Merhaba arkadaşlar malesef sonucum negatif yine olmadı
Test günümde adet oldum gene kısmet değilmiş
Eşim hiç ağlama birdaha deneriz dedi
Şimdi 3 deniycez bu sefer ya ankara yada istanbula gidicez bakalım merkez araştırıyoruz.
Bizim bilgisayar bozuldu pek giremiyorum nete şimdi eşimin işyerinden girdim hepinizi öpüyorummmm
mrb cnm iyi akşamlar nasılsın benden haberler böyle işte hayırlısı artık diyorummerhaba kızlar nerdesiniz ama topiğe uğrayan yok.... ssönmez,suer,neşe77 nerdesiniz be yaaaaaaaaa
bilgisayarım bozulmuştu servisten bugun gelebildi beni soracaz olursanız şansım hiç yaver gitmi yor gçen hafta adetim geldi sevindim tedavi için hmen dr aradım gittim kan tallili yaptılar bu seferde kanda biraz iltihap çıktı şukur diğer değerler iyiymiş ama buay antibiyotik ve penisilin iğne vuruldum ve bir aylıkta ilaç verdiler ve bu durumda tedavimin olumsuz etkileneceğini gelecek ayki sonuca göre başlıyaklarmış benden haberler böyle kısmetten öte yol yokmuş kızlar hepinizi çok öpuyorummm
Gecmis olsun Nese'cim.. Insallah gelecek ay degerler iyi cikarda baslarsiniz tedaviye..
mrb cnm hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşş herşey yolunda gitsin tedavi aşamalarınıda paylaş cnmuzun zamandır giremedim kızlar 2.ci için start verdik 9 ekimden beri lucrin kullanıyorum ama adetim 1 hafta geçti düzensizlik yapabiliyormuş bu ilaç adet olmayı bekliyorum sanırım bayramda olacağım ve ankaraya gideceğim bu sefer uzun protokol olacakmış o yüzden adet olmadan lucrin başladılar inşallah allahın izni ile bu sefer olur rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?