren göğüs hassasiyetim bugün son buldu. Neden ki acaba :/ kırmızı da görmedim daha. Bebiş olsaydı zaten hassasiyet devam etmez miydi. Kafamda yine deli sorular.ama yarin sabah eğer hala görmezsem inş kirmizilari test yapicam yine bklim...
allah allah üzme cnını bnm su dokunsa acıodu akşam dokundum fazla acıma kalmamılş yine bi acıma varda eskisi kadr acımıo stress yapma göğüs belirtisi 6.cı haftadan sonra devam edicektir ztn
üzme adeti geçtiğinde hiç bi belirtisi olmadan hamile oldunu öğrenenler var sende yine bi belirti var şanslısın yani :)Ay Ne bilim sasrdim sadece :) elimizde bir tane belirti vardı güya artik o da yok :) belirsizlik fena bisi :) ay keske görsek silikte olsa pozitifleriii
hayali beyaz çizgi dediğn nedir 2.çizgi var mı yani hayali de olsa?GÜNAYDINLARRR
canlar mutlu pazarlar..
benm adetim08ekim bir çok belirtim var ama adet belirtim yok. zaten bugune kadr hiç adet belirtisi yaşamadım. bugun test yaptım yine hayali bir beyaz çizgi umutlarım tükeniyo artık eşim belirtmemeye çalışıo ama artık oda üzülüo farkındayım. ...
evet ışık tuttuğumda belirginleşio okdrhayali beyaz çizgi dediğn nedir 2.çizgi var mı yani hayali de olsa?
foto k oysana ben şüphelendim senn durumunda bi hamilelik sezdimevet ışık tuttuğumda belirginleşio okdr
Evet bende merak ettim yafoto k oysana ben şüphelendim senn durumunda bi hamilelik sezdim
hoşgeldiiiiiin zeynepcan tekrar sahalara döndün yaniGunaydin canlar uzun zamandir giremiyrm hepinizi cok ozledim kurtajdan sonraki pisikolojiden cikana kadar biraz uzak durmaya calistim telefondan artik iyi olduguma göre başlasın yeni umutlar sizinle olmak iyi geliyr bana her ne kadar yazamasamda arada okuyrm gecmis sayfalari okuyamadim baya yazmissiniz maşallah bebek müjdesi varmi bilmiyrm ama olanlara hayirli olur sonuna kadar ınş
koyamam çünki test evde şimdi eşimin annesindeyiz oyüzden koyamıcm sabah 7 gibi yapmıştım testide ama bu ilk günki testim ondada beyaz çizgi çıkmıştı cuma günüfoto k oysana ben şüphelendim senn durumunda bi hamilelik sezdim
GÜNAYDINLARRR
canlar mutlu pazarlar..
benm adetim08ekim bir çok belirtim var ama adet belirtim yok. zaten bugune kadr hiç adet belirtisi yaşamadım. bugun test yaptım yine hayali bir beyaz çizgi umutlarım tükeniyo artık eşim belirtmemeye çalışıo ama artık oda üzülüo farkındayım. ...
Hosbulduk canmmmhoşgeldiiiiiin zeynepcan tekrar sahalara döndün yani@nlnmtl hamile birde ırmak vardı o hamile ama bu topikten henüz gebemiz yok listeye eklenecek misin
GÜNAYDIN KUZUM..CANIM DAHA DUR BAKALIM ADET GÜNÜNE VAR DAHA. BİLİYOSUN KESİN SONUCU ADET GÜNÜN GEÇERSE ÖĞRENİRSİN. HEMEN UMUTSUZLUĞA KAPILMA ÖYLE.. ADET OLMADIĞIN SÜRECE HEP Bİ UMUDUN OLSUN :) BEN GEÇEN AY DEMİŞTİM YA 9 GÜN ERKEN OLMAMA RAĞMEN ADET DEĞİLDİR BELKİ YERLEŞME KANAMASIDIR DİYE KENDİMİ ZOR İNANDIRDIM ADET OLDUĞUMADÜŞÜN YANİ ADET OLSAM BİLE UMUDUM DEVAM EDİYO
Canm ben goremedim acaba resimdemi göremiyoruzkoyamam çünki test evde şimdi eşimin annesindeyiz oyüzden koyamıcm sabah 7 gibi yapmıştım testide ama bu ilk günki testim ondada beyaz çizgi çıkmıştı cuma günüEki Görüntüle 1646998
yok kuzum varda bn ilk dakikalarda çekmiştim o resmi sonradn fark ettm ztn negtif demk için çektim sonra ışık tuttum bktm bi çizgi var arkadaşıma gösterdim bnmi yanılıom die oda var dedi bu fotoda zamanlama hatsı var okdr ...bunda 2. çizgiyi göremedim ben bugünki de böyleyse şimdilik negatif görünüyo
evet resim ilk dakikalarda çekildi negatif dmk için çektim 5dakika sonra ışık tutarak baktm bi çizgi vardı arkadaşımada gösterdim oda var dedi ama bn hala inanamıodum bugğnde aynısı oldu kısmet diyelim daha erken ztn 08bat tarihimCanm ben goremedim acaba resimdemi göremiyoruz
kaçncı ay zeynep denemedeHosbulduk canmmmevet aynen devam listeye ekle canm beni sat 23 eylul batimi bilmiyrm ama cunku kurtajdan sonra 40 gun adet gormeyende varmis bakicaz artik
Üçüncü ay canmkaçncı ay zeynep denemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?