Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ayy kızlar sağ kasık batmalarimi göz önüne alarak bat 5 gun kala tekrar test yaptım bilin ne çıktı ............................

Negatif

Yine yeniden hüsran hergün bir daha yapmayacagim diyorum ama yine yapıyorum test off off günü geçip bekleyip hala test yapmayanlara imreniyorum resmen

Yine yeniden hüsran hergün bir daha yapmayacagim diyorum ama yine yapıyorum test off off günü geçip bekleyip hala test yapmayanlara imreniyorum resmen

canım o kasık batmaları benim adetime yakın hep oluyor...Kasık batmasının birçok sebebi oluyor...üşütme,enfeksiyon,kist vee gebelik....üşüttüysen de yapar. ona takılma o yüzden ;)

canım o kasık batmaları benim adetime yakın hep oluyor...Kasık batmasının birçok sebebi oluyor...üşütme,enfeksiyon,kist vee gebelik....üşüttüysen de yapar. ona takılma o yüzden :KK66:
İşte hep bir bahane bulacağım ya öyle olmaşı için ama yok pozitif goremeyecegim sanırım bu ay ben 5 gun kala çıkardı demi olsa tabi ben 5 gun mu var ondan da emin olamıyorum bu sefer kürtaj sonrası ilaç kullanıp olmuştum bu ondan sonraki ilk adetim

İnşallah çok istiyorum bu ay herşeyden çok eşim için istiyorum aslında rabbim hepimize yardım etsin inşallah dua edin kızlar
daha 2 deneme olmasına rağmen bende çok istiyorum iki yakın arkadaşım hamile 6 aylık kardeşimin eşi hamile 2 aylık kardeş kardeş büyüsünler istiyorum :(

İşte hep bir bahane bulacağım ya öyle olmaşı için ama yok pozitif goremeyecegim sanırım bu ay ben 5 gun kala çıkardı demi olsa tabi ben 5 gun mu var ondan da emin olamıyorum bu sefer kürtaj sonrası ilaç kullanıp olmuştum bu ondan sonraki ilk adetim
5 gün önceden belli olamayabiliyor canım döllenme zamanına bağlı bu...umutsuzluga kapılma hemen

ayyyy daraldım bugun ya işlerde yoğun gün bitsede eve gitsem yaaaaa :p

Back
X