Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Günaydın Kisslar Hayırlı cumalar:KK68:
Benm daha bat a 11 gün var ama hamilelik testi yapsam olur mu çıkar mi :KK17:tabi çıkması için önce hamile olmam lazım da velevki hamileyim yani :KK70:
Normalde 10 gün önce çıkanlar var galiba ama benm söyle bi durumumda var adetim 10 gün sürer çalışmalara da 1 eylülde başladık yani :KK43:
Fazla dusunmeyip adet günümü mu beklemelym ne dersnz :110:

Benm daha bat a 11 gün var ama hamilelik testi yapsam olur mu çıkar mi :KK17:tabi çıkması için önce hamile olmam lazım da velevki hamileyim yani :KK70:
Normalde 10 gün önce çıkanlar var galiba ama benm söyle bi durumumda var adetim 10 gün sürer çalışmalara da 1 eylülde başladık yani :KK43:

hiç sanmıyorum canım döllenmeden sonra 12. günde kanda belli oluyor...

Bence beklemelisin canım
daha çok erken, kendini yeyip bitirme azıcık sakin ol derin nefes al hayırlısı olsun de
hemen geçiyor kafamızdaki sorular :KK53:

Günaydın bayanlar size bir sorum olacak bende korunmayı yeni bıraktım 2 . ayim denemede. SAT 19 eylül BAT 17 ekim ben adet bitiminden sonra gün aşırı devam ettim bata bir hafta var sizce devam edeyim mi çalışmalara dün şişkinlik çöktü erteledik 2 gün ara vermiş oldum en son birliktelik carsâmba oldu sizce yine aynı özenle devam etmelimiyim

Günaydın bayanlar size bir sorum olacak bende korunmayı yeni bıraktım 2 . ayim denemede. SAT 19 eylül BAT 17 ekim ben adet bitiminden sonra gün aşırı devam ettim bata bir hafta var sizce devam edeyim mi çalışmalara dün şişkinlik çöktü erteledik 2 gün ara vermiş oldum en son birliktelik carsâmba oldu sizce yine aynı özenle devam etmelimiyim

eğer imkanın varsa devam et... yumurtanın geç çatlama ihtimaline karsın....

bence bekle canım cıkmaz gibi geliyor daha

-TubiSh- -TubiSh- canim ben cok uzun suredir adet olamıyorum pko var benim icin hamielik haberi almak kadar önemli

Aynen galenik ti galiba markası cnmcm kutusunu attım da ben almadım arkadsm hamile bende denemelre baslynca bana verdi sana lazım die:21:
4 ya da 5 lydi kutu fiyat da kutu üzerinde 25 falan yaziodu galiba ama ne kadara aldı bilmiormHoppa
Aynen canim ben de 25liraya aldim en iyisi buymus ama cok pahali iste ratanesi 5liraya geliyoR
oslem_dr oslem_dr cansu1109 cansu1109 Sagol canim umarim ben de bata su kadar su kakadar gecti diyebilirim

günaydınnnn kızlar benim bat geçeli 6 gün oldu belirtimde yok zaten her ay negatifi görmekten teste elim hiç gitmiyo bugünde beklicem olmazsa yarın yapıcam herhalde bu arada herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr

günaydınnnn kızlar benim bat geçeli 6 gün oldu belirtimde yok zaten her ay negatifi görmekten teste elim hiç gitmiyo bugünde beklicem olmazsa yarın yapıcam herhalde bu arada herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr

Hayırlı cumalar canımmm....adetlerin düzenlimidir normalde ? pko var mı?

Hayırlı cumalar canımmm....adetlerin düzenlimidir normalde ? pko var mı?

yok canım ben 5 yıllık evliyim pko yok daha doğrusu hiç bi sorun yok ama hamile kalamadım 2 aşılama geçirdim 1 tüp bebek ama transfer olamadı kötü yumurta oluştu diye adetlerim bazen düzenli bazen düzensiz belli olmuyo yani mevsimsel gecikiyoda olabilir daha test yapmadım çünkü yine negatifi görcem diye korkuyorum

yap tabii yappp 6gün ne büyük bir sayı vallaaa ben direk kan verirdim :D

-TubiSh- -TubiSh- canım ne oldu gelmedi değil mi kırmızılar :)) test yaptın mı çok merak ediyorum senin test sonucunuuu :))

-TubiSh- -TubiSh- canım ne oldu gelmedi değil mi kırmızılar :)) test yaptın mı çok merak ediyorum senin test sonucunuuu :))
kırmozılarım henüz gelmedi belirtiler devam edio snki adet olcakmışım gibi bi ağrıda gşrmeye başladı
ama yok
birde
sağlık ocağına gittim
bilmiorum iki tüp kan aldı başka tahlilde yaptı idrara bilmiorum çok heyecanlı stresli ve moralim bozuk kadın öle gözüme sokar gibi negatif dedi öle bi tavırla. önceki yaptığın testide getirseydin ya dedi .. bnde içimden keşke getireydimde gözüne sokaydım o çift çizgiyi dedim ama napıcan o ikinci çizgi yi ben gördüm bugun çöpü boşaltrken yere düştü peceteyle alıp tekrar baktım yine ikinci cizgi vardı onda hrmde daha belirgindi . nie bunda çıkmadı yaa. izaten idrarımda az dedi idrarada benzemio dedi test yarın çıkçakmış bu ne bea doktor bol su iç pazartesi gel dedi:mad:

kırmozılarım henüz gelmedi belirtiler devam edio snki adet olcakmışım gibi bi ağrıda gşrmeye başladı
ama yok
birde
sağlık ocağına gittim
bilmiorum iki tüp kan aldı başka tahlilde yaptı idrara bilmiorum çok heyecanlı stresli ve moralim bozuk kadın öle gözüme sokar gibi negatif dedi öle bi tavırla. önceki yaptığın testide getirseydin ya dedi .. bnde içimden keşke getireydimde gözüne sokaydım o çift çizgiyi dedim ama napıcan o ikinci çizgi yi ben gördüm bugun çöpü boşaltrken yere düştü peceteyle alıp tekrar baktım yine ikinci cizgi vardı onda hrmde daha belirgindi . nie bunda çıkmadı yaa. izaten idrarımda az dedi idrarada benzemio dedi test yarın çıkçakmış bu ne bea doktor bol su iç pazartesi gel dedi:mad:

Anlamadım ben neye negatif dedi? elindeki teste mi yoksa kan testi yaptı ona göre mi dedi?

:KK48::KK48::KK48: valla idrar yapmadan kan verebileceğimi sanmıyorum 5 yıldır negatif görünce ister istemez korkuyorum ya yine aynı olursa diye :KK61:
idrarı yapma dşrek kanı yaptır ben 4gün önce yaptım ikinci çizgimide gördüm bugun yapılan testte yoktu kan verdim sağlık ocağında pazartesi gel dedi doktor

Anlamadım ben neye negatif dedi? elindeki teste mi yoksa kan testi yaptı ona göre mi dedi?
idrar testi yaptı onda ne gatif hani normal gebelik testlerş yokmu ondan yaptı.. bide dio idrarda idrar deilki zaten

idrarı yapma dşrek kanı yaptır ben 4gün önce yaptım ikinci çizgimide gördüm bugun yapılan testte yoktu kan verdim sağlık ocağında pazartesi gel dedi doktor

stres yapma kan testi herşeyi netleştirir...idrar tahlillerinde sıkıntı olabiliyor bazen negatifken pozitif oluyor. pozitifken negatif oluyor..

Back
X