Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydın canlar hayırlı cumalar.
uykum var ,belim ağrıyor,başım ağrıyor,duygusallığım üstümde,gerginim daha sayim miii:KK43:
bencede ye çikolatanı gel kendine ;) günün ne zaman yaklaştı mı? benimkide erken gelecek galiba kasık ve baş ağrım başladı hafi hafif

Ay napim sabah sabah haber okuyup kendimi sinir ediyorum:KK11:Mozambik e vize kalkmış karsılıklı:kahve:Yani Suriyelisi btti Mozambiklisi gelecek.Onların da %20 si aidsli.Kocaları sıkı tutun kızlar:ruh:
bi onlar eksik zaten ülkede :KK11:
allah'ım yarabbim ya bu nedir böyle ülkece çok refah ve bolluk içindeyiz komşulara kucak açıyoruz ne diyeyim !!!

Ay napim sabah sabah haber okuyup kendimi sinir ediyorum:KK11:Mozambik e vize kalkmış karsılıklı:kahve:Yani Suriyelisi btti Mozambiklisi gelecek.Onların da %20 si aidsli.Kocaları sıkı tutun kızlar:ruh:
Başka yerlerin vizesi kalksa şaşardım. :KK11: Bende haberlerde gördüm şimdi ya 16 sene çocukları olmamış bi ailenin 4. tüp bebekte olmuş Allah ın hikmeti :dua:

bencede ye çikolatanı gel kendine :KK66: günün ne zaman yaklaştı mı? benimkide erken gelecek galiba kasık ve baş ağrım başladı hafi hafif
yok canım daha yum dönemindeyim 2hafta var daha havalar fln yaptı sanırım o.O
sen de ayaklarını sıcak tut canım ay valla zaten gelmese şaşcam artık :sinirli:

yok canım daha yum dönemindeyim 2hafta var daha havalar fln yaptı sanırım o_O
sen de ayaklarını sıcak tut canım ay valla zaten gelmese şaşcam artık :sinirli:
olabilir tatlım. uff gelmediği günü düşünemiyorum bizi yaa gelecek diye bekleriz herhalde alışkanlıktan :KK70::KK70:

Başka yerlerin vizesi kalksa şaşardım. :KK11: Bende haberlerde gördüm şimdi ya 16 sene çocukları olmamış bi ailenin 4. tüp bebekte olmuş Allah ın hikmeti :dua:
Ben kendimde o kadar sabır göremiyorm açıkçası 40 a kadar doğurmazsam bırakırım olmuyo diyip.Cocuga da yazık ya:silah:

cansu1109 cansu1109 canimmm smdi baktim daaa listede ben hala batimi bekliyorum:D o kadarda orda haaamiiileee yazicak gunu beklemistim

cansu1109 cansu1109 erken gelecek galiba demiştim geldi :) 2-3 ay gecikmeli oldu diye geç yazdırdım ama bu ay şaşmadı tam 25. gün :halay: bu ay zaten boştu önümüzddeki aylara inşaallah :dua: bir dahaki bat 20,02 canım.

Kızçeler doktor bana yumurtları geliştircez tekrar gel demişti ama adetliyken mi yoksa geçince mi dedi onu hatırlamıyorum ne zaman gitmek gerekiyo biliyor musunuz? Birde hap mı veriyor?

Back
X