Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

gunaydın kızlarrrrrrr hayırlı arefeler guzel bir gun olsun inşşşşş

hoşgeldin cnm çok sevindim demek bir prensesimiz olacak gözun aydın kendini özletme cnm haberdar et duaların içinde tşk ler şimdiden iyi bayramlar cnm öptum

merhaba kızlarr...herkes iyidir umarım..
minik kızım ve ben hepinizin bayramını ennn içten dileklerimizle kutluyoruuzzz

mrb derya nasılsın ohoh maşallah demek bi prenses daha geliyor gözun aydın cnm hoşgeldin bende senin ve minik kızının bayramını kutluyorum arada uğra cnm kendini özletme hepinizi çok öpuyorummmmm

mrb kızlar butun herkesin mubarek kurban bayramı kutlu olsun hepimize hayırlı uğurlu olsun iyi bayramlar

bayraminiz mubarek olsun kizlar.. ben henuz cinsiyeti bilmiyorum bu pazartesi ogrenmeyi umut ediyorum..

bayraminiz mubarek olsun kizlar.. ben henuz cinsiyeti bilmiyorum bu pazartesi ogrenmeyi umut ediyorum..

mrb cnm inşş guzel bir bayram geçirmişsinizdir bebişin ne durumda inşşş herşey yolunda gitsin öncelikle sağlıklı olsunda benim içimden sanki senin oğluşun olacak gibi geliyor guzel haberlerini bekliyorum

butun arkadaşlarımın ve Turkiyenin CUMHURiYET BAYRAMI kutlu olsun yne mutlu turkum diyene......

mrb cnm nasılsın niye iki kelime yazmadın hamişlik nasıl gidiyor kilo alımın nasıl öptum cnm

mrb kızlar ikinci için start verdik ankaraya geldim tedaviye başladık hayırlısıyla inşallah sonu güzel olur dualarınızı eksik etmeyin ilki kısa protokoldu şimdi uzun protokol gemeden önce lucrine başlamıştım şimdi gonol-f ile birlikte devam ediyorum rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder

hoş geldin cnm tedavin hayırlı olsun allah tamamını erdirsin dualarımdasın haberdar et durumunu cnm kendine iyi bak

gunaydın guzellikler nasılsınız ben ilaçlarırımı içiyorum bikaç gune kanda iltihaba bakılacak inşş bu yazıyı okuyan arkaşlarım benim için dua edin lutfen sonucum iyi çıksın sizi çoooook öpuyorum

Merhaba arkadaşlar kızıma bir sürü arkadaş geliyormuş çok sevindim. Allah tamamına erdirir inşallah. Kız çocukları biraz süslü oluyo ama çokta sevimli oluyorlar. Benim kız herşeyime el koydu makyaj malzemelerime takılarıma bunlar ne zaman benim olucak diye sorup duruyor.

Neşe cnm daha başlayamamışsın bak senin üstüne ben üçüncüye geçicem hadi artık. Bu hafta yeni tedaviye başlıyaz kontrole gidicem önce araştıracaklar neden tutmadığını iki kere kendiliğinden hamile kaldım iki kere tüp bebekle kalamadım bende anlamadım
Zor bir süreç yine beni bekliyor hayırlısı hepinizi öpüyorummmmm

iyi pazarlar kızlar...topiğimizin güzek hamişlerine kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
tedaviye başlayan ve başlayacak tüm arkadaşlarıma inşallah bu defa umutlarına kavuşurlar dileklerimle onları da kcam kcaman öpüyorum...
güzel haberlerini bekliyoruz....iyi bir haftasonu geçirmek dileğiyle ...bu arada mersinde hava çok güzel....

mrb kızlar tedavi tüm hızı ile devam ediyor salı yumurtalar toplanacak galiba bu sefer ben çok sakinim stres yok herşey yolunda çok şükür bu topik çok sessiz gidiyo nerde o eski haziran topiği ya cıvıl cıvıl dı herkes nerde..............

mrb cnm nasılsın iyi dileklerin için tşk ler bende mersindeyim hemşeriymişiz tatlım

mrb kızlar hepinizin iyi olmasına sevindim dilekçim tedavin tekrar hayırlı olsun stressiz olman çok guzel inşş tup yolculuğun iyi şekilde sonuçlanack suercim seninde iyi olmana sevindim araştırmanı yaptırmadan tup deneme cnm acele etme bencede bana baksana,bende başlamak istedikçe birşey çıkıyor inşş kan tahlilim tmiz çıkarda tedavime başlarım napalım geç olsun guç olmasın diyorum hepinizi öpuyorum arayı açmayın sıksık uğrayın iyi dilekleriniz için hepinize tşk ler kendinize iyi bakın

kızlar gunaydın herkese innnnşşş guzel bir hafta olsun hepimiz için kendinize iyi bakın öpuldunuzzzz

merhabalar kızlar nasılsınız????topik bıraktığım yerde kalmış kimseckler uğramıyor herhalde.......tedavisi başlayanlara hayırlı olsunnn.....rabbim gönlünüze göre versin ......çoook yoğunum çok fazla giremiyorum....netimde de sorun vardı......öpüldünüz...tedavi konusunda bende bir gelişme yok....inşallah kasım adetinden sonra muayene için doktora gidecem...görüşmek üzere hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…