- 20 Nisan 2016
- 1.220
- 640
- 123
nasip olduktan sonra hiç belli olmaz kuzum.kuşummm keşkeeeeeama sanmam yumurtladığım taraf kafalı zatenn ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasip olduktan sonra hiç belli olmaz kuzum.kuşummm keşkeeeeeama sanmam yumurtladığım taraf kafalı zatenn ...
valla ben de razıyım iştahsızlığa kusmaya rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi hallolurBebis gelsinde ben 9 ay kusmaya razıyım vallaBen hayatımda ilk defa 54 ü gördüm.O 4 verilecek koydum kafaya
![]()
göbek çıktı herkes kilo almışsın diyor rahatsız oluyo ama boğazdanda vazgeçmiyorvalla bizde de var o çayı boş içmez..
kahvenin yanına mutlaka lokum çikolata..
çayın yanına kutu kutu pringles alıyo geliyo![]()
allah korusunOrası öyle ama korkuyorum Allah korusun 100 kilo daha 32 yasıunda böyle yerse 5 seneye 150 olcak adam.Alıssın azcık düzenli yemeye,az yemeye![]()
canım daha çok yenisin biraz daha geçsin rahatlarsın.Kızlaaarrr bebıs olmadan ne buluyosanız canınız ne ıstıyosa yıyın.bırsey yıyemıyorm bebıs ıcın zorla tıkıstırıyorm agzıma.en cok sevfıgım cıkolataya bıle donup bakasm yok kahveye bakasm yok butun alıskanlıklar alt ust oluyo agzımın ıcı hep tuz
Ayda 250-300 tl sade bu ıvır zıvırlara veriyoruz zaten.Faydalı bisey olsa 500 verelim ama külliyen zarar.Ben aksamları oldum olası yemem kahvenin yanında bi dis çikolata yerim.Dısardaysak sade tatlıya dayanamam.Ama her aksam her aksm yenmezki.Canına yazıkvalla bizde de var o çayı boş içmez..
kahvenin yanına mutlaka lokum çikolata..
çayın yanına kutu kutu pringles alıyo geliyo![]()
öyle canım öyle rabbim ol desin yeter hiç bilemeyiznasip olduktan sonra hiç belli olmaz kuzum.
ben de öyle kahvenin yanına illa bi kırma çikolatam var şekersiz içiyorum çünkü iyi geliyor.Ayda 250-300 tl sade bu ıvır zıvırlara veriyoruz zaten.Faydalı bisey olsa 500 verelim ama külliyen zarar.Ben aksamları oldum olası yemem kahvenin yanında bi dis çikolata yerim.Dısardaysak sade tatlıya dayanamam.Ama her aksam her aksm yenmezki.Canına yazık![]()
Çocuk gibilr iste,arkalarında dolan dur hepben de öyle kahvenin yanına illa bi kırma çikolatam var şekersiz içiyorum çünkü iyi geliyor.
cips fln ben de çok severim ama sınır koyuyorum ben .. artık kociye de önlem az koyarak aldım. 1 paketi 3seferde koyuyorum kötünün iyisi kendimce işte![]()
ben o yönünü dillendirmiyeyim bile... gecenin 3lerinde dil yanak olsa da yesek deerr..geçenlerde börülce yemeği vardı. onuda annem yapmış verdi sağolsun. bizimki hayatında hiççç yememiş.. ilk kaşığı ağzına atıp tadına baktı. diyorkii bunun içinde birde parça et olsaydı mis gibi olurdu..hey maşallah iştahlı seninki benimki de etçil maşallahet ver günde 7öğün ayy demez
![]()
yine adam çabalıyor. ocak ayınca çok iyi hatırlıyorum zeytin toplamaya gitmiştik. tarlada açık-temiz hava derken çok acıkılıyor. bir gün öncesinden ekmeği kesmişti benimki. bende börek yaptım, kek yaptım annemlerde köyde kalıyordu domates zeytin derken bi baktım löp löp börekleri götürüyor bide anneme işaret edipp şakayla hiçde güzel olmamış diyor... dedim hani sen ekmeği kesmiştinn... benimkinden o beklenilesi cevap... iyide bu ekmek değilkiiiAllah ım ya hepsi ayrı alem. Benimki spora taktı kafayı ya yediklerine bi dikkat et ekmeği kes baktın veremiyosun o zaman gidersin diyorum. Ben ekmeksiz doymam ki diyo 2 gün çikolata yemiyo sonra bi seferden bişey olmaz diyip 1 hafta hergün yine yiyor
yine adam çabalıyor. ocak ayınca çok iyi hatırlıyorum zeytin toplamaya gitmiştik. tarlada açık-temiz hava derken çok acıkılıyor. bir gün öncesinden ekmeği kesmişti benimki. bende börek yaptım, kek yaptım annemlerde köyde kalıyordu domates zeytin derken bi baktım löp löp börekleri götürüyor bide anneme işaret edipp şakayla hiçde güzel olmamış diyor... dedim hani sen ekmeği kesmiştinn... benimkinden o beklenilesi cevap... iyide bu ekmek değilkiii
kıızzzz az yesinde bi katya tutsun.. ben de sinirlerim zıpladı mı annesine sarıyorumm kendi kendime...Ahh aynen benimkide misafri gelir daha cayları dökerken mısır ister,kahve yaparken yanına lokum ister belki evde yok lokum.Ahh ahh tek oğlan benimki 2 ablası var.Alısmıs hep hizmet edilsin.Delleniyorm bazen diyoırm bi yardımcı mı tutsak sana diye![]()
bebeişten gelen başım gözüm üstüneKızlaaarrr bebıs olmadan ne buluyosanız canınız ne ıstıyosa yıyın.bırsey yıyemıyorm bebıs ıcın zorla tıkıstırıyorm agzıma.en cok sevfıgım cıkolataya bıle donup bakasm yok kahveye bakasm yok butun alıskanlıklar alt ust oluyo agzımın ıcı hep tuz
yavrucum 3 kerede paketi önüne koyduğunda demiyor mu hani bunun gerisi.ben de öyle kahvenin yanına illa bi kırma çikolatam var şekersiz içiyorum çünkü iyi geliyor.
cips fln ben de çok severim ama sınır koyuyorum ben .. artık kociye de önlem az koyarak aldım. 1 paketi 3seferde koyuyorum kötünün iyisi kendimce işte![]()
ben böyle küçükken bile hani çocuklara ayrı sofra kurarlardı ya. aralarında çok iştahlı olup böyle bi çatal ağzına sokup diğer lokmasıyla önündekini tutan tipler gördüm mü bile pis boğazlılığına kızıp eline çatal batırırmışım yemeyip kalkarmışım sofradannn... Allah da bana sen öyle yaparsan bende sana böyle bir koca veririm demiş, vermiş :) çok şükürrrah ah ne yaparsan yap kendi bildiklerini yapıyorlar napalım sağlık olsunda
Abowww seninkide fenaymış ama Allahtan kendi yapıyormuş bacım.Allah baSImızdan eksik etmesin yine ama evlilik derler ya demir leblebi yut yutabilirsen.Aynen öyle.Bazen bakıyorum igda filan anam herkes kociskosuna asık,ölüyolar asktan.Sabah kalkıyo kocirellası,aksam yatıyo kocirellasıkıızzzz az yesinde bi katya tutsun.. ben de sinirlerim zıpladı mı annesine sarıyorumm kendi kendime...
benimki de7 düşükten sonra yaşayan ilk bebek. heryıl kurbanlr kesilerek büyütülmüş. eşim doğulu birde benim.
evlerinde görsenn eşim uzatır ayaklarını elinde kumanda kız kardeşi getirir annesi götürür... hizmette sınır, zaman, mekan asla yok... çay içerken kahva yapayım mı sana der kardeşi... oda benmi hayır içmicem desinn... yap be abim içeyim... yemek varken yanına 2 kilodan patates kızartması... bekarken gececide olsa gelecek saate kadar uyumadan bekleyen patatesini sıcak yesin diye çıkmadan yarım saat önce tavaya koyan bir anne... yani daha anlatayım... şimdii o rahatı ona veremem kusura bakmasın. sağolsun öyle kalk yap diyenlerden de değildir. gec saatte gelmişse ben onu görmem bile kedi yapar yer kaldırır yatar sessizce. tek bir şansım var.. nazlı değil. siz anlattıkça ben geriliyorumm :) ben zaten çok sinirli biriyim... bide hastayken nazlansa sabır çekmekten bir hal olurdum. çok şükür hastalanmaz ama ameliyat bile olduğunda öğleden sonra evde uyudu biraz kalktı ertesi gün işe gitti... işkolik...
Oyle deme eksık dua etme kusmak cok kotu aman dıyım rabbım saglıklı hamılelık nasıp etsn ıns.kız senın boy zaten uzun degıl mı neyın kılo vermesı o kadar da yıpratma kendınıBebis gelsinde ben 9 ay kusmaya razıyım vallaBen hayatımda ilk defa 54 ü gördüm.O 4 verilecek koydum kafaya
![]()
aynen arkadaşım dediğin gibi. çoK şükür yinede..Abowww seninkide fenaymış ama Allahtan kendi yapıyormuş bacım.Allah baSImızdan eksik etmesin yine ama evlilik derler ya demir leblebi yut yutabilirsen.Aynen öyle.Bazen bakıyorum igda filan anam herkes kociskosuna asık,ölüyolar asktan.Sabah kalkıyo kocirellası,aksam yatıyo kocirellasıBazen diyorum acaba ben mi fenayım,bu insanlar hiç mi kavga etmiyor,herkesin mi kaynanası hanım anne,herkesin mi cocugu ultra zeki
![]()
Kız oyle deme o da zorrr rabbım kusmadan saglıklı hamılelıkler nasıp etsn ıns hepımızevalla ben de razıyım iştahsızlığa kusmaya rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi hallolur![]()
babyloading87
F Fatimasevket