Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ohhhh ben gelllddddiiiiiiiiiim ama muhabbetler bitmiş yaaa 30 -40 sayfa okumam gerekiyo.bende bilgisayar başı iş istiyooooruuummm arkadaşlarmı özlüyorummm isyeeeeeeaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn

Evet yaa, ben dee! Normalde tel.den takip ediyordum da, bu ay biraz yogun. Bi aciyorum 40 sayfa atlamis:KK57:

Benim kociş spora gitti tek başıma oturuom yaaa

Hahhah benimki de:KK53: yalniz basima ben de nat geo izliyorum :KK69:

KIZLAAARRRR ACİL YARDIMMM!!! BUGÜN AKŞAM ÜSTÜ AŞIRI Bİ KASIK AĞRIM OLDU AMA NASIL DOĞRULAMIYODUM ACİLE GİTTİKK HCG TESTİM 9.32 ÇIKTI HAMİLE OLABİLİRSİN DEDİ DOKTOR İDRAR YOLU ENFEKSİYONU BAŞLANGICI VARMIŞ AMA İLAÇ VERMEDİ HAMİLE OLABİLİRİM DİYE.. KADIN DOĞUMA GİT DAHA NET ÖĞRENMEK İÇİN DEDİ ELİMDEKİ TEST ARALIĞINA GÖRE 3 HAFTALIK GÖRÜNÜYO AYY ÖLÜYORUM MERAKTAN BİŞE SÖYLEYİN LÜÜTTFEEENNNNN :///

kızlarrr alel acele birpasta yaptım nasıl olmuşşşşş

Eklentiler

• 141020151180.webp
    141020151180.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 41
  • 141020151180.webp
    141020151180.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 43
KIZLAAARRRR ACİL YARDIMMM!!! BUGÜN AKŞAM ÜSTÜ AŞIRI Bİ KASIK AĞRIM OLDU AMA NASIL DOĞRULAMIYODUM ACİLE GİTTİKK HCG TESTİM 9.32 ÇIKTI HAMİLE OLABİLİRSİN DEDİ DOKTOR İDRAR YOLU ENFEKSİYONU BAŞLANGICI VARMIŞ AMA İLAÇ VERMEDİ HAMİLE OLABİLİRİM DİYE.. KADIN DOĞUMA GİT DAHA NET ÖĞRENMEK İÇİN DEDİ ELİMDEKİ TEST ARALIĞINA GÖRE 3 HAFTALIK GÖRÜNÜYO AYY ÖLÜYORUM MERAKTAN BİŞE SÖYLEYİN LÜÜTTFEEENNNNN :///

çok taze bir hamilesin canımmmm gözün aydınnnnnn sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh

çok taze bir hamilesin canımmmm gözün aydınnnnnn sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh[/QUOTE

canımm hadi inşallah geçen aylarda sadece belirtilerden kendimi hamile zannederdim şimdi inanamıyorum doktora gidip de hamilesin evet kesin dese yine inanamıcam yani o durumdayımm :))

kafadan hamilesin direk net yani:) hayırlı olsuuuunnn.inşallah kimyasal olmaz
Allah korusun canım inşallah değildir kimyasal falan :/ inanamıyorum ya inşallah hamileyimdir duyduğumdan beri hep ağladım ağlıcam ama galiba kadın doğum doktoru da onaylarsa o zaman tutamıcam kendimi inşallah bekleyen herkese tattırsın rabbim çok değişik bi duygu :))

ooo acele yapılmış mı bu eline sağlık tatlım eminim tadı da şekli kadar güzeldir

kız belli zaten acele olduğu süslemeleri çok baştan savma oldu tadini eşim gelince görecem bakalım nasıl olmuş canı sıkılanlar toplanın gelin anacımmgün yapalımmm:KK69::KK69::KK69::KK69::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hayırlısı olsun tatlım sat ne yazıyım düzeltirken

düzelticekmisin şimdi canım istersen kadın doğumda onaylayınca değiştir çünkü halaa ya değilsem diye şüphedeyim :( son adet tarihim 19 ekim beklenen de 16 ekimdi olmam heralde hamileysem zaten

Allah korusun canım inşallah değildir kimyasal falan :/ inanamıyorum ya inşallah hamileyimdir duyduğumdan beri hep ağladım ağlıcam ama galiba kadın doğum doktoru da onaylarsa o zaman tutamıcam kendimi inşallah bekleyen herkese tattırsın rabbim çok değişik bi duygu :))
kesinlikle katılıyorum çok değişik bir duygu ama banu86 banu86 dediği gibi kimyasal olmaz ben ilk öğrendiğimde 25.99du değerim sonra düşmeye başladı. şimdilik kimseye söyleme biraz zaman geçsin ama tadını çıkarmaya başla bence kendine dikkat et artık bir hamilesinnnnn

kesinlikle katılıyorum çok değişik bir duygu ama banu86 banu86 dediği gibi kimyasal olmaz ben ilk öğrendiğimde 25.99du değerim sonra düşmeye başladı. şimdilik kimseye söyleme biraz zaman geçsin ama tadını çıkarmaya başla bence kendine dikkat et artık bir hamilesinnnnn

arkadaşlarım öğrendi de ailelerimize 2. aydan sonra söylemeye karar verdik :) eşim halaa inanamıyo hep ilkokula gittiğini hayal ediyorum diyo :D bense sadece kucağıma alacağım günü hayal ediyorum kokusunu hayal ediyorum ayy ben nasıl beklicem 9 ay amaa :)) çok özlerim ki onuuu :)))

arkadaşlarım öğrendi de ailelerimize 2. aydan sonra söylemeye karar verdik :) eşim halaa inanamıyo hep ilkokula gittiğini hayal ediyorum diyo :KK70: bense sadece kucağıma alacağım günü hayal ediyorum kokusunu hayal ediyorum ayy ben nasıl beklicem 9 ay amaa :)) çok özlerim ki onuuu :)))

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımm atalarımız ne demiş sabrın sonu selametttt bizede duaaa ettttttttttt

Back
X