Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

star tv de da kara sevda diye dizi var izleyen var mı burak özçivitin üff ben hiç beğenmedim çok sıradan
aa dün müydü o izlerim diyodum ben de ,biz de kociyle saçma sapan bi film bulduk netten duvar diye bi film rus filmi bööööööööööö sakın izlemeyin ödüllüymüş bide :KK12::63:

KIZLAAARRRR ACİL YARDIMMM!!! BUGÜN AKŞAM ÜSTÜ AŞIRI Bİ KASIK AĞRIM OLDU AMA NASIL DOĞRULAMIYODUM ACİLE GİTTİKK HCG TESTİM 9.32 ÇIKTI HAMİLE OLABİLİRSİN DEDİ DOKTOR İDRAR YOLU ENFEKSİYONU BAŞLANGICI VARMIŞ AMA İLAÇ VERMEDİ HAMİLE OLABİLİRİM DİYE.. KADIN DOĞUMA GİT DAHA NET ÖĞRENMEK İÇİN DEDİ ELİMDEKİ TEST ARALIĞINA GÖRE 3 HAFTALIK GÖRÜNÜYO AYY ÖLÜYORUM MERAKTAN BİŞE SÖYLEYİN LÜÜTTFEEENNNNN :///
haftaya testi tekrarla bakalım değerler ne durumda olacakkk ,sevinmek için erken olsa da güzel bi ihtimal buuuuuu tebrik ederimm

Güüünaaaaayyydın canlar okul yolu düz gideeer.güzeş birgün olsun gündüz muhabbetleri kaçırıyorum.ama akşama güzel haberler gelecek gibi döndüğümde.hepinizi öpüyoruum:KK200:
günaydın banuuuuş hadi bakalım iyi dersler kuşummmmmmm :KK60:

aynen valla burada takıldığım kadar iş yapaydım üretim müdürü olurdum zaarrr:KK70::KK70: off bugün çok stresliyimmmm bat dündü hala olmadımm dün test yaptım negatiffff çıldıracaummmmmmm:KK53::KK53:
geç döllenme olmuş olabilir canım sevimsizi görene kdr umut hep var :KK59:

kızlar bu arada dün akşamki ov. bu,
28günlük döngüme göre yarın gıdaklamam gerek ama bu gidişle gıd bile diyemicem heralde ben bu ay :(
sevmedim işte testleri :63::KK12: en azından test yapmayınca umut oluyodu böyle bakıyorum yok:KK20:

Eklentiler

• IMG_0230.webp
    IMG_0230.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 35
KIZLAAARRRR ACİL YARDIMMM!!! BUGÜN AKŞAM ÜSTÜ AŞIRI Bİ KASIK AĞRIM OLDU AMA NASIL DOĞRULAMIYODUM ACİLE GİTTİKK HCG TESTİM 9.32 ÇIKTI HAMİLE OLABİLİRSİN DEDİ DOKTOR İDRAR YOLU ENFEKSİYONU BAŞLANGICI VARMIŞ AMA İLAÇ VERMEDİ HAMİLE OLABİLİRİM DİYE.. KADIN DOĞUMA GİT DAHA NET ÖĞRENMEK İÇİN DEDİ ELİMDEKİ TEST ARALIĞINA GÖRE 3 HAFTALIK GÖRÜNÜYO AYY ÖLÜYORUM MERAKTAN BİŞE SÖYLEYİN LÜÜTTFEEENNNNN :///
9.32 ise hamilesin
düzenli takip etmen lazım
inşallah tutunur

günaydın kızlar akşam sanırım bebek bekleyen üçlendi :nazar::anneadayı::nazar::anneadayı::nazar::anneadayı::nazar:hayırlısı ile kucaklarıa alsınlar inş.
bizde dünü değerlendirdik ama kasıklarımdaki ve boşluğumdaki ağrı hiç geçmiyor.korkmuyorda değilim yoksa yine mi kist oluştu diye o_O

günaydın kızlar akşam sanırım bebek bekleyen üçlendi :nazar::anneadayı::nazar::anneadayı::nazar::anneadayı::nazar:hayırlısı ile kucaklarıa alsınlar inş.
bizde dünü değerlendirdik ama kasıklarımdaki ve boşluğumdaki ağrı hiç geçmiyor.korkmuyorda değilim yoksa yine mi kist oluştu diye o_O

öle düşünme canım iyi düşünkü iyi olsunn

Back
X