merhabalar kızlar nasılsınız????topik bıraktığım yerde kalmış kimseckler uğramıyor herhalde.......tedavisi başlayanlara hayırlı olsunnn.....rabbim gönlünüze göre versin ......çoook yoğunum çok fazla giremiyorum....netimde de sorun vardı......öpüldünüz...tedavi konusunda bende bir gelişme yok....inşallah kasım adetinden sonra muayene için doktora gidecem...görüşmek üzere hoşçakalın...
iyi akşamlar kızlar bugün yumurtalarım toplandı 15 tanediydi cuma günü transfer olacak inşallah ne olur dua edin emriyolar nasıl bilmiyorum yarın arayacaklar dualarınızdan eksik etmeyin
hoşgeldin cnm iyi olmana sevindim inşşşş bundan sonra sık sık uğrarsın öptum cnmmerhabalar kızlar nasılsınız????topik bıraktığım yerde kalmış kimseckler uğramıyor herhalde.......tedavisi başlayanlara hayırlı olsunnn.....rabbim gönlünüze göre versin ......çoook yoğunum çok fazla giremiyorum....netimde de sorun vardı......öpüldünüz...tedavi konusunda bende bir gelişme yok....inşallah kasım adetinden sonra muayene için doktora gidecem...görüşmek üzere hoşçakalın...
iyi akşamlar kızlar bugün yumurtalarım toplandı 15 tanediydi cuma günü transfer olacak inşallah ne olur dua edin emriyolar nasıl bilmiyorum yarın arayacaklar dualarınızdan eksik etmeyin[/QUOThadi hayırlı olsun cnm inşallah yumoşlarının hepsi döllensin cnm senin için şimdi hemen ayetlkursiyi okuyacağım innnşşşş yarın çok iyi haberler alasın diye tatlım durumundan haberdar et tatlım iyi akşamlar
mrb arkadaşlar tunaydın ben kan verdim geldim sonuç yarına inşş herşey yolunda gitsin artık ya dilekcim inşş hastaneden guzel sonuçlar bildirmişlerdir sana innşşş uğrarsın bugun yazarsın durumu hadi arkadaşlar kendinize iyi bakın öpuldunuz
teşekkur ederim arkadaşım bu guzel haberleri hepimiz birbirimize verelim cnm sen aynı merkeze mi devam edeceksin cnm merkeze karar verdin miCnm inşallah herşey istediğin gibi gider seninde güzel haberlerini duyarız
teşekkur ederim arkadaşım bu guzel haberleri hepimiz birbirimize verelim cnm sen aynı merkeze mi devam edeceksin cnm merkeze karar verdin mi
mrb arkadaşlar dün 15 yumurtA TOPLANMIŞTI bugün 10 tanesinin döllendiğini söylediler yarın hücre sayısı ile ilgili bilgi vereceklermiş rabbim inşallah bu sefer sonu iyi olacak
inşallah cnm allah tamamını erdirsinmrb arkadaşlar dün 15 yumurtA TOPLANMIŞTI bugün 10 tanesinin döllendiğini söylediler yarın hücre sayısı ile ilgili bilgi vereceklermiş rabbim inşallah bu sefer sonu iyi olacak
mrb cnm nasılsın iyi dileklerin için tşk ler bende mersindeyim hemşeriymişiz tatlım
mrb iyi akşamlar cnm ben tarsustayım buyurgel cnm beklerim inşş birgun göruşuruz cnmaaaaa çok sevindim tatlım...nerde oturuyorsunuz? biz toroslardayız...
mrb arkadaşlar günlerdir giremiyorum pazar günü transferim yapıldı bu sefer 5.gün embriyosu oldu geişimler güzel gidince 3. günde transfer etmeyelim bekleyelim dediler hayırlısı artık kasık ağrılarım var tedirgin oluyorum ama beklemekten başkada çarem yok ne olur dua edin duaya ihtiyacım var 20 kasım test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?