- 20 Nisan 2016
- 1.220
- 640
- 123
bencede ye çikolatanı gel kendinegünaydın canlar hayırlı cumalar.
uykum var ,belim ağrıyor,başım ağrıyor,duygusallığım üstümde,gerginim daha sayim miii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede ye çikolatanı gel kendinegünaydın canlar hayırlı cumalar.
uykum var ,belim ağrıyor,başım ağrıyor,duygusallığım üstümde,gerginim daha sayim miii![]()
bi onlar eksik zaten ülkedeAy napim sabah sabah haber okuyup kendimi sinir ediyorumMozambik e vize kalkmış karsılıklı
Yani Suriyelisi btti Mozambiklisi gelecek.Onların da %20 si aidsli.Kocaları sıkı tutun kızlar
![]()
Başka yerlerin vizesi kalksa şaşardım.Ay napim sabah sabah haber okuyup kendimi sinir ediyorumMozambik e vize kalkmış karsılıklı
Yani Suriyelisi btti Mozambiklisi gelecek.Onların da %20 si aidsli.Kocaları sıkı tutun kızlar
![]()
yicemmmmCuma bugün haftasonu her istediğini ye kusumPazartesi dikkat ederiz
![]()
yok canım daha yum dönemindeyim 2hafta var daha havalar fln yaptı sanırımbencede ye çikolatanı gel kendinegünün ne zaman yaklaştı mı? benimkide erken gelecek galiba kasık ve baş ağrım başladı hafi hafif
rabbim yormasın bu yolda kimseyi zor çok zor...yazıkBaşka yerlerin vizesi kalksa şaşardım.Bende haberlerde gördüm şimdi ya 16 sene çocukları olmamış bi ailenin 4. tüp bebekte olmuş Allah ın hikmeti
![]()
olabilir tatlım. uff gelmediği günü düşünemiyorum bizi yaa gelecek diye bekleriz herhalde alışkanlıktanyok canım daha yum dönemindeyim 2hafta var daha havalar fln yaptı sanırım
sen de ayaklarını sıcak tut canım ay valla zaten gelmese şaşcam artık![]()
İyi sabır varmış 16 sene olmasa ben herhalde olmuyo der bırakırım.O çocuğa da yazık kac yasında doğum yyaptı accabarabbim yormasın bu yolda kimseyi zor çok zor...yazık![]()
kesin ederiz güven banayicemmmm
ederiz dimi doğru diyosunn![]()
Ben kendimde o kadar sabır göremiyorm açıkçası 40 a kadar doğurmazsam bırakırım olmuyo diyip.Cocuga da yazık yaBaşka yerlerin vizesi kalksa şaşardım.Bende haberlerde gördüm şimdi ya 16 sene çocukları olmamış bi ailenin 4. tüp bebekte olmuş Allah ın hikmeti
![]()
çok zor rabbim kimseyi bekletmesin bu kadarİyi sabır varmış 16 sene olmasa ben herhalde olmuyo der bırakırım.O çocuğa da yazık kac yasında doğum yyaptı accaba![]()
akıl sağlığımız tehlikedeolabilir tatlım. uff gelmediği günü düşünemiyorum bizi yaa gelecek diye bekleriz herhalde alışkanlıktan![]()
deme öyle demeBen kendimde o kadar sabır göremiyorm açıkçası 40 a kadar doğurmazsam bırakırım olmuyo diyip.Cocuga da yazık ya![]()
Alıstırıyorum kendimii istedeme öyle deme![]()
Kitabın ne zmaan geliyo kitaba sar bariAlıstırıyorum kendimii iste
Misal ikigün sonra bat günüm,kocim kartlara da el koydu alısverisde yapamıcam ayın 5ne kadarrNapsın simdi bu kız
Pentide bi indirimler bi indirimler
![]()
Kargoya verilmiş bugün gelir herhalde.Aynen ona sarcamKitabın ne zmaan geliyo kitaba sar bari![]()