- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
valla canım çektir kesinlikle senin de 20.aya girmiş.bak biz boşuna debelenmişiz 1bucuk yılhayırlısı bakalım canım ne diyecek bende hsg yi söyliycem bakalım ne olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım çektir kesinlikle senin de 20.aya girmiş.bak biz boşuna debelenmişiz 1bucuk yılhayırlısı bakalım canım ne diyecek bende hsg yi söyliycem bakalım ne olacak
İnşallah canım zaten doktora gittigin ay yapmıyor benim adet yeni bitmişti gittim bu ay oluyor 1 tane iyi gelişmiş iğne verdi o yumurtanın yanında 3 4 tane daha yumurta var ama onun kadar büyük değil onlar da çalar mı bilmiyorum dün gece iğne oldum yarın sabah aşılama inşallahhadi hayırlı haberlerle gel bende bu ay gitcem dra asılama isticem bakalım ne dicek![]()
hadi bakalım hayırlısıııİnşallah canım zaten doktora gittigin ay yapmıyor benim adet yeni bitmişti gittim bu ay oluyor 1 tane iyi gelişmiş iğne verdi o yumurtanın yanında 3 4 tane daha yumurta var ama onun kadar büyük değil onlar da çalar mı bilmiyorum dün gece iğne oldum yarın sabah aşılama inşallah
dr bile ay yine mi gitcen yok ne gerek var,kurma bu kadar ya dr a gitmeden olmuyo iste gördük 2 senediray hiç söyleme bunların al birini vur ötekine![]()
Canım ben yarin yaptiriyorum ilaç kullandım dün gece çatlatma iğnesi oldum yarım sabah erken eşimle beraber gidicez Sperm verip yıkama işlemi yapilicak sonra da bana transfer edilicek :)) doktor yönlendiriyor infertilite poliklinigine gittim ben
Aynen hem okadar bekle hem 4 ü veren 6 yıda vverir çalışmasak hadi neyse..Baskasına sıra gelsin bari biz aradan çekilelimeğer devlette tüp yaptıracaksan rapor çıkartmak için 3aşılama gerekiyor. o yüzden raporunu saklamak gerekli.ama bursa'Da rapor olayı çok mantıklı değil çünkü fakülte tüp bebek bölümüne allah düşmanımı düşürmesin aylar aylar sonrasına veriyorlarmış en ufak bi randevuyu.sonrasında da eğer orada yaptıracaksan ücretsiz.rapor geçen hastanede yaptıracaksan da 2bin fln indirim sağlıyor. gerçekten bizden daha çok ihtiyacı olanlar var o maddi yardıma diye başvurmadım..
gene mi tutturamadım :) kim yaptırmıştı bu ay aşılama çıksın ortyayaCanım ben yarin yaptiriyorum ilaç kullandım dün gece çatlatma iğnesi oldum yarım sabah erken eşimle beraber gidicez Sperm verip yıkama işlemi yapilicak sonra da bana transfer edilicek :)) doktor yönlendiriyor infertilite poliklinigine gittim ben
hahaa ay klasik aynı laflar yemin ederimmmdr bile ay yine mi gitcen yok ne gerek var,kurma bu kadar ya dr a gitmeden olmuyo iste gördük 2 senedir![]()
Amin inşallah canım :)hadi bakalım hayırlısıııİnsallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm
![]()
kesinlikle canım ben de böyle düşünüyorum.. gerçektenten çaresizce bekleyip durumu olmayan çok fazla insan var ...biz gene hamdolsun allah'a bi şekilde döndürüyoruz kendimizi...Aynen hem okadar bekle hem 4 ü veren 6 yıda vverir çalışmasak hadi neyse..Baskasına sıra gelsin bari biz aradan çekilelim![]()
valla canım çektir kesinlikle senin de 20.aya girmiş.bak biz boşuna debelenmişiz 1bucuk yılbabyloading87 ile
![]()
en hayırlısı olsun hakkında ama hsg yi çektir derim ben canım ..belki önemsiz bi kaç yapışıklık var engel olyor
hamdolsun kuzumm iyiyiz sen nasılsınnnn iyi ol moralli ol pozitif ol güzel haberi alcaz inşallahhhSelam gençlik :) özledim sizi yahubabyloading87
cansu1109 ne yapıyorsunuz ?!? Keyifler nasıl ?!? Ben bukelamun gibiyim.. bir iyi bir kötü ama şimdi iyiyim hamd olsun :))) bizim bu 6. Günümüz yarısı gitti yarısı kaldı.. :) rabbim güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah kuzucuklarım.....
merhaba hoşgeldin :)Beni de eklermisiniz.. 26. Sat 15 aralik bat 13 ocak 2.ay.. Allah herkese gonlune göre hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin...
Hosbuldum bu arada tesekkur ederim..merhaba hoşgeldin :)
şehir bilgisi de verirsen ekliyorum.
bat günü geldiğinde geri bildirim yaparsan seviniriz.
Bakalım kuzum doktora söyliycem ne diyecek.en hayırlısı olsun hakkında ama hsg yi çektir derim ben canım ..belki önemsiz bi kaç yapışıklık var engel olyor
söyle canım söyleBakalım kuzum doktora söyliycem ne diyecek.