Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hadi hayırlı haberlerle gel bende bu ay gitcem dra asılama isticem bakalım ne dicek:KK51:
İnşallah canım zaten doktora gittigin ay yapmıyor benim adet yeni bitmişti gittim bu ay oluyor 1 tane iyi gelişmiş iğne verdi o yumurtanın yanında 3 4 tane daha yumurta var ama onun kadar büyük değil onlar da çalar mı bilmiyorum dün gece iğne oldum yarın sabah aşılama inşallah

İnşallah canım zaten doktora gittigin ay yapmıyor benim adet yeni bitmişti gittim bu ay oluyor 1 tane iyi gelişmiş iğne verdi o yumurtanın yanında 3 4 tane daha yumurta var ama onun kadar büyük değil onlar da çalar mı bilmiyorum dün gece iğne oldum yarın sabah aşılama inşallah
hadi bakalım hayırlısııı:dua:İnsallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm:dua:

ay galiba aşılamayı yaptıran hiranur3419 hiranur3419 du ben karıştırdım o_O babyloading87 babyloading87
Canım ben yarin yaptiriyorum ilaç kullandım dün gece çatlatma iğnesi oldum yarım sabah erken eşimle beraber gidicez Sperm verip yıkama işlemi yapilicak sonra da bana transfer edilicek :)) doktor yönlendiriyor infertilite poliklinigine gittim ben

Selam gençlik :) özledim sizi yahu babyloading87 babyloading87 cansu1109 cansu1109 ne yapıyorsunuz ?!? Keyifler nasıl ?!? Ben bukelamun gibiyim.. bir iyi bir kötü ama şimdi iyiyim hamd olsun :))) bizim bu 6. Günümüz yarısı gitti yarısı kaldı.. :) rabbim güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah kuzucuklarım.....

eğer devlette tüp yaptıracaksan rapor çıkartmak için 3aşılama gerekiyor. o yüzden raporunu saklamak gerekli.ama bursa'Da rapor olayı çok mantıklı değil çünkü fakülte tüp bebek bölümüne allah düşmanımı düşürmesin aylar aylar sonrasına veriyorlarmış en ufak bi randevuyu.sonrasında da eğer orada yaptıracaksan ücretsiz.rapor geçen hastanede yaptıracaksan da 2bin fln indirim sağlıyor. gerçekten bizden daha çok ihtiyacı olanlar var o maddi yardıma diye başvurmadım..
Aynen hem okadar bekle hem 4 ü veren 6 yıda vverir çalışmasak hadi neyse..Baskasına sıra gelsin bari biz aradan çekilelim:KK66:

Canım ben yarin yaptiriyorum ilaç kullandım dün gece çatlatma iğnesi oldum yarım sabah erken eşimle beraber gidicez Sperm verip yıkama işlemi yapilicak sonra da bana transfer edilicek :)) doktor yönlendiriyor infertilite poliklinigine gittim ben
gene mi tutturamadım :) kim yaptırmıştı bu ay aşılama çıksın ortyaya :D
canım benim hadi hayırlısı olsun inşallah mucizen nasip olsun aşılama bahanesi olsun

dr bile ay yine mi gitcen yok ne gerek var,kurma bu kadar ya dr a gitmeden olmuyo iste gördük 2 senedir:mad:
hahaa ay klasik aynı laflar yemin ederimmm
-sen çok takıyosun kafaya cansu ,yapma böyle bu kadar kafaya takmayla olmaz kuruyosun habire,sen böyle yaptıkça benim psikolojim de bozuluyor:D:D:D

Aynen hem okadar bekle hem 4 ü veren 6 yıda vverir çalışmasak hadi neyse..Baskasına sıra gelsin bari biz aradan çekilelim:KK66:
kesinlikle canım ben de böyle düşünüyorum.. gerçektenten çaresizce bekleyip durumu olmayan çok fazla insan var ...biz gene hamdolsun allah'a bi şekilde döndürüyoruz kendimizi...

Selam gençlik :) özledim sizi yahu babyloading87 babyloading87 cansu1109 cansu1109 ne yapıyorsunuz ?!? Keyifler nasıl ?!? Ben bukelamun gibiyim.. bir iyi bir kötü ama şimdi iyiyim hamd olsun :))) bizim bu 6. Günümüz yarısı gitti yarısı kaldı.. :) rabbim güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah kuzucuklarım.....
hamdolsun kuzumm iyiyiz sen nasılsınnnn iyi ol moralli ol pozitif ol güzel haberi alcaz inşallahhh

Beni de eklermisiniz.. 26. Sat 15 aralik bat 13 ocak 2.ay.. Allah herkese gonlune göre hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin...

Beni de eklermisiniz.. 26. Sat 15 aralik bat 13 ocak 2.ay.. Allah herkese gonlune göre hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin...
merhaba hoşgeldin :)
şehir bilgisi de verirsen ekliyorum.
bat günü geldiğinde geri bildirim yaparsan seviniriz.

Back
X