selam sönmezin vallahi nasıl olalım şimdilik doğal yollara devam ediyoruz.saraçoğlundan 2. kürü istedim...eşim keçiboynuzuna devam ediyor...hayırlısı bakalım...sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor haftasonu?
yok canım sigara kullanmıyor...dediğin gibi haftasonları en yoğun ve yorucu zaman oluyor...allahtan eşim yardım ediyor yoksa daha zor olurdu benim için...rahim filminden korkma canım ben 2 defa çektirdim ...anestezili çektir... acı filan duymuyorsun sadece anestezi geçtikten sonra az bir acı oluyor onuda ağrı kesiciyle hallediyorsun zaten...ha bu arada rahim filmini scopy cihazı ile çektir daha net görüntü alırsın...çeken yerlere sor ama..normal röntgen mi scopy ile mi çekiyorsunuz diye....yazın tüp düşünüyruz...acıbadem de maslakta...
canım bende ilk rahim filmimde çok korkmuştum çok acı verdiğini duymuştum o yüzden mutlaka anestezi istedim arada fiyat farkı oluyor ama olsun...anestezi için aç gitmen lazım tatlım...scopy cihazını mutlaka sor derim...eğer görüntü iyi çıkmazsa dktor bir daha istiyor veya net bir teşhis koyamıyor...
öğretmenlik dışarıdan bakınca kolay gibi geliyor ama hiç te kolay bir meslek değil bence...insanlar yanlış anlıyor...yok 3 ay tatilin varmış ...yok 15 tatil varmış...nerde 3 ay tatil...öğrenci her türlü rezilliği yapar öğretmen kızsa veli çıkar "benim çocuğumun gururuyla oynamaya hakkın yok der" hatta öğretmen suçlu olur...çok yanlış lanse ediyrlar öğretmenleri...
canım bende ilk rahim filmimde çok korkmuştum çok acı verdiğini duymuştum o yüzden mutlaka anestezi istedim arada fiyat farkı oluyor ama olsun...anestezi için aç gitmen lazım tatlım...scopy cihazını mutlaka sor derim...eğer görüntü iyi çıkmazsa dktor bir daha istiyor veya net bir teşhis koyamıyor...
öğretmenlik dışarıdan bakınca kolay gibi geliyor ama hiç te kolay bir meslek değil bence...insanlar yanlış anlıyor...yok 3 ay tatilin varmış ...yok 15 tatil varmış...nerde 3 ay tatil...öğrenci her türlü rezilliği yapar öğretmen kızsa veli çıkar "benim çocuğumun gururuyla oynamaya hakkın yok der" hatta öğretmen suçlu olur...çok yanlış lanse ediyrlar öğretmenleri...
kızlar hepinizden allah razı olsun dünden beri kahverengi şeklinde geliyor crinone jel geri geliyo ama simsiyah sanki içerde pıhtılanmış gibi anlamadım dr aradım kırmızı adet gibi olmadığı sürece korkma dedi salı baktıracaktık ama pazartesi baktır dedi yani sadece yarın kaldı pazartesi bakacaz rabbim inşallah cümlemize hayırlı sonuçlar versin
mrblar herkeze hayırlı akşamlar rabbim hepinizin gönlüne göre versin emeklerimiz boşa çıkmasın inş...benım dördüncü tüp denemem transferimin 11.günündeyim ve kasık ağrılarım başladı adet olacakmış gibi... sizce normalmi?? yarın teste gidecem lütfen dua edin ...inş güzel neticelerle döneriz hepimiz..
ne umudum ne inancım kaldı niye ki bu çaba olmayacak bişey için bu kadar uğraşılır mı olmuyor olmuyor işte günlerdir süren lekelenmeler ve sonunda bugün adet kanaması bitirdim artık kızlar bırakıyorum bu işi olmuyor işte daha kaç kez denenebilir ki dengem kalmadı herşeyim çocuk oldu az kaldı çıldırmaya o yüzden istemiyorum artık bi daha denemeyeceğim benim olmadı rabbim inşallah sizlere tattırır o duyguyu hoşcakalın
canım inşallah yarın güzel bir sonuç alırsın....ağrılarında bebiştendir canım...merakla sonucunu bekliyoruz...bu arada hangi merkezde yaptırdın...
dilek10 ne desem boşa canım 4 defa aynı duyguları yaşayan biri olarak son denemeden sonra bende senin gibi düşünmüştüm...ümidini asla kaybetme canım...bir süre dinlen...kafanı topla...belki de kendiliğinden gelecek bebişin....
Arkadaşlar daha önce Tüp bebek başarısı olanlar varsa bizlere yardımcı olabilirler mi? Herkeste aynı olmasa da ne yapmak lazım ne yapmamak lazım paylaşırsanız sevinirim. Bir de en erken ne zaman nasıl belirtiler oluyor.
rabbim sen çok büyüksün dün neler düşünüyordum bugün ise neler dün adet oldum hiç tutmadı dedim bugün zorla test yaptırttılar 22 çıktı normal test günüm yarındı ama adet kanaması gibi olduğu için bugüne çektiler şimdi ise yarından sonra baktıracağım testte sonuç yükselsin diye dua ediyorum allah rızası için dua edin ne our
çok sevindim tatlım inşş herşeyrabbim sen çok büyüksün dün neler düşünüyordum bugün ise neler dün adet oldum hiç tutmadı dedim bugün zorla test yaptırttılar 22 çıktı normal test günüm yarındı ama adet kanaması gibi olduğu için bugüne çektiler şimdi ise yarından sonra baktıracağım testte sonuç yükselsin diye dua ediyorum allah rızası için dua edin ne our
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?