Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

2016-12-30 13.53.24.webp
kızlar bi bakın Allah aşkına kafayı yicem şimdi tarlusal biteli bugün 7.günüm sabah test yaptım cizgi çıkmadı sonra maydanoz suyu içtim 3 saat sonra baktım böyle kafayı yicem ağrım var karnım ağrıyor hı akıl verin var mı varsa maydanoz zarar verir mi Allahım kan tahlili de yaptiramiyorum :(:KK42:

Eki Görüntüle 1932252 kızlar bi bakın Allah aşkına kafayı yicem şimdi tarlusal biteli bugün 7.günüm sabah test yaptım cizgi çıkmadı sonra maydanoz suyu içtim 3 saat sonra baktım böyle kafayı yicem ağrım var karnım ağrıyor hı akıl verin var mı varsa maydanoz zarar verir mi Allahım kan tahlili de yaptiramiyorum :KK43::KK42:
kuzum benim testler 5 en fazla 10dk sonra geçerliliğini yitiriyor.. kaldı ki gebelik düşünüyorsan hemen maydanoza veda etmelisin.söktürücü özelliği var aklında olsun..
eğer şüphen varsa testi tekrarla.. ama deidğim gibi 5 bilemedin 10dk snra kaale alma

Yarın yapcam test yılbaşında rahat dağatayım diye:KK70:Vicdan azabı çekmeyeyim sonradan:KK4:Ama 0 Belirti 0 umut:KK66:
belirti olmuyor zatennn biliyorsun azrass azrass da aynısını demişti..kesinlikle testini yap sen ... valla biz de bi yer bulaamdık karı koca evde takılcaz gibi duruyo :D güzel bi sofra kurayım bari öyle takılırız :D

Eki Görüntüle 1932252 kızlar bi bakın Allah aşkına kafayı yicem şimdi tarlusal biteli bugün 7.günüm sabah test yaptım cizgi çıkmadı sonra maydanoz suyu içtim 3 saat sonra baktım böyle kafayı yicem ağrım var karnım ağrıyor hı akıl verin var mı varsa maydanoz zarar verir mi Allahım kan tahlili de yaptiramiyorum :KK43::KK42:
tekrar test yapma sansın yok mu?Bende yapıyorum test negatif 2-3 saat sonra bakıyorum niye çizgi yok hic denk gelmedi bana:KK66:

Canım Cansunun da dediği gibi 10 dk sonra geçerlilğini yitiriyor test alma imkanın varsa alıp tekrar yap

bizde evdeyiz bacım:dondurma:Belki yemekten sonra çıkarız?Menüde ne var:dondurma:
aynen biz de belki bi havalanırız öyle yemek sonrası :D arkadaşlarla da değiliz bu sene ediyle büdü takılcaz:D
siz kalabalık mısınız
valla onu da daha kararlaştırmadım kızarmış tavuk mu alsam acaba dedim , önden bi balkabaklı çorba yapayım diyorum.
özhandan az az mezeelrden alırım 2kişi her birini yapmaya kalksam ziyan olacak.bakıyorum alternatiflere şimdi netten. pringles fln işte amaan bol gırtlak abur cubur :D
sen verdin mi karar

aynen biz de belki bi havalanırız öyle yemek sonrası :KK70: arkadaşlarla da değiliz bu sene ediyle büdü takılcaz:KK70:
siz kalabalık mısınız
valla onu da daha kararlaştırmadım kızarmış tavuk mu alsam acaba dedim , önden bi balkabaklı çorba yapayım diyorum.
özhandan az az mezeelrden alırım 2kişi her birini yapmaya kalksam ziyan olacak.bakıyorum alternatiflere şimdi netten. pringles fln işte amaan bol gırtlak abur cubur :KK70:
sen verdin mi karar
Yemek isini anneme kitledim orda yicez:KK48:Ben bi gidip kestaneli pilav yapcam.Yemekten sonra eve geliriz diye stok yaptık.Bide pasta alcaz tatlı niyetine:cool:Annem kabak tatlısı yapmış ama biz gece otururken ıvır zıvır ararız diye:KK55:

Bu arada son folik asitimi içtim bugün:dondurma:@cansu1109 :KK54:kutu bitti marttan beri anca:halay:Zaten çocuktan cok cildi güzellestriyormus ondan ictim:KK70:

Yemek isini anneme kitledim orda yicez:KK48:Ben bi gidip kestaneli pilav yapcam.Yemekten sonra eve geliriz diye stok yaptık.Bide pasta alcaz tatlı niyetine:cool:Annem kabak tatlısı yapmış ama biz gece otururken ıvır zıvır ararız diye:KK55:
ooo tamam süper olmuş valla :D aynen illa ki aranıyo :D bi de o kdr çok oturamayız zaten gece 1bucukda fln mortingen :D

Back
X