Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Sıcaktan pısıyorm ve yata yata buyuyoz mınnosla veee tayın beklıyoruz halaaa temmuzuda burada gecırıcez oyle gozukuyo.bende okudum sımdı ve cok guzel bı soru cevap olmus bılgılendırıcı.
ilk yarıyı atlattın yavrum,hayırlısıyla sıcakları da atlatınca raahata kavuscan yavrum:dua:Temmuzu yarıladık zaten kız,inss ağustosa çıkar tayinleriniz:dua:

ilk yarıyı atlattın yavrum,hayırlısıyla sıcakları da atlatınca raahata kavuscan yavrum:dua:Temmuzu yarıladık zaten kız,inss ağustosa çıkar tayinleriniz:dua:
Kııızzzz agustosa kalmasın dur.temmuzda acıklansında ıyıce agırlasmadan evı tasıyayım.bı de tayın olucak agırlık olmasın dıye hıcbısey almadım daha mınnosa.belırsızlık canımı sıkmaya basladı ya bı de 1.5 ay var bayrama ya o sırada evle ugrassam eyluldede bebıs ıcın ugrassam ekımde zaten zor kıpırdarım artık ya.neyı beklıyolar 2 haftadr onuda anlamadm.dua edın bıze.senın durumlar ne alemde polıpler ne xaman gıdıyo

Kııızzzz agustosa kalmasın dur.temmuzda acıklansında ıyıce agırlasmadan evı tasıyayım.bı de tayın olucak agırlık olmasın dıye hıcbısey almadım daha mınnosa.belırsızlık canımı sıkmaya basladı ya bı de 1.5 ay var bayrama ya o sırada evle ugrassam eyluldede bebıs ıcın ugrassam ekımde zaten zor kıpırdarım artık ya.neyı beklıyolar 2 haftadr onuda anlamadm.dua edın bıze.senın durumlar ne alemde polıpler ne xaman gıdıyo
Allah gönlünüze göre versin inşallah yavrum:dua:Benim haftaya izinde konrtrol,bakalım belli olcak ozman gitcek kalcak:KK51:

Günaydın şekerler. Ya ben havuza çok giriyorum dayanamıyorum. Aklıma da takılıyor acaba hamile kaldıysam zararı olur mu ya da hamile kalmama engel olur mu sonuçta deniz kadar temiz değil

Kızlar hamilelik-annelik-normal doğuma hazırlık için çok güzel bir sayfa keşfettim instagram da "" .takip edebilirsiniz.Güzel yazılar sohbetler ve pozitif Doğum hikayeleri var

Günaydın şekerler. Ya ben havuza çok giriyorum dayanamıyorum. Aklıma da takılıyor acaba hamile kaldıysam zararı olur mu ya da hamile kalmama engel olur mu sonuçta deniz kadar temiz değil
Bacım hic takılma keyfine bak,Allah koruyor.Miillet gece gündüz alkol alıyo da hamile kalıyo,havuzdan en fazla idrar yolu enfeksiyonu kaparsın o da zaten hamilelik de sık yasana bisey:rapci:Sen bak keyfine,:KK55:

çok düşünme canım ya Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur 2 senedir kendimi kısıtlayıp duruyodum hep ya varsa diye ama hep kısıtladığımla kaldım

Back
X