- 20 Nisan 2016
- 1.220
- 640
- 123
günaydın canım.. bu ay benimde 3 gün önce geldi havalardan mıdır nedir bilmiyorum..Günaydın kızlar
5 gün erken regl oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım.. bu ay benimde 3 gün önce geldi havalardan mıdır nedir bilmiyorum..Günaydın kızlar
Antıbıyotıktendr belkı canm.her regl senı bebısıne yaklastırıyo ıns.Günaydın kızlar
Aynen ben de havalara yordum,dra yazdum nezaman geleyim diye bakalımgünaydın canım.. bu ay benimde 3 gün önce geldi havalardan mıdır nedir bilmiyorum..
Amin inşallah yavrummAntıbıyotıktendr belkı canm.her regl senı bebısıne yaklastırıyo ıns.
Hadi bakalım adımlar atılsın hayırlı güzel sonuçlara ulaştırsınAynen ben de havalara yordum,dra yazdum nezaman geleyim diye bakalım![]()
ne durumdasın, söktü mü?Aynı bacım aynıLekelenmem geldi sabah,sökülür öğlene doğru
![]()
Yavas yavaş geliyor bacım,tam sökemedi ama yarına dökülürne durumdasın, söktü mü?
AMin inşallah cnmHadi bakalım adımlar atılsın hayırlı güzel sonuçlara ulaştırsın![]()
şükür iyiyim sen nasılsın, oğlun nasıl. konya sıcak mı çok.
selam, söküldü mü senin ki? inş. akıntın falan kalmamıştır. :)Yavas yavaş geliyor bacım,tam sökemedi ama yarına dökülür
Sen napıosn
Çok şükür canım bizde iyiyiz ücretsiz izindeydim bu hafta bitiyor iznim başlamıcam işe. Konya sıcak ya bu sene sıcaklar iyi geldişükür iyiyim sen nasılsın, oğlun nasıl. konya sıcak mı çok.
işe başlıyacakmıydın sen hasbeee
aynen arkadaşım pazar günü 43 dereceydi burasıda, arabanın içinde klima soğutmadı cam açalım dedik, rüzgar bildiğin kulağımı kavurdu :)Çok şükür canım bizde iyiyiz ücretsiz izindeydim bu hafta bitiyor iznim başlamıcam işe. Konya sıcak ya bu sene sıcaklar iyi geldi
Evet canım başlamıcamaynen arkadaşım pazar günü 43 dereceydi burasıda, arabanın içinde klima soğutmadı cam açalım dedik, rüzgar bildiğin kulağımı kavurdu :)
işe başlamıcam yazdın değil mi?
hayırlısı olsun, evlat çok tatlıEvet canım başlamıcam
Evet canım çok tatlı Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sana tatdirdin bu duyguyu. Her gece sana cansuya ve diğer ismini bile bilmediğim arkadaşlara dua ediyorum Allahım kabul etsin.hayırlısı olsun, evlat çok tatlıbambaşka oluyor desene. Anne- oğul tadını çıkartın...
Senden dua istemek geldi içimden, bana dua eder misin? Beklediğim son ayım olsun inş
telden zor oluyor cnm ama sizi haberdar etcem inşallah![]()
Amin arkadaşım Allah c.c. razı olsun. Evladı olanlarada rabbim sağlık versin.Evet canım çok tatlı Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sana tatdirdin bu duyguyu. Her gece sana cansuya ve diğer ismini bile bilmediğim arkadaşlara dua ediyorum Allahım kabul etsin.