- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
aa gece götürseydiniz ya kocinle birer koca dilimmmm ,ahhh keşke yaaa özendim valla toplaşıp kahve keyfi yapmayaaama gelmedinizki yemeyeeeeee öylece duruyor dolaptaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa gece götürseydiniz ya kocinle birer koca dilimmmm ,ahhh keşke yaaa özendim valla toplaşıp kahve keyfi yapmayaaama gelmedinizki yemeyeeeeee öylece duruyor dolaptaa![]()
ah canım benim de bu ay bel ağrım bi türlü geçmedigünaydın kızlar akşam sanırım bebek bekleyen üçlendihayırlısı ile kucaklarıa alsınlar inş.
bizde dünü değerlendirdik ama kasıklarımdaki ve boşluğumdaki ağrı hiç geçmiyor.korkmuyorda değilim yoksa yine mi kist oluştu diye![]()
hiç geçmiyor sancım . bu ay aralıksız devam etti geçen hafta gittiğimde kist falan yoktu ama insan acaba diyor?öle düşünme canım iyi düşünkü iyi olsunn
haftaya testi tekrarla bakalım değerler ne durumda olacakkk ,sevinmek için erken olsa da güzel bi ihtimal buuuuuu tebrik ederimm
ya spor yapıyorum o yüzden korkuyorum varsa birşey bir zarar gelirse diye aslında sabırsızlığı o yüzdengeç döllenme olmuş olabilir canım sevimsizi görene kdr umut hep var![]()
bel ağrım zaten hep var 2 tane fıtık olduğundan şimdi kasıkta eklendi çok şükür ağrısız günüm yokkk.inşallah yoktur sende deah canım benim de bu ay bel ağrım bi türlü geçmedimuhtemelen kist oluşmuş olabilir bende
![]()
kız görmüyormusun şekli şemali kaymış zamanım olduğunda süslediklerimi görün siz ama pandispanyamın tadına baktım tutturmuşum :)kendimi geliştireyim butik kafe tarzı bir pastahane açmayı düşünüyorum oraya beklerim hepiniziiibumu acemiceeeeeee
yakın olsaydık kesin gelirdim çaya yaaaa
nasıl güzel görünüyorrrrrr
9.32 ise hamilesin
düzenli takip etmen lazım
inşallah tutunur
bilin diye ekldim resmi ama benden başka gece kuşu olmadığından görmedi kimseciklerben bayılırım pasta bileydim gelirdim![]()
![]()
inşallah canım ama durum onu gösteriyo bu ay ağrım hiç geçmedibel ağrım zaten hep var 2 tane fıtık olduğundan şimdi kasıkta eklendi çok şükür ağrısız günüm yokkk.inşallah yoktur sende de
canım kasık ağrın sadece birden mi ortaya çıktı yoksa varmıydı çoğaldı?canım tutunduğunu nerden anlıca değerin yükselmesinden mi? tabi bugün kadın doğuma gitmeye çalışıcam. ama kasıklarımda hafif bi ağrı kaldı hala dünden beri geçmedi gece boyunca![]()
şuanlık durum onu gösteriyo canımmm sen bol bol dua et hayırlısını istesaol canım da inşallah hamileyimdir ya yoksa çok üzülürüm![]()
niyasu kadın doğumcu da inşallah müjdeli haberi verir cnm.şimdiden tebrik ediyrm.insallh güzel haber alcksn inanyrm
Bu arada belirtin var mydi cnm
Benimde bat a 5 gün kaldı heycanlansam mi heycanlanmasam mi bilemiorm
Test alip yapsam mi ki
1-2 gün ara ver spora ya da zorlayıcı hareketlerden kaçın bu araya spor yapıyorum o yüzden korkuyorum varsa birşey bir zarar gelirse diye aslında sabırsızlığı o yüzden![]()
Rabbim şifa versin bi an önce. bel ağrısını iyi bilirim.inşallah canım ama durum onu gösteriyo bu ay ağrım hiç geçmedi![]()
canım kasık ağrın sadece birden mi ortaya çıktı yoksa varmıydı çoğaldı?
aminn canım inşallahhhhhh herkese şifa versin rabbim. normal tutulma ya bel ağrısı gibi de değil adetken nasıl derinden sızı gelip giidyo aynen öyle anlamadım bu ay ben deRabbim şifa versin bi an önce. bel ağrısını iyi bilirim.![]()
işin ilginç yanı eşim ve ben tatlıyı pek sevmeyiz :) toplaşın toplaşın gelin anacım bayılırıımmmmm misafir ağırlamayaaaaaaaaaa gece götürseydiniz ya kocinle birer koca dilimmmm ,ahhh keşke yaaa özendim valla toplaşıp kahve keyfi yapmayaa
benim bu ay hiç geçmedi kistte yoktu geçen hafta gitmiştim. biraz daha sabredeyim diyorum ama bende şaşırdım ne yapcağımı devamlı sancı yapıyor her iki tarafımdadün ki kasık ağrım birden oldu canım ya izinliydim dün iş yerine uğradıım sonra arkadaşım dükkanına gittik eşimle oturdum başladı ama ik büklüm oldum doğrulamıyodum. önce sol tarafımdan grip rahmimin üst taraflarına dağıldı ağrı. dün ki kadar şiddetli olmasa da hala devam ediyodün bayılıcam zannettim b ara ayağa kalktım başım döndü gözümün önü karardı dizlerim titredi ilk defa oldum öyle
![]()
kan testi yaptırsam çıkarmı acaba? ama geç döllenme olduğunu düşünüyorum çıkarmıki acabaaa1-2 gün ara ver spora ya da zorlayıcı hareketlerden kaçın bu ara