- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
12 gün sonra kanda belli oluyor diyorlar...yengeminde 12.gün kanda çıkmıstı![]()
haftaya pazar kan testi yaptırım o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 gün sonra kanda belli oluyor diyorlar...yengeminde 12.gün kanda çıkmıstı![]()
O göz yerlerinin falan boş oldugu fotoda çok duygulandım Rabbim yoktan ,biçimsiz birşeyden ,ne kadar güzel bişey yaratıyor çok şükürhttp://www.ah.selile.com/bebegin-ana-rahmine-dustugu-andan-dogum-anina-kadarki-fotograflari.html/1-3
kızlar yukarıdaki linkte bebeğin ana rahmine düşüşü ve düştükten sonra olanların resmi paylaşılmış. bi bakı isterseniz
Yine yeniden hüsran hergün bir daha yapmayacagim diyorum ama yine yapıyorum test off off günü geçip bekleyip hala test yapmayanlara imreniyorum resmen
evet canım bende hayretle baktım spermin yumurtanın çatlak yerinden içeriye girmesi fotoğrafına. dedim mucizeO göz yerlerinin falan boş oldugu fotoda çok duygulandım Rabbim yoktan ,biçimsiz birşeyden ,ne kadar güzel bişey yaratıyor çok şükür
Rabbim o mucizeyi tez zamanda bizede nasip etsin.evet canım bende hayretle baktım spermin yumurtanın çatlak yerinden içeriye girmesi fotoğrafına. dedim mucize
aminnn bizle birlikte bekleyen tüm herkeseRabbim o mucizeyi tez zamanda bizede nasip etsin.
İşte hep bir bahane bulacağım ya öyle olmaşı için ama yok pozitif goremeyecegim sanırım bu ay ben 5 gun kala çıkardı demi olsa tabi ben 5 gun mu var ondan da emin olamıyorum bu sefer kürtaj sonrası ilaç kullanıp olmuştum bu ondan sonraki ilk adetimcanım o kasık batmaları benim adetime yakın hep oluyor...Kasık batmasının birçok sebebi oluyor...üşütme,enfeksiyon,kist vee gebelik....üşüttüysen de yapar. ona takılma o yüzden![]()
Yine yeniden hüsran hergün bir daha yapmayacagim diyorum ama yine yapıyorum test off off günü geçip bekleyip hala test yapmayanlara imreniyorum resmen
İnşallah çok istiyorum bu ay herşeyden çok eşim için istiyorum aslında rabbim hepimize yardım etsin inşallah dua edin kızlaray onlara bende nasıl imreniyorum anlatamam üzülme canım bat geçince pozitif olur inşallah![]()
daha 2 deneme olmasına rağmen bende çok istiyorum iki yakın arkadaşım hamile 6 aylık kardeşimin eşi hamile 2 aylık kardeş kardeş büyüsünler istiyorumİnşallah çok istiyorum bu ay herşeyden çok eşim için istiyorum aslında rabbim hepimize yardım etsin inşallah dua edin kızlar
İnşallah çok istiyorum bu ay herşeyden çok eşim için istiyorum aslında rabbim hepimize yardım etsin inşallah dua edin kızlar
5 gün önceden belli olamayabiliyor canım döllenme zamanına bağlı bu...umutsuzluga kapılma hemenİşte hep bir bahane bulacağım ya öyle olmaşı için ama yok pozitif goremeyecegim sanırım bu ay ben 5 gun kala çıkardı demi olsa tabi ben 5 gun mu var ondan da emin olamıyorum bu sefer kürtaj sonrası ilaç kullanıp olmuştum bu ondan sonraki ilk adetim
yok kız biz bebiş haberi alıp sevinçten göbek atacaz....haberlerde çıkıyordu ya kadınlar yatır başında al bi göbek ver bi bebek diye göbek atıyorlardı
bence kahkahalı bi göbek atalımyok kız biz bebiş haberi alıp sevinçten göbek atacaz....
ayyy ne kadar güzel olur gerçekten...hadi İnşallah kuzummmm....kızlar bu arada benim bat 4 kasım :) 1 kasım bizim evlenme yıldönümümüz...tutuyormus birde ne supriz olur haaa![]()