Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Günaydın Kisslar Hayırlı cumalar:KK68:
Benm daha bat a 11 gün var ama hamilelik testi yapsam olur mu çıkar mi :KK17:tabi çıkması için önce hamile olmam lazım da velevki hamileyim yani :KK70:
Normalde 10 gün önce çıkanlar var galiba ama benm söyle bi durumumda var adetim 10 gün sürer çalışmalara da 1 eylülde başladık yani :KK43:
Fazla dusunmeyip adet günümü mu beklemelym ne dersnz :110:
Benimde o kadar var test yaptım cikmadi

Benimde o kadar var test yaptım cikmadi

ilahi kızlar çıkarmı hiç?? :KK54: döllenme olduktan 1 hafta sonra yumurta+sperm kombinasyonu rahim duvarına tutunuyor, ancak ondan sonra hormonlar yükselmeye başlıyor, ondan sonra önce kanda hcg hormonu yükseliyor, ondan sonra idrarda.. yani idrarda en erken adete 3-4 gün kala görebilirsin.. bu bile insandan insana değişir çünkü hcg hormonu herkeste eşit değerlerde olmuyor.. kimisinde adete 3 gün kala kimisinde adetten 1 hafta sonra çıkmasının nedeni bu..

707 adet ya varis çekerseniz bu mübarek günde allah dualarınızı kabul eder. çocuğu olmayan kadınlar çocuk sahibi olnmak için çekiolarmış buyrun sizde çekin...

ilahi kızlar çıkarmı hiç?? :KK54: döllenme olduktan 1 hafta sonra yumurta+sperm kombinasyonu rahim duvarına tutunuyor, ancak ondan sonra hormonlar yükselmeye başlıyor, ondan sonra önce kanda hcg hormonu yükseliyor, ondan sonra idrarda.. yani idrarda en erken adete 3-4 gün kala görebilirsin.. bu bile insandan insana değişir çünkü hcg hormonu herkeste eşit değerlerde olmuyor.. kimisinde adete 3 gün kala kimisinde adetten 1 hafta sonra çıkmasının nedeni bu..

ne stresli bişeymiş beklemek. ama bu ay hiç heyecan stres yapmıcam dedim ovü testi aldım şimdide bu ne zaman çift çıkcakta yumurta olcak diye stres yaptımm ayyyyy ne tuafım bende :D

Back
X