mrb arkadaşlar günlerdir giremiyorum pazar günü transferim yapıldı bu sefer 5.gün embriyosu oldu geişimler güzel gidince 3. günde transfer etmeyelim bekleyelim dediler hayırlısı artık kasık ağrılarım var tedirgin oluyorum ama beklemekten başkada çarem yok ne olur dua edin duaya ihtiyacım var 20 kasım test günüm
kızlar ben tahlil sonucumu aldım ne yazıkki iltihap bir ayda temizlenmezmiş dr devam dedi iğne ve ilaca ben tup yaptırabilirmiyim dediğimde hamile kalsam bile duşukle sonuçlanırmış artık çok yoruldum başlamadan biraz yine doğal yoldan uğraşacam oluruna bırakacam her ay dr gitgel elde var sıfır suer sen nasılsın cnm dr gittinmi tatlım belimide incittim kızlar şuan yatıyorum yani anlıyacağınız moralim biraz bozuk
mrb iyi akşamlar cnm ben tarsustayım buyurgel cnm beklerim inşş birgun göruşuruz cnm
ben izliyorum cnm dr ları da izlerdim şimdide bu diziye bakıyorum çok guzel beş tane erkek doğuran kadının hali çook komikti helede kocasıkızlar iyi gclr foxtaki merhaba hayatı izleyen var mı.....arada bakıyorum ben....
geçmiş olsun canım benim yaaaa...moralini bozma her şey yoluna girene kadar sende doğal yollara devam edersin ...bakarsın tüpe gerek kalmaz...
neden olmasın canım...bi kahveni içmeye gelirim:))))))
mrb dilekçim inşşş herşey yolunda gidiyordur tatlım sakın stres yapma cnm inşş guzel haberlerini bekliyoruz kendine iyi bak cnm suer sende durumlar ne dr gittinmi tahlilini yaptırdınmı cnm sönmez cnm inşşş sende iyisindir hepinizi çok öpuyorum kendinize iyi bakın
hadi canım hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürür... geri sayım başladı desene son 6 gün o zaman...bol bol dinlen stres yapma tatlım...dualarımız seninle...
mrb kızlar iyi akşamlar sönmezim iyi dileklerin için tşk ederim cnm dr sordum kesin birşey demiyor vucut kendiliğinden yapmış ve en az uç aylık iğneyle ve ilaçla duzelebileceğimi söyledi tatlım yani şuan ilaçlara devam ediyorum ama korunmuyoruz belki yinede olur diye işte böyle cnm sen nasılsın cnm bu ay mı gidecektin sen cnm tedaviye
teşekkür ederim canım adet sancısı gibi ağrılar dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar olur
cnm stres yapma biliyorum zor ama lutfen inşşş o görduğun jelle ilgili birşeydir önemsizdir şimdi senin için 7 ayatel okuyorum cnm inşş o seni zırh gibi korusun tatlımarkadaşlar ne olur dua edin bugün crinone jeli yaptıktan sonra ucunda kan vardı sanki içerde pıhtılaşmış gibiydi sonr birzcıkda peçeteye geldi çok korkuyorum merkezi aradım sinir oldum hiç ilgilenmediler saçma sapan konuşup kapattılar şuan yok gibi ama öyle korkuyorumki ne olur dua edin
arkadaşlar ne olur dua edin bugün crinone jeli yaptıktan sonra ucunda kan vardı sanki içerde pıhtılaşmış gibiydi sonr birzcıkda peçeteye geldi çok korkuyorum merkezi aradım sinir oldum hiç ilgilenmediler saçma sapan konuşup kapattılar şuan yok gibi ama öyle korkuyorumki ne olur dua edin
Selam sekercanlar,
Uzun zamandir yazamamistim.. Birsuru problem yasadik ama cok sukur simdilik hersey yolunda.. Biliyorsunuz kanamam olmustu, sonra bebek biraz yavas buyuyordu, amnio yaptirdik vs. vs. Su anda tek problem bebegin 2 hafta geriden gelisimini takip etmesi.. Doktorum plasentadan kaynaklandigini dusunuyor.. Onun haricinde nerdeyse 24 haftalik olduk cok sukur ve gobusumde bayagi buyudu.. Bebek cok hareketli ve kipirdanip duruyor.. Cok kipiramasi iyi birseymis o yuzden hic sikayetci degilim :) Bizden haberler simdilik bu kadar..
Nesecim bir sonraki denemnde Insallah olur tatlim..
Dilek sende kan meselesine pek kafani takma, bebek tutanacagi zaman rahimdeki kilcal damarlari yok edip kendine yer aciyor ee buda azcik bir kanamaya yol acaibiliyor.. Bu cok sIk yasanan bir durum cok kafana takma tatlim.. Insllah guzel haberler verirsin bize :)
Cok optum herkesi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?