iyi olmanıza çok sevindim maşallah cnm inşş cinsiyetinide öğrenirsiniz cnm artık eskisi gibi olacağız inşş ben hepinize iyi akşamlar diliyorum cnm butun arkadaşlarımızı da öpuyorum kendinize iyi bakınhosgeldin nesecim iyiyim çok sükür seni gördüm daha iyi oldum:)) bebiş de büyüyor teyzesi haftaya kontrolümüz var nasipse.
senin de iyi olmana sevindim.inşallah herkes toplanır yeniden
cnm seni uzmuş olduğumuz için kendi adıma özurdiliyorum seni çok sevdimizi ve bu topik sensiz olmaz lutfen yaz cnm seni ve butun arkadaşları çok özlemişim bundan sonra söz inşş hep burlardayım senide bekliyorum bu topik sensiz olmaz çok öptummmBuraya pek uğrayan yok nerdesiniz kızlar topiğin neşesi kaçtı...............insan bir uğrar yaaaaaaaa......
iyiyim der gider...herkes uçtu gitti....noldu bu millete....eylülde deneyecekler neredeler?
herşey gönlünüzce olsun ....
mrb cnm nasılsın sen ne durumdasın cnm bende sueri merak ediyorum inşşşş guzel haberlerle döner bu kistler başimıza ceza acaba soğan kuru iyi diyorlar uygulasammı nedersiniziyi gclr kızlar suerden ses seda yok nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnn......
neşe77 geçmiş olsun bacım...kistler baş belamız....neyse katlanacağız artık...hepinizi çok öpüyorum....
mrb cnm nasılsın sen ne durumdasın cnm bende sueri merak ediyorum inşşşş guzel haberlerle döner bu kistler başimıza ceza acaba soğan kuru iyi diyorlar uygulasammı nedersiniz
sen nekadar kullanacaksın bende en iyisi yapayım şu soğan kurunu bir zararı olmaz heraldene olsun canım saraçoğlundan aldığım kürü kullanıyorum şimdilik bende de hemen hemen her ay kist oluyor bazen kendisi geçiyor ama bazen de hap kullanıyorum...her ay takipteyim anlayacağım...sueri çok merak ettim ne oldu acaba...soğan kürü iyi geliyor canım..bende uyguluyorum tavsiye ederim...
Cnm benim hiç bir bilgim yok bu konu hakkında bana dr hiç bir test uygulamadı
Şimdi 4 deneme içinmi uğraşıyorsun:26::26:
janim tekrar geçmiş olsun cnm inşşş herşey yolunda gitsin stres yapma ve hep iyi duşun cnm inşş herşey duzelir ve sen dr sözlerini dikkate al bolbol yat dinlen kanama devamediyormu peki cnm sana yardımcı olabilecek biri varmı cnm annen veya kayınvaliden gibu inşş vardır kendine iyi bak haberdar et cnm öptum
cnm çok duygulandım allah yardımcın olsun çok zor kendine dikkat et cnm çok geçmiş olsun öptumhayir canim etmiyor durdu kanama.. zaten bir tek o ilk gunu cok gelmisti sonraki birkac gunde silince lekelenme goruyordum ama pedime bile gecmiyordu.. Benim burda kimsem yok.. yanlizim.. esimde baska bir sehirde calisiyor.. bizde bebek dogunca o sehre tasinmayi dusunuyorduk.. Esim ilk birkac gun gelip yanimda kaldi sonra sen git artik dedim.. Birimizin calismasi lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?