Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bende verecektim kararsız kaldım ayın 6sında yumurtalık takibine gideceğim orda belli olur nasıl olsa diye. sanki bu ay garantilemiş gibi :)

:) oda bi seçenek ama ben elimden geleni yapim gerisini allah bilir :)

canım artık doktoru arayışlarımdan biliyorum 8 ekimse adet tarihin geçen haftadan beri sancın oluyorsa ben o zaman diliminde aradığımda hep dediği ya yumurtan gelişiyordur yada oluşum süreci içerisindedir . parol haricinde ilaç içme bir sonraki kontrole kadar sabret dayanamazsan gel

o telaşlandığından öyle gelmiştir eşine sonuçta sertleşse sende hissedersin. adet tarihine ne kadar var 8imiyi
bu ay yaşadıklarım adet olcam zmn hiç belir yoktu
adet oldum ozmn kasık ağrılarım başladı adetim bitti
kahverngi ve pembemsi akıntım vardı 5-6 gün sürdü. ama işte ondan sonra başladı bel ağrısı göğüslerde hassaslık . koyu idrar kokulu idrar sabahları hafif bulantı et kokunsdan tiksinme bıçak batmaları falan vesaire.

:) oda bi seçenek ama ben elimden geleni yapim gerisini allah bilir :)
doğru söylüyorsun ben gidiyim bi olmadı kendisinden artık markası iyi olanı sorayım bi kaç tane baktım netten bugün aslında bende alacakım :) yorumları okuyunca vazgeçtim ondan yani

bu ay yaşadıklarım adet olcam zmn hiç belir yoktu
adet oldum ozmn kasık ağrılarım başladı adetim bitti
kahverngi ve pembemsi akıntım vardı 5-6 gün sürdü. ama işte ondan sonra başladı bel ağrısı göğüslerde hassaslık . koyu idrar kokulu idrar sabahları hafif bulantı et kokunsdan tiksinme bıçak batmaları falan vesaire.
e hamilesin o zaman

ooooo bugün çok sayfa yazılmış okuyamadıııımmm cansuuuuuuuuuu hoşgeldiinnnn ne durumdasın regl oldun mu tatıl nasıl geçiyo

ooooo bugün çok sayfa yazılmış okuyamadıııımmm cansuuuuuuuuuu hoşgeldiinnnn ne durumdasın regl oldun mu tatıl nasıl geçiyo
Canımmm hoşbuldum 1saat falan önce geldi sevimsiz . Pazartesi son günüm olacak muhtemelen demiştim size giderken :)))) nasip daha Zaman'ı gelmemiş demek ki . Tatil süperdi Canım pazartesi iş başı inşallah kaynatmaya devamm sizde ne var ne yok ? Maşallah neler birikmiş pazartesi hepsini okucam :))

Canımmm hoşbuldum 1saat falan önce geldi sevimsiz . Pazartesi son günüm olacak muhtemelen demiştim size giderken :)))) nasip daha Zaman'ı gelmemiş demek ki . Tatil süperdi Canım pazartesi iş başı inşallah kaynatmaya devamm sizde ne var ne yok ? Maşallah neler birikmiş pazartesi hepsini okucam :))
evet yeni topiğimizde bomba gibi yeni arkadalarda katıldı hadi bitir gel tatili bekleniyorsun

Back
X